Kuinka demoniset petokset ovat tehneet maailmanlaajuisesta kirkosta voimattoman.

Miksi miljardit uskonnolliset ihmiset eivät tee mitään rakentaakseen parempaa maailmaa, kun paha leviää ympärillämme? Tämä viesti selittää sen ja näyttää ratkaisun.

Se, mitä aion sanoa, on tarkoitettu keskuudessamme oleville kristityille ihmisille. Sanon nämä asiat henkilönä, joka on toiminut pappina vuosikymmeniä ja joka tuntee sen voimakkaan petoksen, jota pimeyden voimat ovat päästäneet valloilleen kaikkien uskontojen keskuudessa maailmanlaajuisesti. En siis syytä ketään, vaan yritän purkaa näitä petoksia, jotta heräisitte.

Aloitan sanomalla, että kaiken elämän Luoja, todellisen rakkauden Alkuperä, kaiken hyvän antaja ei ole millään tavalla uskonto. Tämä on yksi suurimmista petoksista: käsitys siitä, että maailmamme tärkein Todellisuus olisi jokin “uskonto”.

Elämä ei ole uskonto. Rakkaus ei ole uskonto. Ystävyys ei ole uskonto. Rehellisyys ei ole uskonto.

Kaikki, mikä on hyvää ja terveellistä, ei ole uskonto. Miksi siis kaikkien näiden asioiden alkuperän pitäisi yhtäkkiä olla uskonto? Tämän käsitteen mielettömyys on ylivoimaista kaikille, joilla on silmät nähdä.

Rakkaus, elämä, ystävyys, totuus, hyvyys ja ilo eivät ole uskonto. Miksi siis kaiken tämän alkuperän pitäisi olla uskonto?

Muistakaa, että uskonnolliset johtajat murhasivat Kristuksen, kuten kaikki todelliset profeetat. Uskonto on aina ollut elämän Luojan vihollinen numero yksi. Uskonto on aina tappanut Hänen todelliset sanansaattajansa, myös Kristuksen. Älkää koskaan antako tämän totuuden lipsahtaa mielestänne.

Aivan kuten terveydenhuoltoon, politiikkaan, koulutukseen, viihteeseen, tieteeseen ja kaikkeen muuhunkin on tunkeuduttu ja pahuuden voimat ovat kaapanneet sen, niin myös uskontoon. Sekä Rothschildit että Rockefellerit, kaksi historian vaikutusvaltaisinta perhettä, jotka molemmat kuuluvat pahamaineisiin “13 saatanalliseen verenperimään”, sijoittivat miljardeja dollareita kristillisen kirkon horjuttamiseen. Ja tämä on vain yksi esimerkki. Monet muutkin ovat vaikuttaneet kristinuskoon työntämällä sitä kohti petoksia, jotka tekevät uskovista hedelmättömiä.

Meidän on luovuttava ylpeydestämme ja pelostamme ja oltava rohkeita ja nöyriä myöntämään, että niin sanotut “pyhät” uskomuksemme voivat olla yhtä turmeltuneita kuin mikä tahansa muu osa-alue ihmiselämässä. Uskonnolliset ihmiset eivät ole sen parempia kuin poliitikot, lääkärit, uutistoimittajat tai muutkaan.

Itse asiassa olen havainnut, miten pimeyden voimat ovat keskittyneet uskonnon vääristämiseen, koska se on heidän päävastustajansa.

Jumalan lasten voima

Valon lapset, kuten Kristus meitä kutsui, ne, jotka ovat aidosti ja läheisesti yhteydessä kaiken elämän Lähteeseen – Häneen, jolla on kaikki valta – ovat voimakkaimpia ihmisiä maan päällä.

Ne, joilla on todellinen suhde Kaikkivaltiaaseen, ovat maailman voimakkaimpia ihmisiä. Koska heitä voimaannuttaa, johtaa, inspiroi, suojelee ja auttaa se, joka pitää kaiken kunnian ikuisesti hallussaan.

Ymmärrättekö te tämän? Jälleen kerran, tällä ei ole MITÄÄN tekemistä uskonnon kanssa, koska uskonto tyypillisesti vainoaa tämäntyyppisiä ihmisiä. Uskonnollisilla johtajilla voi olla monia sanoja, saarnoja ja viestejä, mutta useimmilla heistä ei ole todellista suhdetta Jumalaan. Valtaosa uskonnollisista johtajista on tekopyhiä, jotka palvelevat muita agendoja. Raha, suosio, kasvu, menestys, numerot, … mitä tahansa muuta kuin todellista suhdetta Jumalaan. Teen tämän lausunnon perustuen kolmenkymmenen vuoden kokemukseeni kirkon johdon sisäpiireistä ympäri maailmaa.

Maailmassamme on kuitenkin todella hyviä ihmisiä, joilla on aito yhteys Kristukseen ja taivaalliseen Isään. He eivät yleensä ole niitä, jotka ovat saarnatuoleissa tai televisiossa. He ovat tavallisia ihmisiä, jotka rukoilevat salassa, jotka palvelevat piilossa ja jotka käyvät voimakkaita sotia hengellisessä maailmassa kenenkään tietämättä siitä. Heillä ei ole suuria ja suosittuja ministeriöitä, mutta he ovat kuuluisia taivaassa, minä sanon teille.

Pahan voimat tietävät, että tämä on Korkeimman todellinen armeija. Ne, jotka ovat todellisia, aitoja, koeteltuja, uskollisia ja omistautuneita kaikkien kuningasten Kuninkaalle.

He ovat suurin uhka pahan voimille. Eivät kristillisen television suurisuulaiset, vaan hengellisen sodankäynnin todellisuudessa hiljaiset, jotka osaavat ravistella taivaita ja terrorisoida helvettiä syvillä, vilpittömillä, kestävillä rukouksillaan ja teoillaan elämän todellisuudessa. Ne, jotka nousevat todellisessa maailmassa todellista korruptiota vastaan. Heidän äänensä ei palvele heidän omia etujaan, vaan paljastaa pahan teot ja kutsuu vanhurskaat toimintaan.

He ovat todellinen uhka pahan valtakunnalle. Niinpä jumalattomien on peruutettava heidät. Jotain on tehtävä, jotta nämä mahtavat soturit saadaan tehottomiksi. Poistakaa heidän valtansa. Sokaista heidän mielensä. Sido heidän kätensä. Muuttaa heidät voimattomiksi sotureiksi, jotka eivät enää ole uhka helvetille.

Strategia, jota käytetään tämän saavuttamiseksi, on manipuloida heidän mieltään valheilla, jotka kuulostavat hengelliseltä, mutta tekevät heistä tehottomia.

Suurin valhe on se, että meidän on odotettava Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päälle, joka korjaa kaiken ilman meidän osuuttamme. Se kuulostaa ihanalta:

| Odottakaa vain Herraa, niin hän lopettaa kaiken tämän pahan.

Se on hyvin strateginen ja erittäin tehokas petos. Pahan voimat ovat levittäneet sitä maailmanlaajuisesti, jotta miljardit uskovat eivät tietäisi mitään. Sillä jos odotat Kristuksen paluuta maan päälle ja kaiken korjaamista, et koskaan nouse kutsumuksesi, auktoriteettisi ja potentiaalisi tasolle. Sinusta tulee hyödytön uskonnollinen jäsen, joka ei tee mitään, mikä lopettaisi pahan valtakunnan. Voi, älkää käsittäkö minua väärin, voitte olla hyvin kiireinen uskonnollisen toiminnan kanssa. Koska ‘palvelijoiden on oltava kiireisiä, kun kuningas tulee’, eikö niin? Niin meille sanotaan. Niinpä me juoksemme uskonnollisen toiminnan ympyröissä, jotka polttavat meidät loppuun, tuottamatta koskaan sitä hedelmää, jota toivomme sen tuottavan.

Mutta emme koskaan nouse jumalalliseen voimaamme ja auktoriteettiimme tullaksemme todellisiksi ja tehokkaiksi lohikäärmeiden surmaajiksi, jotka tekevät lopun pahan valtakaudesta.

Koska sydämemme ja mielemme on asetettu ajatukseen, että se on Kristus, joka tekee tämän. Ja meidän on vain ‘odotettava Häntä ja oltava kiireisiä, kunnes Hän tulee’. Sitten Jeesus ratkaisee maailmamme suuren sotkun. Tämä tuottaa kypsymättömiä, tehottomia, voimattomia ja merkityksettömiä ihmisiä, joilla ei ole vaikutusvaltaa todellisessa maailmassa.

Totuus on, että Jumala on antanut maan kansalleen. Hän loi lapsensa olemaan Hänen lähettiläitään, Hänen astioitaan, niitä, jotka edustavat Häntä kaikkialla, minne he menevätkin. Jumala sanoi Aadamille Eedenissä: “Minä annan sinulle vallan kaikessa, minkä olen luonut”. Myöhemmin Hän kutsui Joosuan ajamaan demoniset hybridit pois Kanaanista. Jumala ei tehnyt sitä hänen puolestaan. Joosuan oli tehtävä se.

Jumala ei tappanut demonisia jättiläisiä, langenneiden enkelien ja ihmisten risteytyksiä. Joosuan oli tehtävä se! Ja Jumala auttoi häntä…

Kristus kutsui sitten seuraajiaan olemaan niitä, jotka vapauttavat ihmiskunnan pahasta. Hän käski heitä karkottamaan pahat henget, tekemään lopun epäoikeudenmukaisuudesta ja osoittamaan koko maailmalle, että on olemassa Jumala, jolla on todellista rakkautta, puhdasta rehellisyyttä ja syvää myötätuntoa.

Koko Raamatun ajan näemme kristallinkirkkaasti, että ME olemme ne, joita kutsutaan “maailman valoksi”. Me olemme ne, jotka Luoja on kutsunut menemään ulos ja vapauttamaan tämän maailman pahasta.

Miksi? Koska Jumala ei halua laiskoja, itsekkäitä, epäkypsiä, voimattomia vauvoja, jotka eivät tee mitään, jotka eivät kanna vastuuta ja jotka ovat sokeita ja tyhmiä. Kaikkivaltias loi hyvät ihmiset pojikseen ja tyttärekseen. Hän haluaa meidän kasvavan kypsiksi, jotta voimme kantaa Hänen auktoriteettiaan ja olla todellisia taivaan lapsia.

Hän haluaa meidän kurittavan itseämme, oppivan vaeltamaan totuudessa ja rakkaudessa, rakentavan puhtaita luonteita, jotta Hän voi pukea meidät Kaikkivaltiaan kirkkauteen.

Ajattele hetki: tiedämme, että suuri lohikäärme, vanha käärme, hän, joka pettää ihmiskunnan, on kaiken maan päällä olevan pahuuden todellinen alkuperä. Mutta näemmekö me tätä lohikäärmettä missään? Näemmekö me demoneita? Ei! Ei tietenkään. Me näemme IHMISIÄ. Näemme Bill Gatesin, Klaus Schwabin, George Sorosin, Rothschildit ja Rockefellerit ja niin edelleen.

Näemme IHMISIÄ, jotka tekevät kaikki pahat teot maan päällä.

He ovat lohikäärmeen astioita, välineitä ja työkaluja. Sama koskee meitä, valon lapsia. Me olemme ovia, joiden kautta taivas haluaa tulla tähän maailmaan. Me olemme astioita, joita Jumala haluaa käyttää tuodakseen parannuksen ihmiskunnalle. Me olemme Kristuksen, joka asuu meissä, kädet ja jalat. Me olemme Korkeimman temppeli, jossa Hän asuu ja josta Hän päästää elämänvirtansa kuolleeseen maailmaan.

On saatanallinen valhe, että Kristus korjaa kaiken puolestamme. Hän kertoi meille, että Hän asuu meissä, me olemme Hänen ruumiinsa, ja Hän tuo vapautuksen meidän kauttamme. Jumala haluaa, että meillä on kypsiä, voimakkaita ja luotettavia poikia ja tyttäriä, jotka edustavat häntä tarkasti maan päällä ja tulevina aikakausina.

Aina uudestaan ja uudestaan saan sähköpostiviestejä ihmisiltä, jotka haluavat lannistaa ja estää minua tekemästä sitä, mitä teen. Heidän perustelunsa on aina sama: “Jeesus ratkaisee tämän sotkun, kun hän palaa”. Ei, hän ei ratkaise. Se on suoraan vastoin kirjaimellisesti kaikkea, mitä koko Raamatussa sanotaan. Se on täysin vastoin profeettojen ja apostolien jokaista sydämenlyöntiä. He eivät koskaan sanoneet: odottakaa ja katsokaa. He sanoivat: menkää ja tehkää.

Kristuksen seuraajia kutsutaan kuninkaiksi, kuninkaalliseksi papistoksi, kuninkaalliseksi kansaksi, kuninkaalliseksi sukulinjaksi Korkeimmalta. Meidät on kutsuttu hallitsemaan kuninkaiden Kuninkaan kanssa. Meidät on valtuutettu luomaan taivaan todellisuus maan päälle, aivan kuten jumalattomat yrittävät luoda helvetin todellisuuden maan päälle.

Jumala antoi maan meille, Hän antoi valtakuntansa meille, Hän antoi auktoriteettinsa lapsilleen.

Elokuvamme “IHMISYYDEN LOPPU – Globaalien johtajien suunnittelema” paljastaa häijyn suunnitelman lopettaa ihmiskunta ja korvata meidät keinotekoisilla vaihtoehdoilla. Jotkut sanovat: “Jumala ei koskaan salli ihmiskunnan hävittämistä ja ihmiskunnan korvaamista roboteilla”. Kuinka typerää!

SE ON JO TAPAHTUMASSA, SALAMANNOPEASTI!

Eikö teillä ole silmiä nähdä, korvia kuulla, mieltä ymmärtää, mikä meitä kaikkia uhkaa? Sairaanhoitajia, lääkäreitä, opettajia, kuljettajia, lainvalvojia, asianajajia ja niin edelleen korvataan roboteilla maailmanlaajuisesti, JUURI NYT! Katso tämä paljastava viesti.

Miksi? Koska me sallimme sen. Koska ajattelemme, että “Jumala ei salli sitä”.

Hänhän salli plandemian, eikö sallinutkin? Hän salli miljoonien ihmisten raa’an murhaamisen ja kiduttamisen kriminalisoidun lääkekartellin toimesta. Hän salli satojen miljoonien tuhoutua fyysisesti saatanallisilla ruiskeilla. Hän salli miljoonien ihmisten menettää liiketoimintansa työsulkujen aikana. Hän salli taivaiden ruiskuttamisen myrkyllisillä kemikaaleilla. Hän sallii lasten kidutuksen ja rituaaliset uhrit. Hän sallii helvetillisen tyrannian Kiinassa, joka on kiireinen levittäytymässä ympäri maailmaa juuri nyt, kun puhumme. Miksi Jumala sallii sen?

KOSKA ME SALLIMME SEN!

Me kieltäydymme nousemasta ylös ja olemasta sankareita. Hylkäämme kutsun aseisiin ja istumme ja sanomme itsellemme, että “Kristus korjaa tämän”. Olemme laiskoja pelkureita, itsekkäitä kuluttajia, jotka kieltäytyvät kasvamasta todelliseen hengelliseen kypsyyteen ja olemasta niitä, jotka vihdoin tottelevat Herran sanaa sanoakseen ‘EI!’ Saatanalle ja rakentaakseen paremman maailman. Me hyssyttelemme ja hyssyttelemme itseämme ja ympärillämme olevia syvillä, pimeillä ja demonisilla petoksilla, jotka lohduttavat mieltämme, samalla kun helvetti räjähtää kaikkialla ympärillämme.

Jumala ei ole se, joka sallii kaiken pahan. Me olemme ne, jotka sen sallivat.

Meitä on satoja miljoonia! Eliittiä on vain muutama. Mutta heillä on aikomus hallita ja hallita maan päällä, joten he tekevät niin. Meillä on aikomus istua ja olla tekemättä mitään, joten olemme voimattomia.

Tämä on todellinen sota maapallolla.

Kirkko on
Kristuksen vastakohta

Meidän on käännyttävä pois laiskasta, itsekkäästä ja välinpitämättömästä asenteestamme, jossa ajattelemme, että meidät temmataan pois täältä, kun koko ihmiskunta tuhoutuu takanamme. Se on täysin päinvastaista kuin se, kuka Kristus on:

Hän lähti taivaasta pelastaakseen ihmiskunnan. Miksi me luulemme, että voimme olla hänen vastakohtansa?

Olemalla pelkureita, jotka pettävät koko ihmiskunnan, jotta saisimme nauttia “taivaasta”? Millainen demoni on ottanut mielemme haltuunsa, että meistä on tullut radikaali vastakohta sille, kuka Kristus on? Hän rakastaa ihmisiä ja pelastaa heidät. Mutta me haluamme pettää ja hylätä ihmiset ja pelastaa oman nahkamme. Kuinka saatanallista. Kuinka uskomattoman pahaa. Ja me puolustamme tätä kauhua Raamatun jakeilla, joita kierrämme asiayhteydestään ja väärinkäytämme koko päivän.

Kristus lähti taivaasta tuodakseen parannuksen ihmiskunnalle. Miksi ajattelemme, että meidän pitäisi olla hänen vastakohtansa ja hylätä ihmiskunta…

Herätkää, valon lapset. Nouskaa ylös todellisen identiteetin ja kohtalon mukaisesti, jonka olette saaneet. Synnyitte ylhäältä, ette olemaan pelkuri, valehtelija ja petkuttaja, joka ajattelee vain omaa turvallisuuttaan. Teille annettiin Kristuksen sydän, jotta olisitte Hänen kaltaisensa. Sellaisen sydän, joka palvelee ihmiskuntaa, joka sijoittaa sen, mitä hänellä on, tähän maailmaan.

Minkä palkinnon saatte, jos sanotte: “En koskaan lähtenyt mukaan taisteluun tämän maailman puolesta, koska odotin Kristuksen tekevän kaiken puolestani”. Minkä palkinnon saat siitä? Ei mitään muuta kuin häpeää ja häpeää.

Antakaa näiden sanojen muuttaa sydämenne. Ja olkaa hyvät ja uskaltakaa jakaa tämä kaukana ja laajalti. Miljardien uskonnollisten ihmisten on herättävä vielä enemmän kuin muun ihmiskunnan, koska luulemme, että meillä on totuus, vaikka olemme enemmän unessa kuin muu ihmiskunta, uskonnollisessa ajattelutavassamme itsekkäästä pelastuksesta, samalla kun petämme ihmiskunnan.

Kaikki opit, opetukset, uskomukset ja dogmit, jotka tekevät Jumalan lapsista vähemmän tehokkaita tässä maailmassa, ovat pirullisia, riippumatta siitä, kuinka monet “suositut saarnaajat” edistävät niitä alustoiltaan.

Meidät on luotu maailman muuttajiksi, ihmiskunnan parantajiksi, Kaikkivaltiaan asuinpaikaksi, taivaan lähettiläiksi, valon kantajiksi, pelastuksen jakajiksi, pahan karkottajiksi, lohikäärmeiden tappajiksi ja jättiläisten kukistajiksi. Tämä on koko Raamatun sanoma. Luoja on kanssamme ja sisällämme ja haluaa meidän heräävän, jotta meistä voi tulla se miljardien valonsoturien armeija, jollaisiksi meidät on kutsuttu.

Jotkut ihmiset ovat niin uskonnollisesti aivopestyjä, että he vaativat Raamatun jakeen jokaisen lauseen yhteydessä, vain jotta he voivat torjua ja taistella sitä vastaan. Ei. Kuka tahansa, joka tuntee Raamatun, tietää, että jokaiseen täällä kirjoitettuun lauseeseen voidaan viitata kymmeniin raamatunkohtiin.

Kuunnelkaa ääntä ylhäältä ja antakaa sen herättää teidät syvästä uskonnollisesta unestanne, niin että teistä tulee sellainen, joka on osa uutta päivää. Heittäkää paha pois, paljastakaa jumalattomat, antakaa tuomio niille, jotka palvelevat pimeyttä, ja tuokaa maailmalle toivoa.

Kun hyvät ihmiset nousevat, pahat eivät voi tehdä mitään.

Sillä Jumala ei koskaan antanut jumalattomille mitään valtaa, mandaattia, kruunua tai valtikkaa hallita maan päällä. Kaikki, mitä he tekevät, on laitonta. Jumala antoi tämän maailman lapsilleen ja antoi meille Henkensä, siunauksensa, läsnäolonsa, toimeksiantonsa ja voitelunsa pelastaaksemme sen tuholta.

Ainoa syy siihen, että jumalattomat hallitsevat, on se, että vanhurskaat eivät hallitse.

Herätkää ja tehkää sitä, mitä varten olette syntyneet. Lakkaa odottamasta Kristuksen ‘tulemista’ ja tunnusta Hänen läsnäolonsa kanssasi. Hän odottaa sinua! Että vihdoin tottelisit Häntä. Maailma on hädässä. Kuinka kauan vielä annatte maailman kärsiä, kun teillä on valta tehdä loppu kaikesta tästä? Jos me kaikki nousemme, voimme poistaa helvetin ja vapauttaa taivaan.

On aika nousta ja loistaa.

✔︎ Jos olet hämmentynyt niin kutsutusta “Kristuksen paluusta” ja “tempauksesta”, niin kutsun sinut lukemaan tämän paljastavan paljastuksen. Se räjäyttää sinut ja vapauttaa sinut uskonnollisesta aivopesusta ja vapauttaa sinut tulemaan voimalliseksi maailman muuttajaksi Kristuksen kanssa. Lue nyt, paina nappia:

✔︎ Meitä vastaan hyökätään ankarasti tämän viestin vuoksi. Monet kutsuvat minua vääräksi profeetaksi ja vääräksi opettajaksi, koska paljastan pimeät ja pirulliset petokset, jotka ovat ottaneet kirkon hallinnan maailmanlaajuisesti. En peräänny näiltä vääriltä syytöksiltä, vaan kutsun Korkeimman kansan aseisiin. Seisotteko te meidän puolellamme? Ole hyvä ja tue työtämme lahjoituksella. Mene tästä tukemaan missiotamme. Kiitos paljon.

Tue meitä!
Meidän on mahdotonta tehdä tätä työtä ilman sellaisten ihmisten tukea, jotka arvostavat missiotamme paremman maailman puolesta. Jos arvostat meitä, tee lahjoitus, jotta voimme jatkaa. Kiitos paljon!
https://stopworldcontrol.com/support

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoria(t): David Sörensen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *