Rikollinen kuoleman keskus päästää helvetin valloilleen lapsille

Rakkaat ihmiset kaikkialla maailmassa,


Tänään minulla on järkyttäviä ja kauhistuttavia uutisia.
Rikoskuolemakeskus, tai lyhyesti CDC, on yksimielisesti päättänyt murhata joukkomurhilla miljoonia kauniita, arvokkaita, jumalallisia ja ainutlaatuisia lapsia.
He äänestivät sen puolesta, että terveyttä tuhoava, vastustuskykyä tuhoava, sydänsairauksia aiheuttava, aivoja vahingoittava, hermostoa heikentävä, DNA:ta muuttava, kokeellinen myrkkyjen cocktail sisällytetään jo ennestään helvetilliseen yliannostukseen injektioita, jotka on annettava kaikille lapsille Amerikassa.

Virallisesti ilmaistuna: “CDC:n neuvonantajat suosittelevat C0VID-19-rokotteiden lisäämistä lasten rokotusohjelmaan”.

Rikollisen kuoleman keskuksen hirviöt tietysti jättävät täysin huomiotta sen sydäntä särkevän todellisuuden, että maailmanlaajuisesti miljoonat ihmiset ovat kuolleet, sadat miljoonat ovat pysyvästi vahingoittuneet, lukemattomat ovat sokeita, kymmenet tuhannet ovat halvaantuneet, lukemattomat kärsivät liikuntakyvyttömäksi tekevistä sydänsairauksista, tuhannet ovat kuuroja, ja lukemattomien ihmisten immuunijärjestelmä on tuhoutunut näiden injektioiden vuoksi.

Näiden myrkkyruiskujen ihmiskunnalle aiheuttama kauhu on sanoinkuvaamaton.

He eivät luonnollisesti myöskään ota huomioon joidenkin maailman arvostetuimpien tiedemiesten, kuten tohtori Robert Youngin, hirvittäviä löydöksiä, jotka paljastivat, että monet rokotepullot sisältävät itsekokoavia, itseään monistavia nanorobotteja, jotka voidaan aktivoida 5G:llä ja sähkömagneettisella kentällä.
Mitä tämä nanoteknologia tekee niin kutsuttujen “rokotteiden” sisällä? Millaista saatanallista agendaa nämä psykopaatit toteuttavat?
Lapset eivät ole vaarassa saada C0VID-19:tä, ja jokainen henkilö Criminal Death Centerissä tietää tämän. Valtaosa kaikista C0VID-kuolemista oli korkeassa iässä olevia vanhuksia, joilla oli jo useita liitännäissairauksia ja jotka olisivat kuolleet muutamassa kuukaudessa joka tapauksessa. Lähes yksikään lapsi ei kuollut C0VID:hen.

Mutta miljoonat pienet lapset kärsivät jo nyt sydänsairauksista, tuhoutuneesta immuunijärjestelmästä, hermovaurioista, halvaantumisesta ja monista muista terveydellisistä katastrofeista sen jälkeen, kun heille on annettu injektio.

Criminal Death Center haluaa lisätä tätä määrää dramaattisesti lisäämällä nämä tuhoisat injektiot lapsuuden “rampauttaa sinut alusta alkaen” -rokotuksiin.
Tämä päätös huutaa taivaalle, että ankaran tuomion on tultava kaikkien niiden päälle, jotka ovat tietoisesti syyllisiä tähän joukkoteurastukseen lukemattomien kallisarvoisten vauvojen puolesta, jotka kuolevat tai vammautuvat tämän “myrkyllisen kuolinlaukauksen” seurauksena, kuten ihmiskunnan sankari ja Nobelin rauhanpalkintoehdokas tohtori Zelenko niitä kutsui.

Yhdessä tämän maailmankuulun lääkärin kanssa, joka hoiti menestyksekkäästi useita presidenttejä ja ministereitä C0VID:n vuoksi, tein Rokotekuolema-raportin, joka osoittaa runsaasti ja sydäntäsärkeviä todisteita kaikista edellä mainituista seikoista.

Tämä perusteellinen todisteiden raportti levisi maailmanlaajuisesti viime vuonna, mutta nyt on korkea aika levittää sitä jälleen kerran, koska nykyään paljon useammat ihmiset ovat tietoisia painajaisista, joita nämä injektiot aiheuttavat. Olen kerännyt satoja artikkeleita, tutkimuksia, sähköpostiviestejä, videoita ja tietolehtisiä luodakseni tuhoisan päivityksen tähän raporttiin tulevaisuudessa. Rukoilkaa puolestani, jotta voin tehdä tämän erittäin kriittisen päivityksen.
Mutta ensimmäinen painos on jo tarpeeksi järkyttävä, ja se ansaitsee kaikki ponnistuksemme sen levittämiseksi uudelleen, nyt kun Rikollisen kuoleman keskus on päästänyt helvetin valloilleen kaikille vastasyntyneille lapsille Amerikan Yhdysvalloissa.

Huudan kaikille, jotka lukevat tämän, että pyydän teitä – vaikka tämä olisi ensimmäinen kerta elämässänne – ottamaan tämän raportin ja lähettämään sen eteenpäin kaikille tuntemillenne, lähellä ja kaukana.

Olen päivittänyt VAERS:n alkuperäiset luvut, jotta tiedot olisivat ajan tasalla. Kaikki tämän ensimmäisen painoksen tiedot ovat edelleen täysin paikkansapitäviä. Tämän kaltaista raporttia ei ole olemassa, sillä se on vertaansa vailla sen valtavan syvällisessä tietomäärässä siitä, miten nämä injektiot rampauttavat ihmiskunnan.

Herättäkää maailma, rukoilen teitä. Jos emme pysäytä näitä saatanallisia rikollisia, miljooniin ja taas miljooniin perheisiin ja vauvoihin kohdistuva kauhu ja kauhu on sanoinkuvaamaton.

Vapauttakoon Korkeimman täysi tuomio KAIKILLE, jotka ovat edes osittain vastuussa tästä maailman haavoittuvimpien ja puolustuskyvyttömimpien julmasta kidutuksesta.
Laskeutukoon Luojan viha näiden saatanallisten rikollisten päälle, jotka välittävät enemmän yhdestä nollasta enemmän pankkitilillään kuin lukemattomien kauniiden lasten arvokkaista elämistä.
Räjähtäköön taivas raivosta näitä tyranneja vastaan, jotka polkevat viattomien päitä, kun he itse ovat täynnä pahinta kuviteltavissa olevaa syyllisyyttä.

Jeesuksen nimessä.
David Sorensen

Share this email by going to the online version, where you find all share buttons. Use the link below to go the online version. Or simply copy this url and post it on all your social media pages.https://www.stopworldcontrol.com/cdc

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *