Lohikäärmeen lävistäminen

Näette kohta suuren lohikäärmeen sydämen, joka pettää kaikki maailman kansat orjuuttaakseen ihmiskunnan pirulliseen tyranniaansa.

Rakkaat ystävät maailmanlaajuisesti,

En löydä sanoja yrittäessäni rohkaista teitä katsomaan jotakin. Mitkään sanat eivät voi kuvata tämän tärkeyttä.

Vaimoni sanoi suoraan:

“Tämä on kaikkien aikojen voimakkain haastattelu!”

Järkyttävät totuudet, jotka paljastetaan, tuhoavat yhden maailman suurimmista mielenhallintaoperaatioista, joka on vapautettu meihin kaikkiin yli 150 vuoden ajan. Se räjäyttää mielesi.

Mike Adams, Natural Newsin Health Ranger, on se, joka tekee haastattelun, ja taputan häntä hänen rohkeudestaan.

Tiedän, että teillä on tänään kiire monien asioiden kanssa, mutta tämä on jotakin, joka tehokkaasti murskaa lohikäärmeen sydämen. Se auttaa vapauttamaan maailman pimeyden syvimpien syvyyksien pahoista juonista.

Se on äärimmäisen tärkeää, koska se iskee kaiken maailmanlaajuisen pahan ytimeen, joka esiintyy hyvänä. Toivottavasti teillä on hetki aikaa katsoa tämä. Ja olkaa hyvä ja rohkeat jakamaan se. Tämä on pommi, joka voi räjäyttää saatanallisen eliitin agendan kappaleiksi. Kaikki, mitä he ovat tehneet, kaikki, mitä he suunnittelevat lähitulevaisuutta varten, tiivistyy tähän agendaan…. ja heillä on miljardien hyvien ihmisten tuki maailmanlaajuisesti, kiitos edellä mainitun mielenhallintaoperaation!

Jos tämä paljastuu ja puretaan, se on heidän loppunsa.

Annetaan totuuden räjähtää kuin raivoava tuli maailmanlaajuisesti, Jeesuksen nimessä.

Katsokaa täältä ja jakakaa hullun lailla:

David Sorensen
StopWorldControl.com

Autatko meitä jälleenrakentamisessa?

Meitä on sensuroitu ankarasti, mikä sulki maailmanlaajuiset sähköpostimme kuukausiksi. Vihdoinkin voimme rakentaa uudelleen eri alustalla, mutta meillä on ollut monia takaiskuja. Jos voit tukea jatkuvaa taisteluamme paremman maailman puolesta, tee se anteliaasti. Sillä on valtava merkitys. Kiitos!

Support us here

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *