The Finnish Awakening

Elämme varsin erikoista aikaa ja maailmalla tapahtuu paljon sellaista, josta emme saa valtamedian kautta mitään tietoomme. The Finnish Awakening on mukana jakamassa informaatiota Suomalaisille, Suomen kielellä, maailman tapahtumista. Huomattavan paljon asioita ja artikkeleita sensuroidaan meidän näköpiiristämme pois.

Tälle sivustolle on koottuna kaikki itse kääntämämme videot, helpottamaan sinua totuuden selvittämisessä itse.

Olemme myös alkaneet julkaista eri tekijöiden artikkeleita aiheeseen liittyen. Suomeksi käännettyinä tietysti. Nämä löydät tuosta ylhäältä valikolta.

Muistathan vielä harkita avustaa toimintaamme pienellä summalla? Emme saa minkäänlaisia korvauksia miltään eturyhmältä, vaan toimimme täysin omarahoituspohjalta. Kiitos jo etukäteen.


Uutta: Osallistu keskusteluihin suuresta heräämisestä: Keskustelupalstamme.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: Luokittelematon | Jätä kommentti

Miten me muutamme maailmaa parempaan suuntaan!

Hiljattain ilmestynyt elokuvamme ‘THE END OF HUMANITY‘ herättää miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Se julkaistiin japanilaisella X-tilillä, ja vain muutamassa päivässä sillä oli puoli miljoonaa katselukertaa. Ja tämä on vain tämä yksi ainoa postaus… lukuun ottamatta lukuisia muita paikkoja, joissa elokuvaa on katsottu Japanissa. Elokuva leviää myös kahdellakymmenellä muulla kielellä ympäri maailmaa.

Saatanallisen eliitin menestyksen koko salaisuus on aina ollut yleisön tietämättömyys. Ihmiset seuraavat heidän agendaansa kyseenalaistamatta, koska heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä on tekeillä. Maailman väestölle tiedottaminen siitä, mitä todella tapahtuu, on siksi ehdoton avain näiden saatanistien pirullisten suunnitelmien sabotoimiseen.

Näemme tämän selvästi Japanissa, jossa järjestetään maailman suurin protesti Maailman terveysjärjestöä vastaan. Kuten tiedätte, WHO:sta on tarkoitus tulla käytännössä maailman diktatuuri, jolla on ehdoton valta määrätä rokotuksista, lukituksista, karanteeneista, sensuurista ja pidätyksistä kaikissa 194 jäsenmaassa, eli käytännössä kaikissa maailman valtioissa.

Japani on ensimmäinen maa maailmassa, joka protestoi julkisesti WHO:ta vastaan – laajamittaisesti.

Japani on ensimmäinen maa maailmassa, joka protestoi julkisesti WHO:ta vastaan – laajamittaisesti.

On todella jännittävää, että japanilainen elokuvamme on räjähtämässä käsiin Japanissa samaan aikaan. Olemme nyt kiireisiä kääntämään lisää elokuvia ja raportteja japaniksi. Lisäksi minua haastatteli Japanissa riippumaton mediakanava, joka järjestää globalismin vastaisia kokouksia korkean profiilin ihmisille, jotka vastustavat WEF:ää. He ovat pyytäneet minua puhujaksi seuraavaan konferenssiinsa Tokiossa.

Näyttää siltä, että Japanista tulee voimakas toimija maailmannäyttämöllä paljastettaessa ja vastustettaessa saatanistien agendaa!

Paljastimme, kuka hallitsee maailmaa kulissien takana

Maailmaa herättävillä elokuvillamme ja raporteillamme on tähän mennessä ollut valtava vaikutus ihmiskuntaan. Ennen kuin julkaisimme MONOPOLY – Who Owns The World? -elokuvan, kukaan ei ollut edes kuullut Vanguardista, yhtiöstä, joka omistaa kirjaimellisesti kaikki maailman teollisuudenalat. Tämä tehokas monopoli antaa sille vallan määrätä maailman tyranniaa sormen napsautuksella.

Ne olivat rokotteita, naamareita ja lukituksia koskevien maailmanlaajuisten toimeksiantojen takana, ja ne määräsivät kaikkien pandemiaa koskevien parannuskeinojen tukahduttamisen.

Mutta kukaan ei tiennyt heistä. Nyt, kun MONOPOLY julkaistiin, sadat miljoonat ihmiset tietävät Vanguardista.

He eivät ole enää piilossa…

Samoin kävi elokuvamme THE BATTLE FOR HUMANITY kanssa, jossa tohtori Carrie Madej paljastaa transhumanistisen agendan mRNA-rokotteiden takana. Hän osoittaa, miten ihmisen DNA:ta muutetaan ja että ihmisväestöön ruiskutetaan itseään monistavaa nanoteknologiaa. Tämä muuttaa ihmistä ydintasolla ja aloittaa prosessin, jossa hänestä tehdään hybridi eli IHMINEN 2.0.

Kukaan ei tiennyt tästä ohjelmasta ennen kuin käynnistimme elokuvamme. Nyt suuri osa ihmiskunnasta on tietoinen siitä.

Kun julkaisimme VACCINE DEATH REPORTin, uraauurtavan raporttimme maailmanlaajuisista rokotekuolemista, se avasi myös lukemattomien miljoonien ihmisten silmät. Monet johtavat tiedemiehet ja lääketieteelliset organisaatiot julkaisivat raporttimme omilla alustoillaan ja jakoivat sitä verkostoissaan. Tämä raportti on tähän mennessä edelleen kattavin katsaus siihen, miten rokotteet aiheuttavat maailmanlaajuista kansanmurhaa.

Viime vuonna julkaisimme syvästi huolestuttavan PEDOPHILIA REPORT -raportin siitä, miten Maailman terveysjärjestö ja Yhdistyneet Kansakunnat ohjeistavat kymmeniätuhansia kouluja opettamaan pikkulapsia masturboimaan ja harrastamaan seksuaalista kanssakäymistä toistensa kanssa.

WHO ja YK toteavat tuleville opettajille tarkoitetuissa käsikirjoissaan, että tavoitteena on varmistaa, että lapset aloittavat seksuaalisen toiminnan mahdollisimman varhain.

Tämä raportti järkytti maailmaa, ja monet johtavat viranomaiset jakoivat sen, ja se herätti vastarintaa pedofilian normalisoimiseen tähtäävää mieletöntä ohjelmaa vastaan.

Vaikutuksemme maailmaan on sanoinkuvaamaton. Aloitimme maailmankuululla raportillamme TODISTUS, ETTÄ PANDEMIA ON SUUNNITELTU. Tämä raportti paljastaa kiistattomat todisteet siitä, että pandemiat palvelevat maailmanhallinnan agendaa. Sen kopioi esimerkiksi hollantilainen mediafoorumi Frontnieuws. Niitä ei silloin tunnettu. Kun he julkaisivat raporttimme kokonaisuudessaan, se levisi ja sitä luettiin yli miljoona kertaa, mikä nosti heidän fooruminsa kansalliseen julkisuuteen.

Nyt Frontnieuws on luotettava uutislähde sadoille tuhansille ihmisille. Heistä tuli kuuluisia julkaisemalla raporttimme.

Stop World Control ei ole uutisfoorumi, mutta annamme polttoainetta uutismedioille ympäri maailmaa, jotka käyttävät sisältöämme ja vievät sitä pidemmälle kuin me itse voisimme koskaan tehdä. Me vaikutamme vaikuttajiin. Avain maailmanlaajuiseen vaikutukseemme on se, että annamme elokuvamme ladattavaksi, mikä saa tuhannet muut alustat ympäri maailmaa julkaisemaan dokumenttielokuvamme monilla eri kielillä eri puolilla maailmaa.

Tämä osoittaa, mitä voi tapahtua, kun annamme kaikkemme ja parhaamme kaiken elämän Luojalle ja toimimme Hänen kumppaninaan tämän maailman kauniiden ihmisten herättämisessä, jotta he voivat alkaa vastustaa helvetillistä agendaa, jonka saatanistit ovat tällä hetkellä vallassa.

Monet ihmiset kysyvät minulta: miten tämä estää heidän suunnitelmansa? Yksinkertainen…. Kun suuri osa kansasta tulee tietoiseksi siitä, että heitä hallitsevat lapsia uhraavat psykopaatit, jotka ovat Maailman talousfoorumin, Maailman terveysjärjestön, YK:n jne. takana, he eivät enää tottele. Tämä on erityisen vaikuttavaa, kun kyseessä ovat korkea-arvoiset vaikutusvaltaiset ihmiset.

Työskentelemme parhaillaan YK:n entisen huippuvirkamiehen Calin Georgescun kanssa, joka paljasti loistavasti YK:n rikollisten oligarkkien foorumina, jotka käyttävät sitä maailman tyrannian perustamiseen. Katso Powerfilm-elokuvamme SECRETS OF THE UNITED NATIONS. Georgescu pyrkii Romanian presidentiksi, ja me yritämme auttaa häntä menestymään. Elokuvamme ja raporttimme julkaistaan Romaniassa parhaillaan.

Jos Calinista tulee presidentti, hän kääntää maansa ympäri ja tekee siitä vapauden, oikeudenmukaisuuden ja valoisamman tulevaisuuden tyyssijan, joka näyttää kaunista esimerkkiä muulle maailmalle.

Meitä on siunattu sillä, että meillä on paljon vaikutusta korkealla tasolla. Minuun otti yhteyttä laivastoministerin avustaja, joka on yksi Yhdysvaltain armeijan korkeimmista auktoriteeteista. Hän pyysi painettua kopiota raporteistamme jaettavaksi Yhdysvaltain armeijan sisällä.

Minuun otti yhteyttä myös Qatarin kuninkaallisen perheen jäsen, joka on jakanut raporttejamme Lähi-idän hallituksen virkamiehille.

Hiljattain saimme tietää, että noin 900 Yhdysvaltojen hallituksen virkamiestä on rekisteröitynyt sähköposteihimme. Tämän vaikutusta pitkällä aikavälillä ei voi liioitella. Vaikka jotkut kirjautuisivatkin mukaan häijyistä syistä, totuus tunkeutuu silti Yhdysvaltojen hallitukseen.

Teillä ei ole aavistustakaan, mitä teette!

Kaikki tämä on mahdollista teidän tukenne ansiosta. Ilman kaltaistesi sankareiden anteliaisuutta tätä ei tapahtuisi. Pandemian alussa meitä tuki mies, joka lahjoitti 40 000 dollaria, ja toinen mies, joka lahjoitti 50 000 dollaria.

Näin pystyimme ostamaan ammattimaiset videolaitteet, asentamaan elokuvastudion, hankkimaan maailman tehokkaimmat tietokoneet ja aloittamaan maailmaa mullistavien elokuvien tuottamisen.

Teillä ei ole aavistustakaan, mitä anteliaalla investoinnilla totuuteen ja vapauteen voidaan saada aikaan. Jos me kaikki voisimme nähdä lahjoitustemme vaikutuksen, tekisimme paljon enemmän. Koska tukenne todella muuttaa maailmaa.

Jotkut ihmiset ovat kärsimättömiä ja vaativat välitöntä helpotusta tapahtumien aiheuttamaan stressiin. Mutta se ei yksinkertaisesti ole realistista. Ihmiskunnan historian suurin heräämisliike on vasta alkanut, ja kestää useita vuosia, ennen kuin se saa sellaisen vauhdin, joka luo pysyviä muutoksia hallitustasoilla.

Mutta me edistymme valtavasti! Eikä vain Stop World Control, vaan sadat miljoonat ihmiset ja tuhannet järjestöt ympäri maailmaa.

Pyydämme teitä jatkamaan tehtävämme tukemista. Tarvitsemme sitä nyt enemmän kuin koskaan. Seuraava elokuvamme ‘MASTERPLAN FOR WORLD DOMINATION’ (= työnimi) tulee olemaan maailman vakuuttavin todisteiden esitys, yhdessä eri puolilla maailmaa toimivien hallituksen virkamiesten paljastavien lausuntojen kanssa, jotka osoittavat, miten pandemiat ovat rikollisia operaatioita ja WHO on valitsematon yksikkö, joka pyrkii maailmanherruuteen.

Tämä elokuva julkaistaan juuri ennen seuraavaa suunniteltua pandemiaa, ja se sytyttää uuden maailmanlaajuisen heräämisen joukkoaallon.

Kiitos, että seisotte kanssamme. Jokainen lahjoitus on tärkeä. Menkää tänne tukemaan meitä. Yhdessä kaadamme jättiläisiä, kukistamme demoneita, paljastamme rikollisia ja luomme perustan loistavalle uudelle maailmalle.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Ole hyvä ja tue meitä

Kukaan ei valvo tai rahoita meitä – olemme riippuvaisia niiden ihmisten lahjoituksista, jotka vastustavat kanssamme globalistisia tyranneja. Meitä on sensuroitu toistuvasti, ja olemme yhä toipumassa viimeisimmästä hyökkäyksestä, jolla meidät yritettiin jälleen kerran vaientaa. Jos arvostat työtämme, tee antelias lahjoitus, jotta voimme rakentaa uudelleen ja jatkaa. Kiitos paljon.

About Us
StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissemination of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non-governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA    If you no longer wish to receive these messages, you can unsubscribe.  
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

He haluavat tappaa sinut -ihan totta!

Vuosikymmeniä on ollut olemassa häijy suunnitelma maailman väestön vähentämiseksi dramaattisesti. Tätä tarkoitusta kuvastavat surullisenkuuluisat Georgia Guidestones -kivet, jotka ryhmä vapaamuurareita pystytti Yhdysvaltain Georgian osavaltioon:

Vähentää maailman väkiluku puoleen miljardiin ihmiseen tasapainossa luonnon kanssa.

Hiljattain tämä pirullinen muistomerkki tuhoutui räjähdyksessä, mutta vuosikymmeniä se seisoi pystyssä ja julisti avoimesti rikkaiden yksilöiden valikoidun ryhmän agendaa. Nämä tahot ovat valmiita tekemään mitä tahansa – MITÄÄN tahansa – tappaakseen meidät kaikki. Miksi? Koska he uskovat olevansa meitä parempia, ja heillä on oikeus murskata muita ihmisiä samalla tavalla kuin sinä mätkäisit ötökkää.

Heidän sisäpiireissään he puhuvat ihmiskunnasta “karjana”. Eläimistä, joilla ei ole itseisarvoa.

He itse taas ovat niin sanottuja “puhtaita” ihmisiä. Siniverinen aatelisto, jonka sukulinjat juontavat juurensa muinaisiin maailman hallitsijoihin. Nämä suvut uskovat, että he ansaitsevat alistaa kaikki muut ja tappaa mielensä mukaan aina kun katsovat sen tarpeelliseksi.

He ovat vastuussa kaikkien suurten sotien järjestämisestä, joissa he rahoittavat molempia osapuolia. He rahoittavat myös sekä terroristeja että hallituksia, jotka väittävät taistelevansa heitä vastaan. Hyvä esimerkki on Israelin valtio, jota rahoittivat ja perustivat Rothschildit, globaalin eliitin hallitseva dynastia, joka myös rahoitti ja perusti Hamasin, niin sanotun Israelin “vihollisen” (katso tämä paljastava elokuva).

He pelaavat aina strategisia pelejä lisätäkseen valtaansa ja kontrollia.

Heidän suurin pelkonsa on, että suuri yleisö tulee tietoiseksi heidän olemassaolostaan ja toiminnastaan, ja siksi he salaavat itsensä. Heidän strategiansa on käyttää julkisia sätkynukkeja, kuten Joe Bidenia, Justin Trudeauta, Emmanuel Macronia ja miljardöörejä, kuten Bill Gatesia, George Sorosia ja Klaus Schwabia.

Ihmiset luulevat, että nämä ovat heidän vihollisiaan, kun taas todelliset herrat pysyvät piilossa varjoissa.

Keitä nämä ihmiset ovat? Heitä kutsutaan “eliitiksi”. Muita nimityksiä ovat “1 %”, “Illuminati”, “Syvä valtio” ja niin edelleen.

Pitkään tätä pidettiin salaliittoteoriana, kunnes todisteet muuttuivat niin ylivoimaisiksi, ettei niitä voitu enää kiistää. Nämä eliitit ovat hyvin todellisia, ja heillä on hyvin vaarallinen agenda maailmanlaajuisen kansanmurhan toteuttamiseksi. He ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on välttämätöntä “planeetan pelastamiseksi”.

Sen lisäksi, että he hävittävät suurimman osan ihmiskunnasta, heillä on myös agenda korvata ihmiskunta teknologisilla vaihtoehdoilla, joita he voivat täysin hallita pilven ja tekoälyn avulla.

Tämä saattaa kuulostaa suoraan scifi-elokuvalta, mutta järkyttävä todellisuus on, että tämä on heidän globaalisti edistetty ja massiivisesti rahoitettu agendansa. Maailman talousfoorumi kutsuu sitä neljänneksi teolliseksi vallankumoukseksi:

He haluavat, että ihmiskunnan aikakausi päättyy ja että maailma siirtyy “NEO-ihmisyyden” aikakauteen.

Todisteet tästä suunnitelmasta paljastetaan uraauurtavassa dokumentissa ‘THE END OF HUMANITY – As Planned By The Global Leaders’. Jos ette ole vielä nähneet tätä uskomatonta elokuvaa, niin pyydän teitä tekemään sen, sillä se on kaikkien aikojen kriittisin hälytyssoitto ihmiskunnalle.

Jos suljemme silmämme tältä, menetämme enemmän kuin elämämme…

Stop World Controlin tehtävänä on paljastaa nämä pirulliset suunnitelmat koko ihmiskunnalle ja tasoittaa tietä valoisammalle maailmalle – maailmalle, jossa ei ole näiden demonisten eliittien tuhoisaa läsnäoloa.

Stop World Controlin tehtävänä on paljastaa nämä pirulliset suunnitelmat koko ihmiskunnalle ja tasoittaa tietä valoisammalle maailmalle – maailmalle, jossa ei ole näiden demonisten eliittien tuhoisaa läsnäoloa.

Jos haluatte tietää lisää maailmanhallinnan ja väestön vähentämisen virallisesta agendasta, pyydän teitä lukemaan WORLD DOMINATION REPORT -raporttimme. Tämä raportti näyttää teille tarkalleen, mitä maailmassamme tapahtuu, ja se antaa teille myös tien ulos. Sillä toivoa on olemassa! Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat heräämässä siihen, mikä meitä kaikkia uhkaa, ja historiallisesti ennennäkemätön vastarinta kasvaa.

✔︎ LUE MAAILMANHALLINTARAPORTTI >>

✔︎ KATSO ELOKUVA ‘IHMISKUNNAN LOPPU >>

On ratkaisevan tärkeää olla tietoinen, sillä vain tietävät ihmiset voivat puolustautua. Tietämättömät ihmiset joutuvat minkä tahansa uhriksi, koska he ovat tietämättömiä operaatioista, joita heihin kohdistetaan.

Älkääkä missään nimessä pelätkö jakaa tätä, sillä vain me voimme puolustaa maailmaamme näitä tyranneja vastaan.

Vallitkoon totuus, jotta ihmiskunta voi vapautua ja uusi uljas maailma voi syntyä.

Totuuden ja vapauden puolesta,
David Sorensen

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

IHMISKUNNAN LOPPU – Maailmanlaajuisten johtajien suunnitelmien mukaisesti

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Totuuden maailmanlaajuinen läpimurto on tapahtumassa.

Rakkaat ystävät ympäri maailmaa,

olemme massiivisen maailmanlaajuisen totuuden läpimurron äärellä, joka uhmaa tyranniaa ja avaa meille ja rakkaillemme paremman maailman.

Viikon kuluttua, 20. huhtikuuta, julkaistaan erittäin vaikuttava elokuva, jolla on valtava potentiaali herättää maailman väestö. Elokuvan nimi on “IHMISYYDEN LOPPU – Maailman johtajien suunnittelema”. Se näyttää todella hienolta tieteiselokuvalta, mutta se paljastaa globalistien häijyimmän agendan, jonka tarkoituksena on pakottaa koko ihmiskunta täyteen tukahduttavaan tyranniaan. Tällaista elokuvaa ei ole toistaiseksi tehty, ja se ravistelee ihmiskuntaa ytimeen asti.

Näin sanoivat ystävät, jotka näkivät elokuvan ennakkokatselun:

“Vau!!! Niinoooo hyvin tehty!!! Miten voit tehdä jotain tuollaista, jos isäsi ei ole Steven Spielberg? Olen täysin hämmästynyt. Vau! Vau vau vau vau vau vau!!!’!

‘Vau!!! Mikä dokumentti!!! Miten te vedätte tämän niin kauniisti!!!! Kiitos!!! Tämä tulee olemaan sysäys muutokselle.’

Tekeillä on 25 käännöstä ja lisää on tulossa. Tämä elokuva räjähtää maailmanlaajuisesti ja avaa lukemattomien ihmisten silmät. Yhdysvalloista Venäjälle, Australiasta Kiinaan, Euroopasta Afrikkaan…

Meillä on kuitenkin valtava haaste, kun meitä on sensuroitu niin ankarasti viimeiset kahdeksan kuukautta. Vaikka olemme tekemässä uskomatonta maailmanlaajuista läpimurtoa, kohtaamme myös valtavia haasteita, sillä suurin osa tuestamme on katkaistu sensuurin vuoksi.
Haluaisin pyytää kaikkia, jotka ovat kanssamme taistelussa saatanallista tyranniaa vastaan ja paremman maailman puolesta, auttamaan meitä “läpimurtolahjoituksella”.

Tämä antaa meille mahdollisuuden jatkaa tehtäväämme ja lisätä vaikutusvaltaamme maailmanlaajuisesti dramaattisesti.

Olemme ihmiskunnan historian risteyskohdassa, ja Stop World Controlilla on tässä tärkeä rooli.

Sinun tuellasi käsittämätön voi tapahtua. Voimme tehdä asioita, jotka eivät ole tästä maailmasta, jos seisomme yhdessä.

Auttakaa meitä murtautumaan läpi monien sulkemisyritysten jälkeen.
Tehdään maailmanlaajuinen karjunta, joka murtaa tyrannian ja herättää satoja miljoonia ihmisiä.

Yhdessä me pystymme siihen!

Tee läpimurtolahjoitus täällä <

Kiitos paljon,

David Sorensen
StopWorldControl.com

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Historiallisia faktoja auringonpimennyksistä ja komeetoista, jotka sinun täytyy tietää

“En anna itselleni koskaan anteeksi, jos emme varoita ihmisiä ja jotain tapahtuu.”

Nämä ovat vaimoni Renaten sanat. Hän on tutkinut villejä huhuja, jotka koskevat 8. huhtikuuta Amerikassa tapahtuvaa auringonpimennystä. Hylkäsin apokalyptiset ennusteet hölynpölynä, koska järjettömiä ennustuksia katastrofaalisesta onnettomuudesta on aina runsaasti, kun epätavallinen tapahtuma sattuu. Se on liian kliseistä sanoiksi. Jokainen suuri sota tai luonnontapahtuma saa aina aikaan tuomion ja synkkyyden ennusteiden purkauksen. Erityisesti uskonnollisilla ihmisillä on tämä taipumus. Valitettavasti tämä virheellinen ennustaminen on aiheuttanut uskomatonta sekaannusta, jolla on ollut katastrofaalisia seurauksia miljoonille ihmisille kautta historian.

Kun vaimoni eteni tutkimuksissaan, aloin kuitenkin kääntää korvaa, kun yksi “sattuma” seurasi toista. Minulle kävi selväksi, ettei kyseessä ole jälleen yksi ylimalkainen kasa roskaa. Jotain suurta voisi todellakin tapahtua…

Maanjäristykset 8. huhtikuuta
Auringonpimennys tapahtuma

Perjantaina 5. huhtikuuta New Jerseyssä, New Yorkissa ja Illinoisissa tapahtui sarja 4,8 magnitudin maanjäristyksiä. Huhtikuun 6. päivänä näillä alueilla raportoitiin jopa 4,0 magnitudin jälkijäristyksistä. USGS on vahvistanut, että perjantaina 5. huhtikuuta New Madridissa, Missourin osavaltiossa tapahtui ainakin viisi järistystä.

Voisivatko nämä olla merkkejä siitä, että 8. huhtikuuta tapahtuva auringonpimennys saattaa mahdollisesti käynnistää katastrofaalisten tapahtumien ketjun, joka vaikuttaa suureen osaan Amerikan yhdysvaltoja?

15 osavaltiota on julistanut virallisen katastrofitilan, päiviä ja jopa viikkoja ennen auringonpimennystä. Jotkut osavaltiot ovat valmistautuneet jo kaksi vuotta! Yleisöä kehotetaan pitämään ilma-autoissa täysi tankki, hankkimaan kahden viikon ruoka- ja vesivarastot ja varastoimaan lääkemääräyksiä useiksi viikoiksi. Kansalliskaarti on lähetetty auttamaan hätätilanteissa, ja paikalla on 22 ydintutkijaa.

Huhtikuun 8. päivän täydellinen auringonpimennys tapahtuu New Madridin ruhjevyöhykkeen yläpuolella.

Miksi nämä lievät maanjäristykset antavat aihetta huoleen? Koska vuosina 1806 ja 1811 Yhdysvalloissa koettiin myös kaksi täydellistä auringonpimennystä. Kolme kuukautta toisen täydellisen auringonpimennyksen jälkeen vuonna 1811 New Madridin jyrkkyysvyöhykkeellä (Etelä- ja Keskilänsi-Yhdysvalloissa) tapahtui vakavia maanjäristyksiä, jotka saivat jopa Mississippi-joen veden virtaamaan taaksepäin.

Suuria maanjäristyksiä oli kolme, ensimmäinen joulukuussa 1811, voimakkuudeltaan 8,1 Richterin asteikolla, toinen tammikuussa 1812, 7,8 magnitudia, ja kolmas helmikuussa 1812, peräti 8,8 magnitudia. Nämä järistykset vaikuttivat peräti seitsemään osavaltioon: Illinois, Missouri, Arkansas, Kentucky, Tennessee, Mississippi ja Indiana.

5,5-6,0 magnitudin järistykset voivat aiheuttaa jonkin verran vahinkoa. Järistykset, jotka ovat voimakkuudeltaan 6,1-6,9 magnitudia, voivat aiheuttaa paljon vahinkoa hyvin asutuilla alueilla, kun taas 7,0-7,9 magnitudin maanjäristystä pidetään suurena maanjäristyksenä, joka aiheuttaa vakavia vahinkoja.

Vuosien 1811-1812 maanjäristykset olivat yli 7,9 magnitudin järistyksiä, ja jos näin tapahtuisi uudelleen, tuho olisi sanoinkuvaamaton.

Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu tämän auringonpimennyksen aikana tai sen jälkeen, mutta historia osoittaa, että on parempi varautua, jos samanlainen katastrofi iskee.

Auringonpimennys yhdistettynä komeetan ilmestymiseen

Vuoden 1811 auringonpimennyksen aikana mielenkiintoinen seikka oli se, että maanjäristyksiä edelsi suuren komeetan ilmestyminen, joka näkyi ympäri maailmaa seitsemäntoista kuukauden ajan ja oli kirkkaimmillaan maanjäristysten aikana. Vuosina 1811-1812 sitä kutsuttiin “Tecumsehin komeetaksi”. Tecumseh oli shawnee-intiaanien johtaja, jonka nimi tarkoitti ‘heittotähteä’ tai ‘hän, joka kävelee taivaan poikki’. Hän sai tämän nimen syntyessään.

Mustaa aurinkoa” eli auringonpimennystä pidettiin merkkinä siitä, että suuri sota oli käsillä, ja kaksi kuukautta auringonpimennyksen jälkeen syttyi todellakin sota intiaanien ja kuvernööri Harrisonin välillä, joka hyökkäsi intiaanien kimppuun yli tuhannen sotilaan voimin. Päällikkö Tecumseh kuoli taistelussa Kanadassa vuonna 1813. Häntä kunnioitetaan yhtenä suurimmista intiaanijohtajista sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa, jossa häntä pidetään kansallissankarina.

Huhtikuun 8. päivän auringonpimennyksen aikana Yhdysvaltojen yli kulkee myös toinen merkittävä komeetta, “Paholaisen komeetta”, joka on Mount Everestin kokoinen.

Miten komeetat ennustaa
historiallisia tapahtumia

Historiallisesti komeettojen ilmestyminen on ymmärretty muuna kuin pelkkänä luonnonilmiönä, sillä nämä “taivaan merkit” ovat usein edeltäneet suuria tapahtumia, jotka ovat muuttaneet historian kulkua. Esimerkiksi vuosia ennen Jerusalemin roomalaisten piiritystä vuonna 68-70 jKr. Jerusalemin kaupungin yllä seisoi miekkaa muistuttava tähti ja komeetta, joka kesti kokonaisen vuoden. Pyhille juutalaisille heimoille tämä osoitti tulevaa tuomiota ja tuhoa. Kuuluisa juutalainen historioitsija Flavius Josephus kirjoitti tästä tapahtumasta kuuluisassa teoksessaan “Juutalaisten sodat”, kirja 6, luku 5, jaksot 2 ja 3:

“Kerran kaupungin yllä seisoi tähti, joka oli miekan muotoinen, ja komeetta, joka kesti kokonaisen vuoden. (…) Tämä näytti taitamattomien mielestä hyvältä merkiltä, mutta pyhät kirjanoppineet tulkitsivat sen ennustavan niitä tapahtumia, jotka hyvin pian tapahtuivat.

Pian miekkaa muistuttavan tähden ja kokonaisen vuoden kestäneen komeetan ilmestymisen jälkeen Jerusalem tuhoutui roomalaisten miekoilla, ja lähes koko Israelin väestö teurastettiin. Tämä Jerusalemin ja Israelin tuhoon johtanut “suuri juutalaissota” oli Vanhan testamentin ennustuksen täyttymys, joka koski tuomiota Israelia kohtaan, sillä vuosisatojen ajan he olivat tappaneet jokaisen profeetan, joka oli kehottanut heitä kääntymään pois pahoista käytännöistään, kuten rituaalisista lapsiuhreista. Lue lisää näistä tapahtumista tästä raportista.

Intiaanisotaa ja juutalaisten sotaa edeltäneet komeetat ovat vain kaksi historiallista esimerkkiä siitä, miten suuren komeetan ilmestyminen merkitsi tulevaa tuomiota ja tuhoa.

Ne osoittavat myös yhden aikakauden päättymistä ja toisen aikakauden alkamista ihmiskunnan historian kulussa. Jerusalemin tuhoutuessa vuonna 70 jKr. päättyi niin sanotun “vanhan liiton” aikakausi ja alkoi uusi “uuden liiton” aikakausi.

Mikä tärkeintä: Pysy turvassa!

Tarkoittaako tämä historiallinen tieto, että 8. huhtikuuta 2024 tapahtuva auringonpimennys ja Paholaisen komeetan ilmestyminen ovat merkkejä aikakauden lopusta ja ihmiskunnan uuden ajan koitoksesta? Aika näyttää… Tärkeintä on nyt pysyä turvassa.

Katso, mitä varotoimia voit tehdä asuinpaikkasi mukaan. Ostakaa ruokaa, bensaa ja vettä sekä tarvittaessa reseptejä kahdeksi tai kolmeksi viikoksi. Täältä löydät lisätietoa siitä, miten varautua, jos asut New Madridin seismisillä vyöhykkeillä tai niiden läheisyydessä.

Jos arvostat pyrkimyksiämme sekä tiedottaa että varoittaa sinua, harkitse tehtävämme tukemista. Meihin kohdistuu vakavia hyökkäyksiä, joilla meidät yritetään pysäyttää. Tukesi auttaa meitä taistelemaan vastaan, pysymään verkossa ja lähettämään tietoa maailmalle. Siirry tänne tukeaksesi meitä. Kiitos paljon.

Jaa tämä!

Jaa tämä viesti siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostiviestin eteenpäin.
https://stopworldcontrol.com/solareclipse/
Tue meitä!

Meidän on mahdotonta tehdä tätä työtä ilman sellaisten ihmisten tukea, jotka arvostavat missiotamme paremman maailman puolesta. Jos arvostat meitä, tee lahjoitus, jotta voimme jatkaa. Kiitos paljon!
https://stopworldcontrol.com/support

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Globalismi vs. Nationalismi

Globalismi

Globalismilla tarkoitetaan sellaista maailmankatsomusta, politiikkaa tai yhteiskunnallista suunnittelua, jossa koko maailma nähdään ja koetaan rajattomana yhtenä olemuksena ja vaikuttimena. Globalismiin liittyy vahvasti ajatus siitä, että ihmisten ja tavaroiden lisäksi myös arvot, asenteet ja käyttäytyminen siirtyvät ja ovat siirrettävissä eri yhteiskuntiin. Globalismia ei tule sekoittaa kansainvälisyyteen.

Globalistit uskovat ja ajavat sellaista maailmanjärjestystä, jossa talous- sekä ulkomaanpolitiikka tulisi suunnitella maailmanlaajuisesti, eikä ainoastaan oman maan edun mukaisesti. Yhteinen kieli, yhteinen rahayksikkö, yksi maailmanhallitus, yhteinen kuluttajakäyttäytyminen, tasapäistäminen, maailmanlaajuinen kumppanuus ja solidaarisuus ihmisten keskuudessa ovat esimerkkejä globaalista ajattelumaailmasta.Globalismi ja globalisaatio ovat vastakohta kansallisvaltio-ajattelulle sekä kansalliselle identiteetille. Globalistit siirtävät rajoja, luovat uutta yhtenäistä maailmanjärjestystä ja pyrkivät uudelleen määrittelemään kansallisen identiteetin.

Globalismin vaikutukset Suomeen

Globalisaation myötä Suomen päätäntävalta on siirretty Suomen ulkopuolisille toimijoille, kuten Euroopan Unionille, Maailman talousfoorumille sekä YK:lle. Lukuisat suomalaiset ovat saatu aivopestyä sellaiseen globaaliin ajatteluun, jonka johdosta he eivät enää ymmärrä tai koe suomalaisuutta perinteisenä omanlaisena identiteettinä, vaan he kokevat olevansa niin sanottuja maailmankansalaisia. Globalismi toisin sanoen häivyttää kansallisen identiteetin, joka on perinteisesti suojellut Suomea ja suomalaisia sisäisiltä ja ulkoisilta turvallisuusuhkilta.

Suomen tehtäväksi on tullut laittaa rahaa ja energiaa täysin Suomen ulkopuolisille ja suomalaisille kuulumattomiin asioihin ja ilmiöihin, kuten ilmastonmuutokseen, kehitysapuun, Ukrainan tukemiseen, monikulttuurisuuteen, Euroopan Unioniin sekä muiden valtioiden korruption kautta syntyneisiin ongelmiin. Tällaista ei pääsisi tapahtumaan, mikäli suomalaiset päättäjät omaisivat kansallisen identiteetin ja arvostaisivat maatamme, kulttuuria, historiaa ja perinteitä.

Suomalainen koulujärjestelmä on ollut maailman parhaita – aina siihen asti kun koulut ja opetussisällöistä vastaavat henkilöt kokivat kutsumuksekseen tuoda suomalaisiin kouluihin ulkomailla synnytetyt trendit kuten sukupuoli- ja identiteettipolitiikka, diversiteetti, itseohjautuvuus ja ilmiöoppiminen, liian pitkälle viety tasa-arvo ja niin edelleen.

Puolustusvoimat on perinteisesti ollut Suomen vahva sotilaallinen selkäranka. Suomalaiset ovat aina luottaneet maanpuolustustaitoon sekä Suomen laajaan reserviin. Tilanne, jossa Suomi ulkoistaa maanpuolustuksen globaaleille toimijoille, ei ole kestävä eikä Suomen edun mukainen. Tämä johtaa eittämättä tilanteeseen, jossa on mukana muita intressiryhmiä, joilla on eri tavoitteet kuin Suomella ja suomalaisilla. Suomi voi ja sen kannattaa harjoittaa sellaista yhteistyötä, joka ei vaaranna Suomen identiteettiä tai aseta Suomea mihinkään geopoliittisesti ristiriitaiseen tilanteeseen. Nyt maanpuolustus on ulkoistettu käytännössä Yhdysvalloille, joka on tunnetusti tehnyt tuhojaan ympäri maailmaa milloin mistäkin syystä. Kansallismielinen Suomi ei tarvitse ketään ulkopuolisia maita agendoineen puolustamaan tai provosoimaan konflikteja.

Populaarikulttuuri ja kuluttajakäyttäytyminen on kyllästetty amerikkalaisella ja ulkomaalaisella kulttuurilla. Juomme, syömme, kulutamme, katsomme, kuuntelemme ja elämme käytännössä ulkomaalaisen kulttuurin kautta, lähinnä yhdysvaltalaisen. Erityisesti nuorten sekä keski-ikäisten ajatusmaailma, arvot ja jopa kieli on saanut liikaa vaikutteita ulkomailta. Emmekö osaa enää ajatella ja elää suomalaisittain? Tämä ei tarkoita, etteikö kansakunta voisi ottaa vaikutteita muualta, totta kai voi ja näin on aina ollut, niin kauan kun se tapahtuu liioittelematta ja orgaanisesti, eikä korvaa merkittävyydessään kotimaisuutta ja kansallista. Kun katsoo eri Euroopan maiden kulttuuria, voi havaita että monet kansat ovat erittäin ylpeitä omasta kulttuuristaan ja historiastaan, ja tämä myös näkyy heidän arjessa.

Globalismi ja globalisaatio on tuotettua suurin resurssein ja siinä on taustalla ajatus yhdestä maailmanhallinnosta, globaalista kansalaisesta ja kuluttajasta. Niin sanottu woke-kulttuuri on saanut nuorten ja lapsen tasolle jääneiden aikuisten päät sekaisin, se on kääntänyt asiat päälaelleen eikä enää nojaa luonnontieteisiin tai kristinuskoon – niihin käsityksiin jotka ovat pitäneet kansakunnan kasassa ja eheänä.

Maahanmuutto ja väestönvaihto ovat yksi konkreettisimmista globalisaation haitallisista vaikutuksista. Kolmansista maista virtaa jatkuvasti laittomasti ihmisiä Eurooppaan ja Suomeen, vailla mitään perusteita olla täällä. Heidän motiiveja ei kyseenalaisteta, heidät laitetaan palveluissa ja esimerkiksi terveydenhuollossa suomalaisten edelle. Kukaan viranomainen ei halua ottaa kantaa, mikä määrä maahanmuuttajia olisi tarpeeksi tai miksi ylipäänsä heitä tänne otetaan. Viranomaisilla tai poliitikoilla ei ole yhtään mitään varteenotettavaa perustetta toimia siten kuten he toimivat. YK:n tavoitteisiin on sisällytetty vahvasti maahanmuuton edistäminen ja Suomi noudattaa tätä orjallisesti.

Tuhansia suomalaisia yrityksiä on myyty ulkomaiseen omistukseen ja myydään jatkuvasti. Sama koskee infraa ja luontoa. Tämä on globalismin vaikutus, suuret kansainväliset megakorporaatiot omistavat enemmän ja enemmän ja ajavat pienet yritykset nurin. Suomi luopuu kansallisomaisuudestaan ja vanhoista perinteisistä rakenteista ja infrasta, joka on mahdollistanut hyvinvoinnin syntymisen ja kehittymisen.Miksi Suomi myy yritykset ja infran globaaleille toimijoille? Monet asiat ovat suomalaisten kansallisomaisuutta, niihin ei tule kenenkään Suomen ulkopuolisen tahon koskea ja hyväksikäyttää.

Yksi pahiten globalismille menetetyistä instituutioista on eduskunta ja politiikka. Jokaisen hallitus- ja oppositiopuolueen edustajat ja ministerit ajavat globaalia agendaa, etenkin YK:n, Euroopan Unionin ja Maailman talousfoorumin sekä muiden kansainvälisten järjestöjen kautta. Onko enää mitään päätöstä tai tavoitetta, jossa keskiverto-suomalaisen tarpeet ja arvot olisi nostettu keskiöön? Aivan kun päättäjät ja kansalaisten asioita ajavat tahot olisivat unohtaneet, mitä Suomi on ja mitä on olla suomalainen. Suomea ei koko itsenäisyyden aikana ole niin huonosti johdettu kuin tänä päivänä. Niin moni hyvä ja toimiva asia on joko tarkoituksella tai ymmärtämyyttään ajettu alas ja rikottu. Tämä ei tietenkään ole tapahtunut hetkessä, vaan tätä kehitystä on tapahtunut jo vuosien, jopa vuosikymmenten ajan.

Yhteiskunnan alasajo on kuitenkin vain kiihtynyt, kun Suomi liittyi YK:n Agenda2030:een ja alkoi määrätietoisesti toteuttaa sen tavoitteita. Pienellä Suomella ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa Agendan tavoittelemiin maailmanlaajuisiin asioihin, kuten nälän tai köyhyyden poistamiseen maailmasta, tai ”kestävän” ja ”uudenaikaisen” energian varmistamiseen kaikille maailman kansalaisille. Tilanne on samanlainen ”täyden työllisyyden” osalta. Tämä on niin utopistinen tavoite, ettei kukaan järkevä ihminen edes usko tähän.

Ja uskooko joku todella, että pienellä Suomella olisi jotain vaikutusta maailmanlaajuiseen ”ilmastonmuutokseen”? Vaikka joku tähän ”ilmastonmuutokseen” uskoisikin ja kuvittelisi sen johtuvan ihmisen tuottamasta hiilidioksidista, Suomen merkitys kokonaisuuteen on vain noin yhden promillen luokkaa. Käytännössä siis mitätön. Ja silti koko Suomen yhteiskuntaa ollaan viemässä kyseenalaisen ”vihreän siirtymän” johdosta tilanteeseen, jossa sähkön hinta on paikoin moninkertaistunut ja sähkön saatavuudessa on jo paikoin ongelmia ja ennen Suomen selkärankana toimivaa teollisuutta ollaan ajamassa alas tai ainakin pakottamassa siirtymään Suomesta pois.

Korruptio rehottaa Suomessa valtoimenaan. ”Hyvä veli” -järjestelmällä varmistetaan, että kaikki jotka siihen kuuluvat, eivät koskaan saa syytettä rikollisesta toiminnastaan, heille järjestetään uusia palkkiotyöpaikkoja, vaikka olisivat edellisessä työpaikassaan tyrineet kaiken mahdollisen. Poliittisiin virkanimityksiin suhtaudutaan, kuin se olisi aivan normaalia eikä suinkaan korruptiota. Ylisuuria palkkioita maksetaan yritysten johtajille ja muille virkamiehille. Kaikenlainen virkavastuu on kadonnut. Veronmaksajien rahoja voidaan tuhlata mitä järjettömimpiin hankkeisiin, mutta jos hanke epäonnistuu, kukaan ei ole vastuussa mistään.

Poliisi ei enää tutki selviä rikoksia ja oikeuslaitokset antavat täysin erilaisia tuomioita riippuen siitä, kenestä on kysymys. Tuomiot saattavat ylemmissä oikeusasteissa muuttua täysin päinvastaisiksi kuin alemmissa ja käsittelyajat ovat luvattoman pitkiä.

Nationalismi ja sen merkitys kansallisvaltiolle

Nationalismi eli kansallismielisyys on maailmankatsomus, jossa oma valtio sekä oma kulttuurillinen ja etninen viitekehys priorisoidaan suhteessa globaaliin kansalaisuuteen. Nationalismi suojaa kansallisvaltioita ulkoisilta haitallisilta vaikutuksilta ja pyrkimyksiltä. Luonnonmukaisesti kehittyneet valtiot ovat lähtökohtaisesti kansallismielisiä. Meillä Suomessakin, vanhan ajan johtajat ovat muistuttaneet kansallismielisyyden tärkeydestä ja globalismin uhkakuvista.

Mitä enemmän kansa vaihtuu, sitä vähemmän sosiaalista yhteisöllisyyttä on jäljellä, koska jokainen ihminen luontaisesti ajaa oman viiteryhmänsä puolta. Nationalismin kautta väestöllä on myös paremmat ja tervehenkisemmät lähtökohdat kokea ja suhtautua omaan kulttuuriin sekä perinteisiin ja näin ollen vahvistaa identiteettiään sekä sosiaalista yhteisöllisyyttä. Ennen kaikkea, nationalismin myötä maan puolustaminen sisäisiä ja ulkoisia uhkakuvia kohtaan toteutuu aivan eri tasolla kuin pirstaloituneessa globalisoituneessa yhteiskunnassa, joka on hauras ja altis kaikenlaiselle vaikuttamiselle.

Kollektiivinen kansallismielisyys on lähtökohta hyvinvointivaltiolle. Ihmiset tuntevat merkityksellisyyttä ja sisältöä, yhteyttä toisiinsa sekä omaan maahan. Viimeisten vuosikymmenten aikana myös Suomessa päättäjät ja virkamiehet ovat menettäneet kansallismielisen mentaliteetin ja lähtökohdan ja nämä ovat korvattu globalismilla. Ulkopuolisten vaikuttimien kautta on myös pyritty aggressiivisesti antamaan kuvaa, että kansallismielisyys olisi jollain tavalla paha tai negatiivinen asia. Valitettavasti tässä on onnistuttu jokseenkin hyvin.

Kansallismielisyyden demonisointi

Kansallismielisyyttä on demonisoitu vuosikymmeniä, aina 2. maailmansodasta lähtien. Tämä propaganda on jatkunut säännöllisesti ja saamme kuulla ja lukea milloin mitäkin valheellisia perusteita, miksi ”oma kansa ensin” -ajattelu on pahasta. Suomea ja suomalaista kulttuuria on vähätelty pitkän aikaa, aivan kuin olisi jollain tavalla huono asia arvottaa omaa kulttuuria ja etnisyyttä suhteessa muihin. Valitettavasti tämä globalistien propaganda on mennyt pelottavan hyvin perille – iso osa suomalaisista, siinä missä myös iso osa länsi-eurooppalaisista ei enää koe motivaatiota puolustaa ajatusta oman maansa ja kulttuurinsa erinomaisuudesta.

Nationalismia demonisoidaan siitä syystä, että kun kansa ei enää koe suhdetta omaan maahansa, toisin sanoen heillä ei ole juuria eikä ”omaa maata”, heidät on helppo muokata globaaleiksi kansalaisiksi. He eivät enää tarjoa vastusta niille globaaleille toimijoille, jotka haluavat valloittaa maan monella eri tavalla. Tätä valloitusta ei välttämättä käydä enää asein, vaan globalismin ideologian kautta. Harva ymmärtää, että esimerkiksi sata vuotta sitten suomalaisissa kouluissa opettajat olivat luontaisesti ja lähtökohtaisesti kansallismielisiä ja oppilaita opetettiin arvostamaan omaa maataan. Nykyään kouluissa ei opeteta kansallismielisyyden tärkeyttä vaan se on korvattu globalismilla.

Kansallismielinen yhteiskunta ideaalina ja kuinka hyvin asiat voivat olla

Kansallismielinen yhteiskunta on toimiva, turvallinen, se luo merkitystä ja lisää yhteisöllisyyttä. Se on luonnonmukainen tapa toimia ja järjestäytyä. Kansalaiset ymmärtävät keitä he ovat, mistä he tulevat ja mihin he ovat menossa. Kansallismielinen Suomi voi taloudellisesti, sosiaalisesti, kulttuurillisesti ja ympäristöllisesti hyvin. Tämä ei tarkoita, etteikö Suomi voisi käydä kauppaa ja harjoittaa hyviä diplomatiasuhteita muiden maiden kanssa. Mutta se tarkoittaa sitä, ettei kukaan ulkopuolinen monikansallinen taho voi sanella meille kuinka elämme ja toteutamme itseämme omassa maassamme. On uskomatonta, kuinka nykyiseen tilaan on alunperin edes päädytty. Vuosikymmenten aivopesu ja prioriteettien muutokset ovat vaikuttaneet asioihin ja ihmisten kykyyn suhtautua yhteiskuntaan ja kulttuurilliseen viitekehykseen.

Kansallismielinen Suomi on itsenäinen ja puolueeton. Se ei päästä ketään suurvaltoja tai ulkopuolisia toimijoita päättämään ja hallinnoimaan asioitaan, vaan keskittyy luomaan parhaan version omasta maastaan ja kansastaan. Maamme ei myöskään voi olla itsenäinen, mikäli meillä on johdossa tai virkamiestasolla vallassa olevia tahoja, jotka ensisijaisesti ajavat Suomen ulkopuolisten toimijoiden etua. Euroopan unionin, YK:n Agenda 21:n sekä 2030:n ja Maailman talousfoorumin myötä Suomelle on koitunut valtavasti yhteiskunnallisia, taloudellisia ja kulttuurillisia haittoja sekä uhkakuvia. Nämä ovat kaikki mitattavissa olevia ilmiöitä, joita on joko jätetty tarkastelematta tai muutoin vähätelty. Miksi kaikenlainen kritiikki globalismia kohtaan tuntuu olevan tabu tai siihen ei haluta kiinnittää huomiota? Suomen tulee erota ja sanoutua irti kaikista näistä globaaleista tahoista sekä niiden haitallisista tavoitteista.

Itsenäinen ja kansallismielinen Suomi on eronnut eurovaluutasta ja sillä on oma valuutta, Suomen Markka, joka mahdollistaa itsenäisen ja riippumattoman valuuttapolitiikan. Viime vuosina valuutta ja sen käyttö on siirtynyt enemmissä määrin digitaaliseen muotoon. Käteinen raha on konkreettinen ja fyysinen maksuväline, ja se on perinteisesti tarjonnut kansalaisille vapauden maksaa ilman, että kukaan tarkkailee tai kontrolloi ihmisen kuluttajakäyttäytymistä ja toimintaa. Käteisen käytön suhteen ei perinteisesti ole ollut mitään ongelmia.

Kansallismielisyys liittyy myös vahvasti maanpuolustukseen. Suomen ja suomalaisten ei tule puolustaa maataan jonkun globalistisen toimijan vuoksi, vaan oman itsensä. Näin Suomi pysyy tulevaisuudessakin itsenäisenä, omavaraisena ja irrallaan meille kuulumattomista maailmanluokan konflikteista. Eikä meidän tarvitse elää jatkuvassa pelossa vaikka meitä peloteltaisiinkin valheellisilla perusteilla.

Aivan kuten sata vuotta sitten, kansallismielisyyden vallitessa, kouluissa tulee opettaa nationalismin merkitystä ja hyötyjä sekä suomalaisten kannalta tärkeitä kansalaistaitoja. Tämä johtaa siihen, että lapsista kasvaa tervehenkisiä ja identiteetiltään vahvoja ja pärjääviä kansalaisia. He eivät ole riippuvaisia valtiosta ja systeemistä, vaan toimivat rohkeasti ja määrätietoisesti tilanteessa kuin tilanteessa, toisin kuten nyt. Ulkoa tuodut globaalit woke-ilmiöt tai YK:n Agendat eivät kuulu suomalaisen lapsen ja nuoren ajatus- ja arvomaailmaan eikä tällaista propagandaa tule opettaa kouluissa, kuten ei ennenkään opetettu.

Kun suomalaiset yritykset ja infra pysyvät Suomen omistuksessa, rahavirrat jäävät Suomen ja suomalaisten hyväksi. Suomi on maantieteellisesti sellainen alue, jossa on mittaamattoman arvokkaat luonnon resurssit kuten vesivarannot sekä metsät. Suomen ei tule missään olosuhteissa myydä kansallisomaisuuttaan eikä kriittistä infraa ulkomaiseen omistukseen, kuten kaivostyö, metsät ja vesistöt, pohjavedet, sähköverkot, lentoliikenne, maantiet, rautatiet, energiantuotanto. Olemme myös maailmanhuippuja metsien hoidossa, joten meidän ei tule kuunnella muiden maiden ”asiantuntijoiden” neuvoja metsien hoitamisesta. Me olemme itse asiantuntijoita tämän aiheen osalta.

Sama koskee myös Suomen energiapolitiikkaa. Energiaomavaraisuutta olisi pitänyt kasvattaa jo vuosikymmeniä sitten, mutta näin ei tehty, koska päättäjien prioriteetit eivät olleet nationalistisia. Mikäli Suomi haluaa, se voi käyttää mitä tahansa toimivia energiamuotoja, erityisesti öljyä, kivihiiltä, turvetta ja ostaa energiaa sieltä, mikä Suomea ja suomalaisia hyödyttää eniten.

Kansallismielinen Suomi ei tue väestönvaihtoa eikä globaalia siirtolaisuutta, joka heikentää sosiaalista yhteisöllisyyttä, asettaa suomalaiset resurssien puolesta toissijaiseen asemaan ja maksaa suomalaisille loputtoman paljon. Etnisesti ja kulttuurillisesti homogeeninen väestörakenne on toimivampi ja luonnollisempi kuin monikulturismi -ideologia, jossa eri ihmiset tuodaan yhteen välittämättä negatiivisista vaikutuksista ja pirstaloitumisesta. Monikulturismi ja perusteeton maahanmuutto ei ole toiminut yhdenkään valtion kohdalla, sen sijaan se on johtanut jatkuviin etnisiin konflikteihin ja sekamelskaan. Jos ja kun erinäisillä agendaa ajavilla tahoilla on tarvetta kritisoida suomalaista mallia, he voivat itse muuttaa pois Suomesta monikulttuuriseen toimintaympäristöön ja elää siellä haluamallaan tavalla. Mutta kenenkään mielipuolisen ideologian vuoksi ei Suomea ja suomalaisia pidä saattaa huonoon asemaan ja yhteiskunnalliseen tilaan.

Lopuksi

Edellä on mainittu useita esimerkkejä siitä, mitä kansallismielisyydellä on annettavana Suomelle ja suomalaisille. Esimerkkejä voi jatkaa loputtomiin. Tällä hetkellä suurin ja merkittävin vastakkainasettelu on juurikin globalismin ja nationalismin välillä. On vanhanaikaista ajatella ja keskittää huomio vasemmisto vs. oikeisto -akseliin, sillä molemmat ajavat samoja globaaleja ilmiöitä ja trendejä. Ihmiset ympäri maailman ovat alkaneet ymmärtää globalismin vaarat ja haitat kansallisvaltioille ja pian he ymmärtävät, että nationalismi on paras ja luonnonmukainen vastalääke ja tarjoaa toimivan, turvallisen ja merkityksellisen yhteiskunnan.

Globalismia ja suuria väkisin ajettuja megatrendejä on mahdollista vastustaa menestyksekkäästi. Tästä on esimerkkejä niin sanotuista traktorimielenosoituksista, joita on nähtävissä ympäri Eurooppaa. Maanviljelijät ja maanomistajat ovat nousseet vastustamaan globalistien tavoitteita ajaa maatilat, maanviljely sekä karjanhoito alas. Kun kriittinen massa järjestäytyy yhteen ja toimii, asiat muuttuvat loppujen lopuksi nopeastikin.

Muita esimerkkejä ovat niin sanotun haitallisen woke-ilmiön vastustaminen, mikä on ympäri maailmaa tuottanut tulosta. Ihmiset, erityisesti omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset, ovat kyllästyneitä siihen, että meistä yritetään tehdä jotain muuta kuin mitä olemme. Tämä on hyvin nähtävissä esimerkiksi yritysmaailmassa, jossa wokeen lähtevät yritykset ovat tehneet valtavia tappioita kun massat ovat aloittaneet boikotoimaan näiden älyvapaata toimintaa, esimerkkeinä muun muassa Budweiser-olut, Disney ja muut wokeen mukaan lähteneet suuryritykset.

Välttämätöntä kuitenkin on se, että joka ikisen kansalaisen on aktivoiduttava ja osallistuttava muutoksen luomiseen sosiaalisen median ulkopuolella, oikeassa elämässä. Sosiaalisessa mediassa analysoiminen ja samoista asioista vuosikausia kirjoittaminen ei yksinkertaisesti riitä estämään Suomen alasajoa. Suomalaisten on löydettävä uudelleen sisäinen palo ja sisukkuus puolustaa itseään ja läheisiään nykyisessä yhteiskunnallisessa murroksessa.

Mikäli suomalaiset tiedostavat kansalaiset eivät liittoudu vaikuttamaan sosiaalisen median ulkopuolella, lopputulema on juuri se, minkä jo tiedämme – systeemitason kriisi ja kulttuurin totaalinen rappioituminen ja ihmisten keskuudessa vapauden menettäminen.

Verkostoidu! Aktivoidu! Osallistu!

Pääasialliset lähteet:

Technocracy: The Hard Road to World Order, Patrick Wood

Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation, Patrick Wood

Yhdistyneiden Kansakuntien internetsivut, www.un.org

Maailman talousfoorumin internetsivut, www.weforum.org

Trilateraalisen komission internetsivut, www.trilateral.org

Internet archive

Katso video

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: Great Awakening | Jätä kommentti

Kuinka demoniset petokset ovat tehneet maailmanlaajuisesta kirkosta voimattoman.

Miksi miljardit uskonnolliset ihmiset eivät tee mitään rakentaakseen parempaa maailmaa, kun paha leviää ympärillämme? Tämä viesti selittää sen ja näyttää ratkaisun.

Se, mitä aion sanoa, on tarkoitettu keskuudessamme oleville kristityille ihmisille. Sanon nämä asiat henkilönä, joka on toiminut pappina vuosikymmeniä ja joka tuntee sen voimakkaan petoksen, jota pimeyden voimat ovat päästäneet valloilleen kaikkien uskontojen keskuudessa maailmanlaajuisesti. En siis syytä ketään, vaan yritän purkaa näitä petoksia, jotta heräisitte.

Aloitan sanomalla, että kaiken elämän Luoja, todellisen rakkauden Alkuperä, kaiken hyvän antaja ei ole millään tavalla uskonto. Tämä on yksi suurimmista petoksista: käsitys siitä, että maailmamme tärkein Todellisuus olisi jokin “uskonto”.

Elämä ei ole uskonto. Rakkaus ei ole uskonto. Ystävyys ei ole uskonto. Rehellisyys ei ole uskonto.

Kaikki, mikä on hyvää ja terveellistä, ei ole uskonto. Miksi siis kaikkien näiden asioiden alkuperän pitäisi yhtäkkiä olla uskonto? Tämän käsitteen mielettömyys on ylivoimaista kaikille, joilla on silmät nähdä.

Rakkaus, elämä, ystävyys, totuus, hyvyys ja ilo eivät ole uskonto. Miksi siis kaiken tämän alkuperän pitäisi olla uskonto?

Muistakaa, että uskonnolliset johtajat murhasivat Kristuksen, kuten kaikki todelliset profeetat. Uskonto on aina ollut elämän Luojan vihollinen numero yksi. Uskonto on aina tappanut Hänen todelliset sanansaattajansa, myös Kristuksen. Älkää koskaan antako tämän totuuden lipsahtaa mielestänne.

Aivan kuten terveydenhuoltoon, politiikkaan, koulutukseen, viihteeseen, tieteeseen ja kaikkeen muuhunkin on tunkeuduttu ja pahuuden voimat ovat kaapanneet sen, niin myös uskontoon. Sekä Rothschildit että Rockefellerit, kaksi historian vaikutusvaltaisinta perhettä, jotka molemmat kuuluvat pahamaineisiin “13 saatanalliseen verenperimään”, sijoittivat miljardeja dollareita kristillisen kirkon horjuttamiseen. Ja tämä on vain yksi esimerkki. Monet muutkin ovat vaikuttaneet kristinuskoon työntämällä sitä kohti petoksia, jotka tekevät uskovista hedelmättömiä.

Meidän on luovuttava ylpeydestämme ja pelostamme ja oltava rohkeita ja nöyriä myöntämään, että niin sanotut “pyhät” uskomuksemme voivat olla yhtä turmeltuneita kuin mikä tahansa muu osa-alue ihmiselämässä. Uskonnolliset ihmiset eivät ole sen parempia kuin poliitikot, lääkärit, uutistoimittajat tai muutkaan.

Itse asiassa olen havainnut, miten pimeyden voimat ovat keskittyneet uskonnon vääristämiseen, koska se on heidän päävastustajansa.

Jumalan lasten voima

Valon lapset, kuten Kristus meitä kutsui, ne, jotka ovat aidosti ja läheisesti yhteydessä kaiken elämän Lähteeseen – Häneen, jolla on kaikki valta – ovat voimakkaimpia ihmisiä maan päällä.

Ne, joilla on todellinen suhde Kaikkivaltiaaseen, ovat maailman voimakkaimpia ihmisiä. Koska heitä voimaannuttaa, johtaa, inspiroi, suojelee ja auttaa se, joka pitää kaiken kunnian ikuisesti hallussaan.

Ymmärrättekö te tämän? Jälleen kerran, tällä ei ole MITÄÄN tekemistä uskonnon kanssa, koska uskonto tyypillisesti vainoaa tämäntyyppisiä ihmisiä. Uskonnollisilla johtajilla voi olla monia sanoja, saarnoja ja viestejä, mutta useimmilla heistä ei ole todellista suhdetta Jumalaan. Valtaosa uskonnollisista johtajista on tekopyhiä, jotka palvelevat muita agendoja. Raha, suosio, kasvu, menestys, numerot, … mitä tahansa muuta kuin todellista suhdetta Jumalaan. Teen tämän lausunnon perustuen kolmenkymmenen vuoden kokemukseeni kirkon johdon sisäpiireistä ympäri maailmaa.

Maailmassamme on kuitenkin todella hyviä ihmisiä, joilla on aito yhteys Kristukseen ja taivaalliseen Isään. He eivät yleensä ole niitä, jotka ovat saarnatuoleissa tai televisiossa. He ovat tavallisia ihmisiä, jotka rukoilevat salassa, jotka palvelevat piilossa ja jotka käyvät voimakkaita sotia hengellisessä maailmassa kenenkään tietämättä siitä. Heillä ei ole suuria ja suosittuja ministeriöitä, mutta he ovat kuuluisia taivaassa, minä sanon teille.

Pahan voimat tietävät, että tämä on Korkeimman todellinen armeija. Ne, jotka ovat todellisia, aitoja, koeteltuja, uskollisia ja omistautuneita kaikkien kuningasten Kuninkaalle.

He ovat suurin uhka pahan voimille. Eivät kristillisen television suurisuulaiset, vaan hengellisen sodankäynnin todellisuudessa hiljaiset, jotka osaavat ravistella taivaita ja terrorisoida helvettiä syvillä, vilpittömillä, kestävillä rukouksillaan ja teoillaan elämän todellisuudessa. Ne, jotka nousevat todellisessa maailmassa todellista korruptiota vastaan. Heidän äänensä ei palvele heidän omia etujaan, vaan paljastaa pahan teot ja kutsuu vanhurskaat toimintaan.

He ovat todellinen uhka pahan valtakunnalle. Niinpä jumalattomien on peruutettava heidät. Jotain on tehtävä, jotta nämä mahtavat soturit saadaan tehottomiksi. Poistakaa heidän valtansa. Sokaista heidän mielensä. Sido heidän kätensä. Muuttaa heidät voimattomiksi sotureiksi, jotka eivät enää ole uhka helvetille.

Strategia, jota käytetään tämän saavuttamiseksi, on manipuloida heidän mieltään valheilla, jotka kuulostavat hengelliseltä, mutta tekevät heistä tehottomia.

Suurin valhe on se, että meidän on odotettava Jeesuksen Kristuksen paluuta maan päälle, joka korjaa kaiken ilman meidän osuuttamme. Se kuulostaa ihanalta:

| Odottakaa vain Herraa, niin hän lopettaa kaiken tämän pahan.

Se on hyvin strateginen ja erittäin tehokas petos. Pahan voimat ovat levittäneet sitä maailmanlaajuisesti, jotta miljardit uskovat eivät tietäisi mitään. Sillä jos odotat Kristuksen paluuta maan päälle ja kaiken korjaamista, et koskaan nouse kutsumuksesi, auktoriteettisi ja potentiaalisi tasolle. Sinusta tulee hyödytön uskonnollinen jäsen, joka ei tee mitään, mikä lopettaisi pahan valtakunnan. Voi, älkää käsittäkö minua väärin, voitte olla hyvin kiireinen uskonnollisen toiminnan kanssa. Koska ‘palvelijoiden on oltava kiireisiä, kun kuningas tulee’, eikö niin? Niin meille sanotaan. Niinpä me juoksemme uskonnollisen toiminnan ympyröissä, jotka polttavat meidät loppuun, tuottamatta koskaan sitä hedelmää, jota toivomme sen tuottavan.

Mutta emme koskaan nouse jumalalliseen voimaamme ja auktoriteettiimme tullaksemme todellisiksi ja tehokkaiksi lohikäärmeiden surmaajiksi, jotka tekevät lopun pahan valtakaudesta.

Koska sydämemme ja mielemme on asetettu ajatukseen, että se on Kristus, joka tekee tämän. Ja meidän on vain ‘odotettava Häntä ja oltava kiireisiä, kunnes Hän tulee’. Sitten Jeesus ratkaisee maailmamme suuren sotkun. Tämä tuottaa kypsymättömiä, tehottomia, voimattomia ja merkityksettömiä ihmisiä, joilla ei ole vaikutusvaltaa todellisessa maailmassa.

Totuus on, että Jumala on antanut maan kansalleen. Hän loi lapsensa olemaan Hänen lähettiläitään, Hänen astioitaan, niitä, jotka edustavat Häntä kaikkialla, minne he menevätkin. Jumala sanoi Aadamille Eedenissä: “Minä annan sinulle vallan kaikessa, minkä olen luonut”. Myöhemmin Hän kutsui Joosuan ajamaan demoniset hybridit pois Kanaanista. Jumala ei tehnyt sitä hänen puolestaan. Joosuan oli tehtävä se.

Jumala ei tappanut demonisia jättiläisiä, langenneiden enkelien ja ihmisten risteytyksiä. Joosuan oli tehtävä se! Ja Jumala auttoi häntä…

Kristus kutsui sitten seuraajiaan olemaan niitä, jotka vapauttavat ihmiskunnan pahasta. Hän käski heitä karkottamaan pahat henget, tekemään lopun epäoikeudenmukaisuudesta ja osoittamaan koko maailmalle, että on olemassa Jumala, jolla on todellista rakkautta, puhdasta rehellisyyttä ja syvää myötätuntoa.

Koko Raamatun ajan näemme kristallinkirkkaasti, että ME olemme ne, joita kutsutaan “maailman valoksi”. Me olemme ne, jotka Luoja on kutsunut menemään ulos ja vapauttamaan tämän maailman pahasta.

Miksi? Koska Jumala ei halua laiskoja, itsekkäitä, epäkypsiä, voimattomia vauvoja, jotka eivät tee mitään, jotka eivät kanna vastuuta ja jotka ovat sokeita ja tyhmiä. Kaikkivaltias loi hyvät ihmiset pojikseen ja tyttärekseen. Hän haluaa meidän kasvavan kypsiksi, jotta voimme kantaa Hänen auktoriteettiaan ja olla todellisia taivaan lapsia.

Hän haluaa meidän kurittavan itseämme, oppivan vaeltamaan totuudessa ja rakkaudessa, rakentavan puhtaita luonteita, jotta Hän voi pukea meidät Kaikkivaltiaan kirkkauteen.

Ajattele hetki: tiedämme, että suuri lohikäärme, vanha käärme, hän, joka pettää ihmiskunnan, on kaiken maan päällä olevan pahuuden todellinen alkuperä. Mutta näemmekö me tätä lohikäärmettä missään? Näemmekö me demoneita? Ei! Ei tietenkään. Me näemme IHMISIÄ. Näemme Bill Gatesin, Klaus Schwabin, George Sorosin, Rothschildit ja Rockefellerit ja niin edelleen.

Näemme IHMISIÄ, jotka tekevät kaikki pahat teot maan päällä.

He ovat lohikäärmeen astioita, välineitä ja työkaluja. Sama koskee meitä, valon lapsia. Me olemme ovia, joiden kautta taivas haluaa tulla tähän maailmaan. Me olemme astioita, joita Jumala haluaa käyttää tuodakseen parannuksen ihmiskunnalle. Me olemme Kristuksen, joka asuu meissä, kädet ja jalat. Me olemme Korkeimman temppeli, jossa Hän asuu ja josta Hän päästää elämänvirtansa kuolleeseen maailmaan.

On saatanallinen valhe, että Kristus korjaa kaiken puolestamme. Hän kertoi meille, että Hän asuu meissä, me olemme Hänen ruumiinsa, ja Hän tuo vapautuksen meidän kauttamme. Jumala haluaa, että meillä on kypsiä, voimakkaita ja luotettavia poikia ja tyttäriä, jotka edustavat häntä tarkasti maan päällä ja tulevina aikakausina.

Aina uudestaan ja uudestaan saan sähköpostiviestejä ihmisiltä, jotka haluavat lannistaa ja estää minua tekemästä sitä, mitä teen. Heidän perustelunsa on aina sama: “Jeesus ratkaisee tämän sotkun, kun hän palaa”. Ei, hän ei ratkaise. Se on suoraan vastoin kirjaimellisesti kaikkea, mitä koko Raamatussa sanotaan. Se on täysin vastoin profeettojen ja apostolien jokaista sydämenlyöntiä. He eivät koskaan sanoneet: odottakaa ja katsokaa. He sanoivat: menkää ja tehkää.

Kristuksen seuraajia kutsutaan kuninkaiksi, kuninkaalliseksi papistoksi, kuninkaalliseksi kansaksi, kuninkaalliseksi sukulinjaksi Korkeimmalta. Meidät on kutsuttu hallitsemaan kuninkaiden Kuninkaan kanssa. Meidät on valtuutettu luomaan taivaan todellisuus maan päälle, aivan kuten jumalattomat yrittävät luoda helvetin todellisuuden maan päälle.

Jumala antoi maan meille, Hän antoi valtakuntansa meille, Hän antoi auktoriteettinsa lapsilleen.

Elokuvamme “IHMISYYDEN LOPPU – Globaalien johtajien suunnittelema” paljastaa häijyn suunnitelman lopettaa ihmiskunta ja korvata meidät keinotekoisilla vaihtoehdoilla. Jotkut sanovat: “Jumala ei koskaan salli ihmiskunnan hävittämistä ja ihmiskunnan korvaamista roboteilla”. Kuinka typerää!

SE ON JO TAPAHTUMASSA, SALAMANNOPEASTI!

Eikö teillä ole silmiä nähdä, korvia kuulla, mieltä ymmärtää, mikä meitä kaikkia uhkaa? Sairaanhoitajia, lääkäreitä, opettajia, kuljettajia, lainvalvojia, asianajajia ja niin edelleen korvataan roboteilla maailmanlaajuisesti, JUURI NYT! Katso tämä paljastava viesti.

Miksi? Koska me sallimme sen. Koska ajattelemme, että “Jumala ei salli sitä”.

Hänhän salli plandemian, eikö sallinutkin? Hän salli miljoonien ihmisten raa’an murhaamisen ja kiduttamisen kriminalisoidun lääkekartellin toimesta. Hän salli satojen miljoonien tuhoutua fyysisesti saatanallisilla ruiskeilla. Hän salli miljoonien ihmisten menettää liiketoimintansa työsulkujen aikana. Hän salli taivaiden ruiskuttamisen myrkyllisillä kemikaaleilla. Hän sallii lasten kidutuksen ja rituaaliset uhrit. Hän sallii helvetillisen tyrannian Kiinassa, joka on kiireinen levittäytymässä ympäri maailmaa juuri nyt, kun puhumme. Miksi Jumala sallii sen?

KOSKA ME SALLIMME SEN!

Me kieltäydymme nousemasta ylös ja olemasta sankareita. Hylkäämme kutsun aseisiin ja istumme ja sanomme itsellemme, että “Kristus korjaa tämän”. Olemme laiskoja pelkureita, itsekkäitä kuluttajia, jotka kieltäytyvät kasvamasta todelliseen hengelliseen kypsyyteen ja olemasta niitä, jotka vihdoin tottelevat Herran sanaa sanoakseen ‘EI!’ Saatanalle ja rakentaakseen paremman maailman. Me hyssyttelemme ja hyssyttelemme itseämme ja ympärillämme olevia syvillä, pimeillä ja demonisilla petoksilla, jotka lohduttavat mieltämme, samalla kun helvetti räjähtää kaikkialla ympärillämme.

Jumala ei ole se, joka sallii kaiken pahan. Me olemme ne, jotka sen sallivat.

Meitä on satoja miljoonia! Eliittiä on vain muutama. Mutta heillä on aikomus hallita ja hallita maan päällä, joten he tekevät niin. Meillä on aikomus istua ja olla tekemättä mitään, joten olemme voimattomia.

Tämä on todellinen sota maapallolla.

Kirkko on
Kristuksen vastakohta

Meidän on käännyttävä pois laiskasta, itsekkäästä ja välinpitämättömästä asenteestamme, jossa ajattelemme, että meidät temmataan pois täältä, kun koko ihmiskunta tuhoutuu takanamme. Se on täysin päinvastaista kuin se, kuka Kristus on:

Hän lähti taivaasta pelastaakseen ihmiskunnan. Miksi me luulemme, että voimme olla hänen vastakohtansa?

Olemalla pelkureita, jotka pettävät koko ihmiskunnan, jotta saisimme nauttia “taivaasta”? Millainen demoni on ottanut mielemme haltuunsa, että meistä on tullut radikaali vastakohta sille, kuka Kristus on? Hän rakastaa ihmisiä ja pelastaa heidät. Mutta me haluamme pettää ja hylätä ihmiset ja pelastaa oman nahkamme. Kuinka saatanallista. Kuinka uskomattoman pahaa. Ja me puolustamme tätä kauhua Raamatun jakeilla, joita kierrämme asiayhteydestään ja väärinkäytämme koko päivän.

Kristus lähti taivaasta tuodakseen parannuksen ihmiskunnalle. Miksi ajattelemme, että meidän pitäisi olla hänen vastakohtansa ja hylätä ihmiskunta…

Herätkää, valon lapset. Nouskaa ylös todellisen identiteetin ja kohtalon mukaisesti, jonka olette saaneet. Synnyitte ylhäältä, ette olemaan pelkuri, valehtelija ja petkuttaja, joka ajattelee vain omaa turvallisuuttaan. Teille annettiin Kristuksen sydän, jotta olisitte Hänen kaltaisensa. Sellaisen sydän, joka palvelee ihmiskuntaa, joka sijoittaa sen, mitä hänellä on, tähän maailmaan.

Minkä palkinnon saatte, jos sanotte: “En koskaan lähtenyt mukaan taisteluun tämän maailman puolesta, koska odotin Kristuksen tekevän kaiken puolestani”. Minkä palkinnon saat siitä? Ei mitään muuta kuin häpeää ja häpeää.

Antakaa näiden sanojen muuttaa sydämenne. Ja olkaa hyvät ja uskaltakaa jakaa tämä kaukana ja laajalti. Miljardien uskonnollisten ihmisten on herättävä vielä enemmän kuin muun ihmiskunnan, koska luulemme, että meillä on totuus, vaikka olemme enemmän unessa kuin muu ihmiskunta, uskonnollisessa ajattelutavassamme itsekkäästä pelastuksesta, samalla kun petämme ihmiskunnan.

Kaikki opit, opetukset, uskomukset ja dogmit, jotka tekevät Jumalan lapsista vähemmän tehokkaita tässä maailmassa, ovat pirullisia, riippumatta siitä, kuinka monet “suositut saarnaajat” edistävät niitä alustoiltaan.

Meidät on luotu maailman muuttajiksi, ihmiskunnan parantajiksi, Kaikkivaltiaan asuinpaikaksi, taivaan lähettiläiksi, valon kantajiksi, pelastuksen jakajiksi, pahan karkottajiksi, lohikäärmeiden tappajiksi ja jättiläisten kukistajiksi. Tämä on koko Raamatun sanoma. Luoja on kanssamme ja sisällämme ja haluaa meidän heräävän, jotta meistä voi tulla se miljardien valonsoturien armeija, jollaisiksi meidät on kutsuttu.

Jotkut ihmiset ovat niin uskonnollisesti aivopestyjä, että he vaativat Raamatun jakeen jokaisen lauseen yhteydessä, vain jotta he voivat torjua ja taistella sitä vastaan. Ei. Kuka tahansa, joka tuntee Raamatun, tietää, että jokaiseen täällä kirjoitettuun lauseeseen voidaan viitata kymmeniin raamatunkohtiin.

Kuunnelkaa ääntä ylhäältä ja antakaa sen herättää teidät syvästä uskonnollisesta unestanne, niin että teistä tulee sellainen, joka on osa uutta päivää. Heittäkää paha pois, paljastakaa jumalattomat, antakaa tuomio niille, jotka palvelevat pimeyttä, ja tuokaa maailmalle toivoa.

Kun hyvät ihmiset nousevat, pahat eivät voi tehdä mitään.

Sillä Jumala ei koskaan antanut jumalattomille mitään valtaa, mandaattia, kruunua tai valtikkaa hallita maan päällä. Kaikki, mitä he tekevät, on laitonta. Jumala antoi tämän maailman lapsilleen ja antoi meille Henkensä, siunauksensa, läsnäolonsa, toimeksiantonsa ja voitelunsa pelastaaksemme sen tuholta.

Ainoa syy siihen, että jumalattomat hallitsevat, on se, että vanhurskaat eivät hallitse.

Herätkää ja tehkää sitä, mitä varten olette syntyneet. Lakkaa odottamasta Kristuksen ‘tulemista’ ja tunnusta Hänen läsnäolonsa kanssasi. Hän odottaa sinua! Että vihdoin tottelisit Häntä. Maailma on hädässä. Kuinka kauan vielä annatte maailman kärsiä, kun teillä on valta tehdä loppu kaikesta tästä? Jos me kaikki nousemme, voimme poistaa helvetin ja vapauttaa taivaan.

On aika nousta ja loistaa.

✔︎ Jos olet hämmentynyt niin kutsutusta “Kristuksen paluusta” ja “tempauksesta”, niin kutsun sinut lukemaan tämän paljastavan paljastuksen. Se räjäyttää sinut ja vapauttaa sinut uskonnollisesta aivopesusta ja vapauttaa sinut tulemaan voimalliseksi maailman muuttajaksi Kristuksen kanssa. Lue nyt, paina nappia:

✔︎ Meitä vastaan hyökätään ankarasti tämän viestin vuoksi. Monet kutsuvat minua vääräksi profeetaksi ja vääräksi opettajaksi, koska paljastan pimeät ja pirulliset petokset, jotka ovat ottaneet kirkon hallinnan maailmanlaajuisesti. En peräänny näiltä vääriltä syytöksiltä, vaan kutsun Korkeimman kansan aseisiin. Seisotteko te meidän puolellamme? Ole hyvä ja tue työtämme lahjoituksella. Mene tästä tukemaan missiotamme. Kiitos paljon.

Tue meitä!
Meidän on mahdotonta tehdä tätä työtä ilman sellaisten ihmisten tukea, jotka arvostavat missiotamme paremman maailman puolesta. Jos arvostat meitä, tee lahjoitus, jotta voimme jatkaa. Kiitos paljon!
https://stopworldcontrol.com/support

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

IHMISKUNNAN LOPPU

Globaalien johtajien suunnitelmien mukaan

Tiesitkö, että on olemassa virallinen suunnitelma ihmisrodun korvaamiseksi roboteilla, kyborgeilla ja tekoälyllä? Maailman talousfoorumi edistää voimakkaasti tätä ohjelmaa. Tavoitteena on lopettaa ihmiskunnan aikakausi ja aloittaa uusi uusihmisyyden aikakausi, jossa ihmiset ovat ihmisen ja koneen sekoitus. He toteavat myös, että tekoäly valvoo ajatuksiamme ja tunteitamme ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Haluatko tällaisen maailman itsellesi ja lapsillesi?

Ihmiskunnan lopettaminen
‘planeetan pelastamiseksi’

Monet meistä ovat nähneet suosittuja tieteiselokuvia, joissa robotit valtaavat maailman ja hävittävät ihmiskunnan. Emme kuitenkaan tiedä, että globaalit johtajat valmistelevat juuri tätä. He jopa väittävät, että tämä on ainoa tapa pelastaa maapallo täydelliseltä romahdukselta. Ilman ihmiskunnan aikakauden päättymistä ja siirtymistä NEO-ihmisyyden aikakauteen maailma on tuomittu, he sanovat. Yksi heidän väitteistään on, että ihminen on ilmastonmuutoksen aiheuttaja, ja siksi hänet on korvattava keinotekoisilla vaihtoehdoilla “planeetan pelastamiseksi”.

Tätä maailmanlaajuista uudistusta kutsutaan nimellä “neljäs teollinen vallankumous”, ja sen tarkoituksena on digitalisoida täysin kaikki elämän osa-alueet maapallolla.

Tuleva elokuvamme “THE END OF HUMANITY” paljastaa tämän globaalin agendan, jota ajetaan voimakkaasti maailman vaikutusvaltaisimpien organisaatioiden massiivisella tuella.

Tämä ei ole vain elokuva.
Tämä on todellisuutta.

Tässä kuvassa on Nadine,
ihmistä korvaava humanoidirobotti.
Hänen tehtävänään on toimia sosiaalityöntekijänä.

Maailman talousfoorumin perustaja ja puheenjohtaja Klaus Schwab totesi hiljattain Dubaissa pidetyssä World Government Summit -huippukokouksessa:

“Tulevaisuus on jo täällä. Se on tulossa kuin tsunami! Tämä neljäs teollinen vallankumous ei ainoastaan muuta kaikkea, mitä teemme, vaan se vaikuttaa myös siihen, keitä me olemme.

Parhaillaan on meneillään merkittäviä kehitystoimia, joiden tarkoituksena on siirtää ihmisen persoonallisuus robottikantajiin ja antaa ihmiselle keinotekoinen kuolemattomuus. Eliitin perimmäinen unelma: tulla kuolemattomaksi.

Robotit korvaavat jo nyt sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, psykologisia avustajia, lääkäreitä, kassanhoitajia, kokkeja, lainvalvojia jne. useilla maailman alueilla. Ensimmäisiä tietokonesiruja istutetaan jo ihmisiin. Ihmisen ja koneen sekoittuminen on todellisuutta, ja tekoäly valtaa maailmaa myrskyn voimalla ja poistaa miljoonia ihmisten työpaikkoja jo nyt.

Sivuston kuvake

Tämä kaunis nuori nainen on Erica,
humanoidirobotti, joka on rakennettu korvaamaan ihmisiä.
Hänen tehtävänään on tarjota emotionaalista tukea
yksinäisille ja vanhuksille.

Kauhistuttavaa on se, että juuri ne herkät työt, joissa ihmiset tarvitsevat inhimillistä kosketusta, aitoa ymmärrystä ja emotionaalista tukea, korvataan roboteilla. Voitteko kuvitella, että robotti hoitaisi teitä sairaalassa tai vanhainkodissa? Juuri näin on tapahtumassa. Poistetaan inhimillinen kokemus, joka on niin arvokas, kaunis ja syvällinen, ja korvataan se tunteettomilla robottivaihtoehdoilla.

Ajatusten ja tunteiden lisääminen kaikkiin

Samaan aikaan kaikkiin maailman maihin asennetaan teknologioita, jotka tallentavat jatkuvasti kaikkien ajatukset, tunteet ja unelmat. Näillä teknologioilla on jopa kyky lisätä ajatuksia ja tunteita väestöön. Tämän ovat julkisesti todenneet Chilen entinen presidentti Sebastian Pinera ja Maailman talousfoorumin Young Global Leader, Tanskan entinen ympäristöministeri Ida Auken.

Euroopassa julkisessa “koulu-tv:ssä” kerrotaan lapsille, kuinka “siistiä” on saada siru aivoihinsa.

Google järjestää symposiumeja, joissa kerrotaan, miten ihmisestä tulee yksi tietokoneiden kanssa, ja Nokian toimitusjohtaja sanoo, että muutaman vuoden kuluttua kaikilla on älypuhelin kehossaan. Tämä tarkoittaa sitä, että elämämme jokaista yksityiskohtaa voidaan seurata jatkuvasti. Samaan aikaan Maailman talousfoorumi järjestää konferensseja “aivojen läpinäkyvyydestä”, joissa keskustellaan siitä, miten kaikki intiimimmät ja henkilökohtaisimmat tietomme tallennetaan pilveen ja miten Big Tech valvoo niitä.

Kaikki tämä sopii yhteen WEF:n ilmoituksen kanssa, jonka mukaan vuoteen 2030 mennessä kenelläkään ei ole enää yksityisyyttä. Klaus Schwabin mukaan meidän on totuttava “täysin läpinäkyvään” yhteiskuntaan, jossa kaikkea ajatteluamme, tunteitamme ja unelmiamme seurataan.

Elokuva ‘THE END OF HUMANITY’ on kriittinen varoitus ihmiskunnalle, jonka tarkoituksena on estää tämä häijy suunnitelma. Elokuva julkaistaan 20. huhtikuuta monilla kielillä StopWorldControl.com-sivustolla.

Kääntäjiä etsitään

Tavoitteenamme on saada elokuva saataville mahdollisimman monella kielellä. Meillä on jo seuraavat kielet: Englannin, ranskan, saksan, espanjan, portugalin, italian, hollannin, japanin, venäjän, unkarin ja slovakin kielet. Tarvitsemme vielä kääntäjiä kreikan, kiinan, ruotsin, norjan, romanian, korean ja hindin kielille. Ota yhteyttä, jos voit auttaa kääntämisessä: network@stopworldcontrol.com.

Katso elokuva 20. huhtikuuta!

Käy 20. huhtikuuta osoitteessa StopWorldControl.com katsomassa ‘THE END OF HUMANITY’ monilla eri kielillä.

Tukekaa tätä maailmanlaajuista ponnistelua ihmiskunnan suojelemiseksi. Meihin kohdistuu jatkuvia hyökkäyksiä, joiden tarkoituksena on sammuttaa meidät. Tukenne auttaa meitä taistelemaan vastaan ja loistamaan totuuden valoa tähän maailmaan. Siirry tänne tukeaksesi meitä.

Ole hyvä ja tue meitä

Kukaan ei hallitse meitä – olemme riippuvaisia niiden ihmisten lahjoituksista, jotka vastustavat kanssamme globalistisia tyranneja. Meitä on sensuroitu toistuvasti, ja olemme nyt toipumassa viimeisimmästä hyökkäyksestä, jolla meidät yritettiin jälleen kerran vaientaa. Jos arvostat työtämme, tee antelias lahjoitus, jotta voimme rakentaa uudelleen ja jatkaa. Kiitos paljon.

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non-governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, CO 81242, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Tämän vuoksi et ehkä pysty avaamaan linkkejämme.

Monet teistä ovat valittaneet siitä, että linkkimme eivät avaudu. Löysimme syyn tähän.

Jälleen yksi yritys vaientaa totuuden ääni, ja StopWorldControl.com-sivusto on lisätty virustorjunta- ja kyberturvallisuusohjelmistojen, kuten Kasperskyn, mustalle listalle. Nämä ohjelmat suojaavat tietokoneita haittaohjelmilta, ja niiden tarkoituksena on pitää sinut turvassa verkkouhilta. Verkkosivustomme on listattu tällaiseksi “online-uhaksi”, minkä vuoksi linkit verkkosivustollemme on estetty tietokoneissa, joihin on asennettu tämä ohjelmisto.

Miksi meidät on listattu uhkaksi? Koska paljastamme eliitin rikokset, kuten lapsikaupan, kansanmurhan, vaaleihin puuttumisen, saatananpalvonnan ja paljon muuta.

Löydämme tähän ratkaisun, jotta pääset verkkosivuillemme, sähköposteistamme. Sillä välin, jos olet niiden joukossa, jotka kokevat tämän ongelman, kerro meille tarkka virhekoodi tai viesti, jonka saat, kun yrität päästä linkkeihimme. Tämä voi auttaa meitä löytämään ratkaisun.

Olemme uhka heidän rikolliselle toiminnalleen

Se, että he käyttävät näin aggressiivisia menetelmiä sensuroidakseen meidät, osoittaa, kuinka totta tietomme ovat. Jos puhuisimme hölynpölyä, emme olisi uhka kenellekään. He sensuroivat vain totuuden. Pitäkää se mielessä.

YouTubesta löytyy mitä perversseintä, väkivaltaisinta, aggressiivisinta ja laittominta sisältöä. Sinun tarvitsee vain tietää, mitä kirjainyhdistelmiä etsiä, ja löydät videoita suorana lähetettävistä murhista, suorana lähetettävistä raiskauksista, suorana lähetettävistä lasten hyväksikäytöstä ja paljon muuta. YouTube ei sensuroi sitä. Se on kirjaimellisesti helvetin kolo, täynnä sisältöä, joka tuhoaa sinut, jos ryhdyt siihen. Miljoonat lapset ovat joutuneet YouTuben perversioiden kuolemanloukkuihin.

Tämän lisäksi YouTube ja kaikki muut sosiaaliset mediat tyrkyttävät jatkuvasti valheita yleisölle, jotka ajavat heidät tuhoonsa. Esimerkiksi äärimmäisen myrkyllisten injektioiden mainostaminen, jotka ovat todistetusti aiheuttaneet miljoonia kuolemantapauksia ja satoja miljoonia pysyvästi vahingoittuneita elämiä.

Joten heidän väitteensä siitä, että he haluavat “pitää teidät turvassa”, on vain häpeällinen esimerkki räikeästä tekopyhyydestä.

Heidän jatkuvat yrityksensä vaientaa meidät osoittavat, että se, mitä me paljastamme maailmalle, on uhka heidän pahoille käytännöilleen. Haluamme jatkaa tämän paljastamista, koska vain kun nämä pahat rikokset tuodaan päivänvaloon, ne voidaan lopettaa.

Olkaa kärsivällisiä kanssamme tässä jatkuvassa taistelussa sensuuria vastaan.

Arvostaisimme suunnattomasti, jos voisitte tukea meitä anteliaalla lahjoituksella, jotta voimme taistella vastaan, pysyä pystyssä, murtautua läpi ja lisätä maailmanlaajuista vaikutusvaltaamme niiden demonien edessä, jotka yrittävät sulkea meidät. Tue meitä täällä.

Jos linkki ei toimi, kopioi ja liitä tämä url selaimeesi: https://www.stopworldcontrol.com/support.

Kiitos, että seisotte kanssamme ihmiskunnan paremman tulevaisuuden puolesta!

David Sorensen
StopWorldControl.com

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Miten he onnistuvat varastamaan kaiken sinulta


Miten miljardöörien maailmanlaajuinen verkosto voi edelleen kasvattaa valtaansa, vaurauttaan ja hallita muuta ihmiskuntaa? Pelottelemalla meidät hengiltä, jotta tottelisimme heidän jokaista käskyään pelastaaksemme itsemme. Mitä he käyttävät pelotellakseen meidät tottelevaisiksi? Valheilla, huijauksilla ja huijauksilla. Puhdasta petosta. He heijastavat kauhean uhan mieleemme, toistavat sitä yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes uskomme sen olevan totta. Sitten me tanssimme heidän jokaisen sävelensä mukaan ja meistä tulee täydellisiä orjia. Näin pieni joukko tähtitieteellisen rikkaita rikollisia pystyy hallitsemaan miljardeja muita ihmisiä ympäri maailmaa.

Nykyistä pelotteluhuijausta kutsutaan ilmastonmuutokseksi. Ensin, 70-luvulla, sanottiin, että maailma viilenee ja että olemme menossa kohti jääkautta. Kauheaa! Ottakaa talvitakit esiin! Rakentakaa igluja! Pelastakaa itsenne!

Se osoittautui niin paskaksi, että se muutettiin ilmaston lämpenemiseksi. Meidät kaikki keitetään elävältä! Jäät sulavat navoilta, ja maamme hukkuvat kuin Atlantis. Uimapuvut päälle! Valmistelkaa pelastusveneitä!

Sekin osoittautui hölynpölyksi. Niinpä se muutettiin taas “ilmastonmuutokseksi”. Näin he voivat mennä mihin suuntaan tahansa. Onko jossakin päin maailmaa äkillinen kylmyysjakso? “Se on ilmastonmuutos! Me kaikki kuolemme!” Onko muualla maapallolla helleaalto? “Kyllä! Sitä tapahtuu. Me palamme elävältä. Ilmastonmuutos!”

Mitä tahansa sääilmiötä voidaan nyt käyttää pelon levittämiseen väestölle.

Se on typerää ja mieletöntä, mutta kuitenkin äärimmäisen vaarallista ja tuhoisaa. Koska tätä hulluutta käytetään siihen, että ihmiskunta joutuu tukahduttavan tyrannian valtaan, jollaista tämä maailma ei ole koskaan ennen nähnyt. Unohtakaa Kiinan kommunismi. Se, mitä he valmistelevat koko maailmalle, on Kiina steroideilla. Toisin sanoen, helvetti maan päällä.

Kaikki lihantuotanto pitäisi tuhota, ja ihmiskunta pitäisi pakottaa syömään tehtaissa kasvatettuja geneettisesti muunnettuja ötököitä. Maatilat on hävitettävä maan päältä ja korvattava laboratorioilla ja tehtailla, joissa luodaan keinotekoista ruokaa. Jos ihminen syö lihaa, sen on tultava laboratoriosta, jossa kasvatetaan luonnotonta lihaa. Se, että tämä aiheuttaa syövän yleistymisen yksinkertaista flunssaa yleisemmäksi, ei ole heille tärkeää. Niin kauan kuin me kaikki syömme heidän laboratorioista tuotua väärennettyä tavaraa.

Kaikkia raha-asioita on valvottava täysin tekemällä niistä 100-prosenttisesti digitaalisia, jotta tyrannit voivat halutessaan sulkea minkä tahansa pankkitilin, jos he päättävät, että kulutuksemme on “huono ilmaston kannalta”.

Euroopassa ihmiset voivat joutua vankilaan, jos he käyttävät liikaa rahaa. “Käteinen on huono ilmaston kannalta, senkin ääliö! Haluatko, että meidät kaikki tapetaan? Tässä, mieti typerää käytöstänne vankilassa muutaman viikon ajan, ehkä se opettaa teille maalaisjärkeä.” Ei enää käteistä. Kaiken on oltava digitaalista ja valvottua. Se pysäyttää ilmastonmuutoksen! Se ei ole vitsi.

Se ei lopu tähän. Ihmisiä on rokotettava jatkuvasti, jotta he voivat selviytyä ilmastonmuutoksen vaikutuksista. Ja meidän kaikkien on maksettava enemmän, enemmän, enemmän, enemmän ja vielä enemmän ja vielä enemmän veroja “planeetan pelastamiseksi”.

Maailman talousfoorumi toteaa, että vuoteen 2030 mennessä kukaan ei enää omista mitään, koska yksityisomistus on haitaksi ilmastolle. Meidän on jaettava kodit, keittiöt, autot, vaatteet ja työkalut kaikkien naapuruston asukkaiden kanssa.

Matkustaminen ei ole enää sallittua, mutta hei, ratkaisuna on, että voimme kaikki matkustaa eksoottisiin paikkoihin sohvaltamme käsin virtuaalitodellisuuskuulokkeet päässä. Väärennetty matkustaminen! Mahtavaa! Samaan aikaan olemme lukittuna koteihimme, koska nämä ilmastohälyttäjät ilmoittavat jo maailmanlaajuisista ilmastolukoista “planeetan pelastamiseksi”. Loppujen lopuksi ilmastonmuutos on paljon pahempi kriisi kuin pandemia, sanoo Bill Gates, ja yhtä dramaattisiin toimenpiteisiin olisi ryhdyttävä.

Kyllä! Tuhotaan miljoonia pienyrityksiä ja varmistetaan, että kaikki ostavat vain Amazonista ja Ebaysta, jotka he omistavat. Loistava liiketoimintamalli. Tuhotaan kaikki pienyritykset lukituksilla ja tehdään koko maailmasta riippuvainen omista megayhtiöistämme. Hurraa!

Kun lukituksia ei enää ole, me kaikki olemme joka tapauksessa vangittuina asuinalueillemme, sillä 15 minuutin kaupunkeja asennetaan maailmanlaajuisesti, mikä estää meitä menemästä yli 15 minuutin päähän kotoamme. Loppujen lopuksi kaikenlainen liikkuminen on pahaksi ilmastolle…

Se hulluuden taso, jota nämä rikolliset ovat ahkerasti toteuttamassa maailmassamme, on liikaa sanoille. Jotkut, jotka lukevat tämän, eivät ehkä edes usko sitä, koska se on niin naurettavaa. Odotahan, kun päädyt vankilaan, koska vierailet äitisi luona, joka asuu 16 minuutin päässä kotonasi….. Menit minuutin liian pitkälle ilman lupaa. Siihen ollaan kirjaimellisesti valmistautumassa. Lupa vaaditaan, jos liikkuu määrätyn alueen ulkopuolella. Joissakin Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungeissa se on jo todellisuutta!

Ja kaikki tämä perustuu yhteen ainoaan asiaan:
ILMASTONMUUTOKSEEN!

Väärennetty liha, muuntogeeniset ötökät, maanviljelyn tuhoaminen, rokotusmääräykset, lukitukset, matkustuskiellot, yksityisomistuksen lopettaminen, liikkumisen rajoittaminen, seuranta ja tarkkailu kaikkialla, minne menetkin ja mitä teetkin, pidätykset tai kaikkien rahojesi menettäminen sen vuoksi, että sanoit jotakin sosiaalisessa mediassa tätä mielettömyyttä vastaan, …. kaikki tämä – ja paljon muuta – maapallon pelastamiseksi siltä, että siitä ei tule enää liian kylmä, liian kuuma, liian kuiva, liian märkä tai mikä tahansa. Sillä ei ole väliä, kutsukaa sitä vain ilmastonmuutokseksi, niin massat seuraavat perässä.

Miten lopetamme tämän hulluuden?

Paljastamalla totuuden. Erinomainen väline tähän on äskettäin julkaistu elokuva CLIMATE, THE COLD TRUTH. Siinä esiintyy tiedemiehiä ja asiantuntijoita, jotka paljastavat, miten tämä on uskomattoman naurettava huijaus, jonka tarkoituksena on rikastuttaa rikkaita ja orjuuttaa muut.

Saatamme olla kiireisiä ja hajamielisiä, työllistettyjä ja sidottuja kaikenlaisiin velvollisuuksiin, mutta jossain vaiheessa tämä elokuva on pakko katsoa, ja erityisesti se on jotain, mitä meidän kaikkien pitäisi jakaa laajalti.

Samalta sivulta löytyy dokumentteja, jotka osoittavat, miten nämä tahot manipuloivat säätä ja aiheuttavat luonnonkatastrofeja tyrkyttääkseen edelleen ilmastonmuutoksen kertomusta väestölle. Sääsodankäyntiä on harjoitettu jo vuosikymmeniä, ja sitä käytetään maanjäristysten, tulvien, kuivuuden, hurrikaanien, lumimyrskyjen, maastopalojen ja kaikkien muiden kuviteltavissa olevien sääkatastrofien aiheuttamiseen, joista sitten syytetään ilmastonmuutosta.

Se on yksinkertaista: sytytä tulitikku, sytytä puu tuleen, aiheuta metsäpalo ja huuda maailmalle, kuinka ilmastonmuutos polttaa maailmamme! Tai avaa hana, anna veden valua kaduille ja huuda, kuinka me kaikki hukumme ilmastonmuutoksen takia. Tämä on periaate. Heillä on tietysti paljon isompia “hanoja” avattavaksi ja Suoraan energian aseilla leikiteltäväksi.

Ihmiskuntaa uhkaa sellainen pahuuden taso, jota tämä maailma ei ole nähnyt koko olemassaolonsa aikana.

Jos emme nouse ylös ja ala levittää totuutta, ei ole mitään tietoa, mitä tapahtuu. Kannustan teitä katsomaan tämän elokuvan ja levittämään sitä laajalle. Antakaa äänenne kuulua – kovaa ja selvästi!

Jos mahdollista, tukekaa työtämme, sillä kamppailemme yhä sen jälkeen, kun meitä on sensuroitu monta kuukautta putkeen. Tukenne merkitsee meille paljon. Kiitos. Tue työtämme täällä.

KATSO “ILMASTO, KYLMÄ TOTUUS”

KATSO FILMI
Jos painike ei toimi, kopioi ja liitä tämä url selaimeesi:https://www.stopworldcontrol.com/coldtruth
Please Support Us
We are not controlled by anyone, but rely on donations from people who stand with us against globalist tyrants. We have repeatedly been censored and are recovering from the last attack that once again attempted to silence us. If you value our work, then please make a generous donation, so we can rebuild and continue. Thank you so much. 
Support Us

StopWorldControl.com is an international platform for the defense of human rights and the dissapation of critical truths for this purpose. SWC is owned by Hope for Humanity PMA, a non governmental humanitarian ministry. The founder is David Sorensen. Mailing address: P.O. Box 271, Poncha Springs, 81242 CO, USA 

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti