IHMISKUNNAN LOPPU

Globaalien johtajien suunnitelmien mukaan

Tiesitkö, että on olemassa virallinen suunnitelma ihmisrodun korvaamiseksi roboteilla, kyborgeilla ja tekoälyllä? Maailman talousfoorumi edistää voimakkaasti tätä ohjelmaa. Tavoitteena on lopettaa ihmiskunnan aikakausi ja aloittaa uusi uusihmisyyden aikakausi, jossa ihmiset ovat ihmisen ja koneen sekoitus. He toteavat myös, että tekoäly valvoo ajatuksiamme ja tunteitamme ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Haluatko tällaisen maailman itsellesi ja lapsillesi?

Ihmiskunnan lopettaminen
‘planeetan pelastamiseksi’

Monet meistä ovat nähneet suosittuja tieteiselokuvia, joissa robotit valtaavat maailman ja hävittävät ihmiskunnan. Emme kuitenkaan tiedä, että globaalit johtajat valmistelevat juuri tätä. He jopa väittävät, että tämä on ainoa tapa pelastaa maapallo täydelliseltä romahdukselta. Ilman ihmiskunnan aikakauden päättymistä ja siirtymistä NEO-ihmisyyden aikakauteen maailma on tuomittu, he sanovat. Yksi heidän väitteistään on, että ihminen on ilmastonmuutoksen aiheuttaja, ja siksi hänet on korvattava keinotekoisilla vaihtoehdoilla “planeetan pelastamiseksi”.

Tätä maailmanlaajuista uudistusta kutsutaan nimellä “neljäs teollinen vallankumous”, ja sen tarkoituksena on digitalisoida täysin kaikki elämän osa-alueet maapallolla.

Tuleva elokuvamme “THE END OF HUMANITY” paljastaa tämän globaalin agendan, jota ajetaan voimakkaasti maailman vaikutusvaltaisimpien organisaatioiden massiivisella tuella.

Tämä ei ole vain elokuva.
Tämä on todellisuutta.

Tässä kuvassa on Nadine,
ihmistä korvaava humanoidirobotti.
Hänen tehtävänään on toimia sosiaalityöntekijänä.

Maailman talousfoorumin perustaja ja puheenjohtaja Klaus Schwab totesi hiljattain Dubaissa pidetyssä World Government Summit -huippukokouksessa:

“Tulevaisuus on jo täällä. Se on tulossa kuin tsunami! Tämä neljäs teollinen vallankumous ei ainoastaan muuta kaikkea, mitä teemme, vaan se vaikuttaa myös siihen, keitä me olemme.

Parhaillaan on meneillään merkittäviä kehitystoimia, joiden tarkoituksena on siirtää ihmisen persoonallisuus robottikantajiin ja antaa ihmiselle keinotekoinen kuolemattomuus. Eliitin perimmäinen unelma: tulla kuolemattomaksi.

Robotit korvaavat jo nyt sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, psykologisia avustajia, lääkäreitä, kassanhoitajia, kokkeja, lainvalvojia jne. useilla maailman alueilla. Ensimmäisiä tietokonesiruja istutetaan jo ihmisiin. Ihmisen ja koneen sekoittuminen on todellisuutta, ja tekoäly valtaa maailmaa myrskyn voimalla ja poistaa miljoonia ihmisten työpaikkoja jo nyt.

Sivuston kuvake

Tämä kaunis nuori nainen on Erica,
humanoidirobotti, joka on rakennettu korvaamaan ihmisiä.
Hänen tehtävänään on tarjota emotionaalista tukea
yksinäisille ja vanhuksille.

Kauhistuttavaa on se, että juuri ne herkät työt, joissa ihmiset tarvitsevat inhimillistä kosketusta, aitoa ymmärrystä ja emotionaalista tukea, korvataan roboteilla. Voitteko kuvitella, että robotti hoitaisi teitä sairaalassa tai vanhainkodissa? Juuri näin on tapahtumassa. Poistetaan inhimillinen kokemus, joka on niin arvokas, kaunis ja syvällinen, ja korvataan se tunteettomilla robottivaihtoehdoilla.

Ajatusten ja tunteiden lisääminen kaikkiin

Samaan aikaan kaikkiin maailman maihin asennetaan teknologioita, jotka tallentavat jatkuvasti kaikkien ajatukset, tunteet ja unelmat. Näillä teknologioilla on jopa kyky lisätä ajatuksia ja tunteita väestöön. Tämän ovat julkisesti todenneet Chilen entinen presidentti Sebastian Pinera ja Maailman talousfoorumin Young Global Leader, Tanskan entinen ympäristöministeri Ida Auken.

Euroopassa julkisessa “koulu-tv:ssä” kerrotaan lapsille, kuinka “siistiä” on saada siru aivoihinsa.

Google järjestää symposiumeja, joissa kerrotaan, miten ihmisestä tulee yksi tietokoneiden kanssa, ja Nokian toimitusjohtaja sanoo, että muutaman vuoden kuluttua kaikilla on älypuhelin kehossaan. Tämä tarkoittaa sitä, että elämämme jokaista yksityiskohtaa voidaan seurata jatkuvasti. Samaan aikaan Maailman talousfoorumi järjestää konferensseja “aivojen läpinäkyvyydestä”, joissa keskustellaan siitä, miten kaikki intiimimmät ja henkilökohtaisimmat tietomme tallennetaan pilveen ja miten Big Tech valvoo niitä.

Kaikki tämä sopii yhteen WEF:n ilmoituksen kanssa, jonka mukaan vuoteen 2030 mennessä kenelläkään ei ole enää yksityisyyttä. Klaus Schwabin mukaan meidän on totuttava “täysin läpinäkyvään” yhteiskuntaan, jossa kaikkea ajatteluamme, tunteitamme ja unelmiamme seurataan.

Elokuva ‘THE END OF HUMANITY’ on kriittinen varoitus ihmiskunnalle, jonka tarkoituksena on estää tämä häijy suunnitelma. Elokuva julkaistaan 20. huhtikuuta monilla kielillä StopWorldControl.com-sivustolla.

Kääntäjiä etsitään

Tavoitteenamme on saada elokuva saataville mahdollisimman monella kielellä. Meillä on jo seuraavat kielet: Englannin, ranskan, saksan, espanjan, portugalin, italian, hollannin, japanin, venäjän, unkarin ja slovakin kielet. Tarvitsemme vielä kääntäjiä kreikan, kiinan, ruotsin, norjan, romanian, korean ja hindin kielille. Ota yhteyttä, jos voit auttaa kääntämisessä: network@stopworldcontrol.com.

Katso elokuva 20. huhtikuuta!

Käy 20. huhtikuuta osoitteessa StopWorldControl.com katsomassa ‘THE END OF HUMANITY’ monilla eri kielillä.

Tukekaa tätä maailmanlaajuista ponnistelua ihmiskunnan suojelemiseksi. Meihin kohdistuu jatkuvia hyökkäyksiä, joiden tarkoituksena on sammuttaa meidät. Tukenne auttaa meitä taistelemaan vastaan ja loistamaan totuuden valoa tähän maailmaan. Siirry tänne tukeaksesi meitä.

Ole hyvä ja tue meitä

Kukaan ei hallitse meitä – olemme riippuvaisia niiden ihmisten lahjoituksista, jotka vastustavat kanssamme globalistisia tyranneja. Meitä on sensuroitu toistuvasti, ja olemme nyt toipumassa viimeisimmästä hyökkäyksestä, jolla meidät yritettiin jälleen kerran vaientaa. Jos arvostat työtämme, tee antelias lahjoitus, jotta voimme rakentaa uudelleen ja jatkaa. Kiitos paljon.

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non-governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, CO 81242, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *