Kaikki, mitä ajattelet ja unelmoit, tallennetaan


Yksi maailman supervaltion tavoitteista on täydellinen totalitaarinen valvonta, jossa jokainen hengitys, sydämenlyönti, hormonaalinen toiminta, inhimillinen vuorovaikutus (ajatelkaa seksuaalisuutta), tunteet, ajatukset ja jopa kaikkein intiimimmät, henkilökohtaisimmat asiat: unemme, tallennetaan.

Maailman talousfoorumi verhoutuu valkoisiin vaatteisiin, jotka ovat täynnä kiiltäviä lausuntoja, kuten “maailman tilan parantaminen” ja “kestävän kehityksen maailmanlaajuiset tavoitteet”. He hypnotisoivat miljoonia vaikutusvaltaisia ihmisiä näillä loistavilla lupauksilla. Todellisuudessa ne olivat kuitenkin mukana järjestämässä vuoden 2020 pandemiaa, jotta ihmiskunta saataisiin manipuloitua hyväksymään Suuri Palautus. Tästä on kiistattomia todisteita dokumentissa THE PLAN.

Katsotaanpa tarkemmin joitakin WEF:n kauniita “kestävyystavoitteita”. Niitä ovat esimerkiksi “Global Governance” ja “Internet Governance”. Nämä puhuvat puolestaan:

WEF haluaa saada koko maailman täydelliseen hallintaan. Ja he haluavat olla ne, jotka määrittelevät, mitä tietoa verkossa saa levittää.

Muut kestävän kehityksen tavoitteet kuulostavat unelmilta: Esimerkiksi “Ei köyhyyttä”. Mikä jalo asia, köyhyyden poistaminen maapallolta! Näiden oligarkkien täytyy olla todellisia pyhimyksiä… Mielenkiintoista on kuitenkin se, että WEF:n omistajilla ja jäsenillä on yksi yhteinen asia:

He ovat tähtitieteellisen rikkaita, koska he ovat ryöstäneet ihmiskuntaa vuosikymmeniä.

He menevät esimerkiksi maailman eri kansoihin ja varastavat kaikki niiden luonnonvarat tuhoavan kaivostoiminnan avulla. He pitävät aarteet itsellään, kun taas alkuperäisväestö pakotetaan orjatyöhön louhimaan oman maansa rikkauksia näiden ulkomaisten tunkeutujien rikastuttamiseksi.

Samoin ne hankkivat haltuunsa kaikki maailman teollisuudenalat ja siirtävät kaiken vaurauden kouralliselle omia megayhtiöitään samalla kun ne tuhoavat miljoonia ihmisiä, joiden pienet yritykset eivät pysty kilpailemaan näiden hirvittävien jättiläisten kanssa.

Entä rahoitusjärjestelmä, joka on suunniteltu pitämään ihmiset jatkuvassa taloudellisessa kriisissä? Miljardien ihmisten on pakko maksaa veroja, joiden oletetaan palvelevan heidän kansakuntaansa. Todellisuudessa valtaosa verorahoista katoaa rahoituslaitosten taskuihin, jotka eivät itse maksa senttiäkään veroja.

Ne ovat keränneet tähtitieteellisen varallisuutensa alun perin väärinkäyttämällä ihmiskuntaa oman rikastumisensa vuoksi. Ja yhtäkkiä he haluavat “lopettaa köyhyyden”?

Heidän todellinen tavoitteensa käy selväksi, kun tarkastelemme, miten he aikovat lopettaa köyhyyden: he asettavat yleisen hyvinvointijärjestelmän koko ihmiskunnalle. Tämän käytännön tuloksena on, että jokaisesta ihmisestä maapallolla tulee täysin riippuvainen näistä yliherroista.

Näemme tämän olevan täydessä vauhdissa Alankomaissa, jossa oligarkit ovat nostaneet energian hinnat kymmenkertaisiksi. Tämän seurauksena miljoonat ihmiset ajautuvat köyhyyteen, koska he eivät enää pysty maksamaan törkeitä energialaskujaan. Yhtäkkiä hallitus esittää ratkaisun: me huolehdimme teistä, luottakaa vain täysin meihin.

Tämä on aina heidän strategiansa:
1) ensin luodaan ongelma,
2) sitten tarjotaan ratkaisu, joka saa ihmiset alistumaan hallitsijoille.

Maailman talousfoorumi on tiedottanut maailmalle heidän lopullisesta tavoitteestaan: väestö ei omista mitään. Tätä tilannetta mainostetaan ihanana “utopiana” WEF:n Forbes.com-sivustolle kirjoittamassa artikkelissa.

Artikkelissa kuvataan, miten WEF:n uuden maailmanjärjestyksen kansalainen ilmaisee ilonsa tästä uudesta elämäntavasta. Hän huudahtaa, kuinka ihanaa on, ettei omista mitään ja millainen unelma maailmasta on tullut, kun kaikki on suljettu älykaupunkeihin.

Älykäs kaupunki on pohjimmiltaan ulkoilmavankila, jossa kenelläkään ei ole mitään oikeuksia tai vapauksia, jossa kaikkia valvotaan jatkuvasti ja jossa kaikki, mitä ihmiset tekevät, ajattelevat tai uneksivat, tallennetaan. WEF aikoo sijoittaa suurimman osan ihmiskunnasta Smart Cities -kaupunkeihin ympäri maailmaa.

WEF:n artikkelissa kuvitteellinen älykaupungin asukas päättää dystooppisen ylistysraporttinsa siitä, kuinka “ihanaa” elämästä on tullut, yhteen huoleen:

“Välillä minua ärsyttää se, että minulla ei ole todellista yksityisyyttä. En voi mennä minnekään ilman, että minut rekisteröidään.

Tiedän, että jossakin kaikki, mitä teen, ajattelen ja unelmoin, on tallennettu.

Toivon vain, ettei kukaan käytä sitä minua vastaan.

Kaiken kaikkiaan tämä on hyvää elämää.”

Tämä on tämän yhden maailman supervaltion tavoite: täydellinen totalitaarinen valvonta, jossa jokainen hengitys, sydämenlyönti, hormonitoiminta, ihmisten välinen vuorovaikutus (ajatelkaa seksuaalisuutta), tunteet, ajatukset ja jopa kaikkein intiimein, henkilökohtaisin: unelmamme, kirjataan. Kaikki tämä “elämänne parantamisen” ja “turvallisuutenne säilyttämisen” varjolla.

Jatkuu vielä…

Mitä seuraavaksi?


Maailmanvalloitus-sarjan neljännessä osassa saatte tietää suunnitelmasta lopettaa nälänhätä maailmassa tuhoamalla nykyinen elintarviketeollisuus ja tekemällä koko ihmiskunnan riippuvaiseksi uudesta keinotekoisen väärennetyn ruoan toimitusketjusta, jota kasvatetaan laboratorioissa. Jos haluat lukea koko sarjan yhdestä paljastavasta postauksesta, käytä seuraavaa linkkiä:

https://www.stopworldcontrol.com/domination

Kimppuumme hyökätään!

Sensuuri on hyökännyt ankarasti meitä vastaan ja tuhonnut 25 vuoden työn. Auttakaa meitä rakentamaan työmme uudelleen, jotta voimme jatkaa totuuden ja toivon jakamista ihmiskunnan kanssa.

Kiitos paljon!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *