KRIITTINEN VIESTI KAIKILLE IHMISILLE MAAILMASSA!

Se, mitä Amerikassa tapahtuu, vaikuttaa SINUUN,
missä ikinä oletkin.

Meidän on ymmärrettävä, että maailmasta on tullut kylä. Se, mitä tapahtuu kulman takana (= toisessa maassa), vaikuttaa suoraan meihin kaikkiin, missä ikinä olemmekaan. Amerikkaa voidaan pitää koko maailman torina. Se, mikä purkautuu siellä, virtaa muiden kansakuntien kaduille.

Jos paha voittaa Amerikassa,
se vaikuttaa kaikkiin muihin kansakuntiin!

Me kaikki olemme yhteydessä toisiimme. Unohtakaa rajat. Ajattele maailmaa kokonaisuutena, jossa me kaikki seisomme yhdessä taistellaksemme tyranniaa vastaan. Tätä silmällä pitäen harkitkaa seuraavaa viestiä…

Lasten hyväksikäyttäjä asettui amerikkalaiseksi kuvernööriksi

Amerikka on merkittävästi ainutlaatuinen maailmassa tavalla, joka voi herättää toivoa ja rohkeutta meissä kaikissa. Se on ainoa kansakunta koko maailmassa (antakaa sen painua mieleen!), jossa on merkittävä ja vankka kristittyjen patrioottien linnake, joka taistelee kaikin voimin korkeimmalla poliittisella tasolla rahoituseliittiä vastaan, joka haluaa perustaa tyrannimaisen yhden maailman hallituksen.

Amerikassa on useita intohimoisia poliitikkoja – enimmäkseen naisia! – jotka puolustavat lapsia todellisten äitikarhujen tavoin syvän valtion ilkeitä kojootteja vastaan.

Marjory Green, Lauren Boebert ja Kristi Noem ovat muutamia esimerkkejä kiihkeistä kristityistä äideistä, jotka nousevat vastustamaan Syvän Valtion lapsipetoja miehittämällä korkeat paikat Amerikan politiikassa. Yksi heistä on Kari Lake, Arizonan kaikkien aikojen rakastetuin kuvernööriehdokas. Kenelläkään ehdokkaalla ennen häntä ei ole koskaan ollut tällaista kansan tukea (1 150 000 seuraajaa). Hänen vastustajansa Katie Hobbs on yksi kaikkien aikojen epäsuosituimmista ehdokkaista (148 000 seuraajaa – seitsemän kertaa vähemmän kuin Lake!).

Hobbs ajaa aggressiivisesti agendaa, jolla lapsia manipuloidaan ilman vanhempien suostumusta muuttamaan seksuaalista identiteettiään. Hobbsin aviomies oli mukana sukupuolenkorjausleikkauksessa kymmenvuotiaalle tytölle! Hobbs tukee myös seksuaalikasvatuksen edistämistä… päiväkotilapsille.

Nuoruudessaan Hobbs auttoi järjestämään Orjapäiviä, joissa uudet oppilaat pakotettiin hänen orjikseen suorittamaan noloja orjuusnäytöksiä vanhemmille herroille. On selvää, miksi Syvä Valtio edistää häntä, sillä heidän agendansa on pakottaa maailman ihmiset ennennäkemättömään orjuuteen.

Syvä valtio tiesi, että heidän oli tehtävä kaikkensa massavaalipetosten suhteen, jotta Hobbs saataisiin kuvernööriksi. Useimmissa piirikunnissa äänet menivät keskimäärin 75-prosenttisesti Kari Laken ja 25-prosenttisesti Hobbsin hyväksi. Uskomaton ero!

Yksi suuri piirikunta saattoi kuitenkin määrittää lopputuloksen: Maricopa. Tässä piirikunnassa monet arizonalaiset, jotka halusivat äänestää Kari Lakea, käännytettiin pois. Useissa paikoissa eri puolilla Maricopan piirikuntaa äänestäminen oli mahdollista vain Hobbsin puolesta. Äänestyskoneiden 77:stä 60 hylkäsi äänestysliput. Mikä on tulos? Kun useimmissa piirikunnissa äänet olivat om keskimäärin 75 % Lake vastaan 25 % Hobbs, Maricopan piirikunnassa Hobbs muka voitti Lake! Koska Maricopan piirikunta on niin suuri, tämä massiivinen petos kallistui lasten hyväksikäyttäjän ja Slave Dayn järjestäjän eduksi.

Kehotamme nyt kaikkia ryhtymään toimiin, jotta tämä räikeä – kasvoihinne kohdistuva – varkaus voidaan paljastaa, ei vain Amerikalle, vaan koko maailmalle.

Erityisviesti kaikille todellisille rukoussotureille maailmanlaajuisesti: nouskaa hengessä rohkeudella ja tulella julistamaan tuomio niille, jotka luulevat voivansa tuhota ihmiskunnan ilman seurauksia. Älkää pidätelkö, vaan olkaa rohkeita ja käyttäkää jumalallista auktoriteettianne Korkeimman lapsena ja lähettiläänä, jotta voitte vapauttaa Hänen tuomionsa tämän pahan yli. Kaikki, jotka ovat todella perillä asioista, tietävät, että tämä on pohjimmiltaan hengellinen konflikti hyvän ja pahan välillä.

Tässä on, mitä me kaikki voimme tehdä:


✅ Lähettäkää tämä viesti kaikille ystävillenne ja kontakteillenne Amerikassa ja pyytäkää heitä välittämään se eteenpäin kaikille kontakteilleen, jotta se lopulta saavuttaa ihmiset Arizonassa.

✅ Jos olet Amerikassa ja tunnet KENENKÄÄN, joka on Arizonassa, lähetä tämä eteenpäin heille. Meidän on saatava tämä viesti mahdollisimman monelle arizonalaiselle.

✅ Jos olet Arizonassa ja olet yksi niistä monista, jotka käännytettiin pois äänestyspaikoilta, joiden äänestyslippu hylättiin tai jotka myöhemmin saivat tietää, että ääniänne ei laskettu, allekirjoita lausunto, jossa kerrot, että sinulta evättiin äänioikeus. Lähetä allekirjoitettu vakuutus sähköpostitse osoitteeseen CountMyVote@azgop.org.

✅ Jos äänestyslippuusi liittyi ongelmia tai jos sinulla oli ongelmia äänestää vaalipäivänä, lähetä nämä tiedot tänne:
https://forms.defenddemocracyaz.com/landing/arizonans-defending-democracy

✅ Voit tarkistaa äänestyslippusi tilan osoitteessa: https://karilake.com/cure.

✅ Toinen sivusto, jolla voit ilmoittaa, että äänesi estettiin: https://saveaznow.com/.

Hobbs päästää helvetin valloilleen miljoonille lapsille, ei vain Arizonassa, vaan Arizonasta muihin osavaltioihin ja… maailmanlaajuisesti!

He kirjaimellisesti ajavat agendaa, jolla manipuloidaan ja pelotellaan lapsia muuttamaan kirurgisesti kehoaan, mikä aiheuttaa tuhoa ja tuhoa näille lapsille loppuelämäksi. Psykologinen ja emotionaalinen kauhu, jota LGBTQA+-agenda aiheuttaa lapsille, on sanoinkuvaamaton. Se ei ainoastaan tuhoa heidän identiteettiään, mieltään ja tunteitaan, vaan koko heidän olemassaolonsa! Ja hän haluaa opettaa pikkulapsia masturboimaan ja harrastamaan seksuaalista toimintaa toistensa kanssa. Kouluissa! Menkäähän nyt…

Jos tämä onnistuu Amerikassa, se leviää myös teidän kansakuntaanne.

Levittäkää tätä viestiä. Ja katsokaa video, joka näyttää vahvat todisteet siitä, miten vaalit on varastettu. Tällä sivulla näet myös lähteet kaikille tässä sähköpostissa oleville tiedoille.

Auta meitä herättämään ihmiskunta


Ole hyvä ja tue työtämme, jotta voimme herättää mahdollisimman monta ihmistä maailmassa. Kaikki tekemämme työ tarjotaan ilmaiseksi koko maailmalle. Tarvitsemme kuitenkin tukea tämän tekemiseen. Kiitos!


Käytä tätä linkkiä tukeaksesi meitä.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *