The Finnish Awakening

Elämme varsin erikoista aikaa ja maailmalla tapahtuu paljon sellaista, josta emme saa valtamedian kautta mitään tietoomme. The Finnish Awakening on mukana jakamassa informaatiota Suomalaisille, Suomen kielellä, maailman tapahtumista. Huomattavan paljon asioita ja artikkeleita sensuroidaan meidän näköpiiristämme pois.

Tälle sivustolle on koottuna kaikki itse kääntämämme videot, helpottamaan sinua totuuden selvittämisessä itse.

Olemme myös alkaneet julkaista eri tekijöiden artikkeleita aiheeseen liittyen. Suomeksi käännettyinä tietysti. Nämä löydät tuosta ylhäältä valikolta.

Muistathan vielä harkita avustaa toimintaamme pienellä summalla? Emme saa minkäänlaisia korvauksia miltään eturyhmältä, vaan toimimme täysin omarahoituspohjalta. Kiitos jo etukäteen.


Uutta: Osallistu keskusteluihin suuresta heräämisestä: Keskustelupalstamme.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: Luokittelematon | Jätä kommentti

Äärimmäisen tärkeää tietoa salataan teiltä strategisilla hyökkäyksillä viestejämme vastaan.

Taistelu StopWorldControl.com-sivustoa vastaan jatkuu, ja meitä yritetään jatkuvasti sabotoida ja vaientaa, mutta minä taistelen vastaan varmistaakseni, että saamme totuuden julki teille ja koko maailmalle.

Yksi kohtaamistamme ongelmista on se, että linkit katoavat salaperäisesti sähköposteista ja nettiviesteihin ei pääse käsiksi. Kun sähköpostit testataan meillä, kaikki toimii täydellisesti, mutta kun ne toimitetaan lukijoillemme, ilmenee kaikenlaisia selittämättömiä ongelmia, jotka lamauttavat viestien vaikutuksen.

Esimerkiksi tätä tehokkaan sähköpostiviestin verkkoversiota ei voinut avata.

On selvää, että meillä on vastassamme vihollisia, jotka pelkäävät totuutta, jonka paljastamme ihmiskunnalle, ja yrittävät jatkuvasti estää meitä.

Huomaamme myös, että monet roskapostilistat merkitsevät sähköpostimme virheellisesti roskapostiksi, mikä on jälleen yksi yritys piilottaa viestimme teiltä.

Kannustan teitä aina tarkistamaan roskapostikansionne ja löytämään sähköpostimme sieltä.

Ilmoittakaa tästä muillekin. Meidän on taisteltava vastaan ja varmistettava, että totuuden valo säteilee edelleen tässä maailmassa.

Kannustan kaikkia, jotka ovat totuuden puolella, jakamaan tämän sensuroidun viestin yhteystietojenne kanssa.

Tyrannit eivät halua sinun tietävän tätä –

Lähetin myös todistusaineistoa koskevan raporttimme maailmanhallintaohjelmasta, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Jostain salaperäisestä syystä yksikään sähköpostin linkki ei toiminut, kun taas meidän puolellamme kaikki on täysin kunnossa. Siksi kiinnitän tähän jälleen kerran huomionne.

Toivon, että tämä viesti tavoittaa teidät, joten jos luette tämän, käyttäkää seuraavaa url-osoitetta päästäksenne käsiksi tähän ainutlaatuiseen raporttiin:

MAAILMASSA EI OLE MITÄÄN VASTAAVAA. MUISTA LUKEA JA JAKAA SE.

Tämän raportin vuoksi meidät erotettiin kuukausia sitten. Internet-viranomaiset vaativat palveluntarjoajaamme poistamaan mahdollisuutemme lähettää enää sähköposteja.

Kaikki tämä osoittaa, että meidän on jatkettava ja varoitettava maailmaa. Ihmiskunnalla ei ole aavistustakaan siitä, mitä heitä vastaan on tulossa, ja huomaan, että jopa suuri enemmistö niin sanotuista “hereillä olevista” ihmisistä oletetussa “totuusyhteisössä” on syvällä, syvällä unessa tuhansissa häiriötekijöissä, mikä aiheuttaa sen, että heidän ponnistelunsa ovat tehottomia.

Ei kovin moni ihminen todella tee jotain, mikä uhkaa saatanallista eliittiä. Useimmat ihmiset pidetään kiireisinä koko päivän, joka ikinen päivä, häiritsevällä melulla, joka tulee heitä vastaan joka puolelta.

Tämä raportti osoittaa, mitä maailman todella tarvitsee tietää. Käyttäkää sitä varoittaaksenne ihmiskuntaa

Edessämme on jotain ihmiskunnan historiassa ennennäkemätöntä. Meidän on toimittava ennennäkemättömällä tavalla.

Me panostamme valon läpimurtoa varten

StopWorldControl.com on omistautunut sille, ettei korruption voimien anneta vaientaa totuuden ääntä, joten me jatkamme eteenpäin, vaikka tiellemme asetetaan kaikenlaisia esteitä.

Siirrymme jälleen kerran toiseen järjestelmään, joka pystyy paljon paremmin suojelemaan meitä näiltä jatkuvilta ongelmilta. Se myös laajentaa huomattavasti ulottuvuuksiamme. Rukoukset tämän siirtymisen puolesta parempaan alustaan ovat tervetulleita.

Ymmärtäkää, että valtaosa vaihtoehtoisista media-alustoista ei kohtaa tällaista vainoa, ja ne jätetään koskematta, mikä osoittaa, miten ne tekevät kompromisseja ja julkaisevat vain sen, mikä on edelleen turvallista salaliitolle.

Menemme syvemmälle ja paljastamme yksityiskohtia ja keskeisiä oivalluksia, jotka ovat todella uhkaavia saatanalliselle eliitille. Toivon, että ymmärrätte tämän.

Olemme yksi niistä harvoista, jotka uskaltavat puhua TÄYDELLISEN totuuden sen sijaan, että puhuisimme vain pinnallisista yksityiskohdista, jotka pitävät ihmiset tanssimassa ympäriinsä ymmärtämättä todellista agendaa.

Tulevissa elokuvissa, raporteissa ja sähköposteissa tulette näkemään tietoa, joka paljastaa pahan teot tavoilla, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Rukoilkaa puolestamme.

Tukenne meitä kohtaan tässä kiihkeässä jatkuvien hyökkäysten ajassa on syvästi arvostettua. Menkää tänne auttamaan meitä murtautumaan läpi.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Fight Back With Us
We have repeatedly been censored and are battling to rebuild after the last attack that once again attempted to silence us. If you value our work, then please make a generous donation, so we can continue. Thank you so much.   
SUPPORT US HERE
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Kuka valehtelee sinulle ?

UUTISET
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin toimittajia…
TIETEEN
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin tiedemiehiä.
TERVEYDENHUOLTON
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin lääkäreitä…
KOULUTUKSEN
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin kasvattajia…
HISTORIANKIRJOITUKSEN
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin historioitsijoita.
HALLITUKSEN
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin…
kansan edustajia
MAATALOUDEN
määräävät elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin maanviljelijöitä.
TEOLOGIAN
sanelevat elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin oppineita!
VIIHTEEN
määräävät elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin taiteilijoita.
URHEILUN
sanelee elitistit, jotka ovat kaikkea muuta kuin urheilijoita.

Kuka valehtelee terveydestäsi?

Kuka perusti Big Pharman? (Lääketeollisuus)

Big Pharman perusti John D. Rockefeller (1839-1937), joka ei tiennyt mitään terveydenhuollosta, mutta… hän omisti öljyä, paljon ja paljon öljyä. Hän kertoi maailmalle, että kaikkien lääketieteellisten hoitojen tulisi perustua öljyyn. Tämän seurauksena hänestä tuli maailman rikkain mies. Niinpä hän lobbasi ja lahjoi hallituksia, terveysvirastoja, sääntelyviranomaisia, yliopistoja ja niin edelleen.

Rockefeller lähti tehtäväänsä kaapata koko maailmanlaajuinen lääketeollisuus kokonaan hallintaansa ja kääntää se ylösalaisin, luonnollisesta hoitotavasta erittäin myrkyllisistä petrokemikaaleista valmistettuihin lääkkeisiin, joilla on monia – usein tappavia – sivuvaikutuksia.

Pelkästään Yhdysvalloissa kuolee vuosittain yli 40 000 ihmistä lääkkeisiin. Maailmanlaajuisesti 1 400 000 ihmistä kuolee lääkkeiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin.

Rockefeller toteutti tehtävänsä ostamalla koko lääketieteen koulutusalan, jotta hän voisi sanella kaikille maailman lääkäreille ja sairaanhoitajille, mitä tehdä, vaikka hänellä itsellään ei ollut minkäänlaista lääketieteellistä taustaa. Tämän rikollisen operaation tuloksena lääkäreitä ei kouluteta siihen, miten auttaa ihmisiä tulemaan terveiksi. He eivät etsi ongelmien perimmäistä syytä, vaan heidät on koulutettu kertomaan ihmisille, mitä petrokemiallisia lääkkeitä käyttää oireiden tukahduttamiseksi.

Siksi lääketieteellistä koulutusta ei kutsuta “parantamiseksi” vaan “lääketieteeksi”. Lääkäreitä ei kouluteta siihen, miten parantaa ihmisiä, vaan heidät koulutetaan tietämään, mitä lääkkeitä potilaille myydään.

Suurin osa lääkäreistä ei ymmärrä edes ihmiskehon perusperiaatteita, ei ota huomioon ruoan tai elämäntapojen vaikutuksia, ei ota huomioon luonnollisia keinoja auttaa kehoa parantumaan, vaan he vain toistavat sitä, mitä John D. Rockefeller kertoi heille.

“Tässä, nielaise tämä petrokemiallinen pilleri, niin saatat voida paremmin. Jos ei, kokeilemme joukko muita ja katsomme, mitä tapahtuu. Ja jos kuolet, no, huonoa onnea. Tein niin kuin Rockefeller käski.” Se saattaa kuulostaa liioitellulta, mutta pohjimmiltaan tilanne on juuri tällainen.

Se selittää, miksi niin monilla lääketieteen ammattilaisilla ei ollut mitään ongelmia diagnosoida väärin, kohdella väärin ja murhata lukemattomia ihmisiä pandemian aikana. Se selittää myös sen, miksi heillä ei ole mitään ongelmaa ruiskuttaa ihmisiin kokeellisia myrkkyjen cocktaileja. He eivät ajattele, mitä tekevät, eivät ole tietoisia tekojensa vaikutuksista, koska heidät on koulutettu aivottomiksi, Rockefellerin käskyjen kyseenalaistamattomiksi toteuttajiksi. Useimmat lääkintämiehet ovat aivottomia päärikollisten kätyreitä.

Rockefeller on myös Maailman terveysjärjestön perustaja. WHO:ta ei perustettu auttamaan ihmiskuntaa tulemaan terveemmäksi, vaan vahvistamaan Rockefellerien monopolia maailmanlaajuisessa terveydenhuoltoteollisuudessa. Siksi WHO:n johtaja Tedros ei ole lääketieteen tohtori, eikä hänellä ole mitään ymmärrystä terveydenhuollosta, vaan hän on entinen Etiopian kommunistisen puolueen terroristi.

Nykyään Rockefeller-instituutti on edelleen maailmanlaajuisen lääketeollisuuden liikkeellepaneva voima. Heillä oli keskeinen rooli pandemian järjestämisessä, kuten dokumenttielokuvassamme SUUNNITELMA paljastetaan.

Kuka hallitsee terveydenhuoltoa nykyään?

Maailmanlaajuista terveydenhuoltoa sanelee nykyään pitkälti Bill Gates, joka ei tiedä mitään terveydenhuollosta eikä hänellä ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta, mutta silti hänet on nostettu maailman johtavaksi terveydenhuollon äänenkannattajaksi. Hänen neuvojaan ei ole muuta kuin pakottaa koko maailman väestö pistämään hänen testaamattomia ja äärimmäisen myrkyllisiä rokotteita yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.

Sadat miljoonat ihmiset ovat kuolleet tai kärsineet pysyviä vaurioita sen jälkeen, kun heidät on rokotettu hänen vaarallisia myrkkyjä sisältävillä myrkkykokotteillaan.

Gates totesi, että rokotteisiin sijoittaminen oli hänen kaikkien aikojen paras liiketoimintapäätöksensä, joka teki hänestä rikkaamman kuin tietokoneteollisuus. Bill Gates toimii maailmanlaajuisena diktaattorina, joka sanelee politiikkaa terveydenhuollossa, maataloudessa, elintarviketeollisuudessa, uutismediassa, sään manipuloinnissa ja paljon muussa.

Famous Kinin mukaan Bill Gates on sukua Nelson Rockefellerille. Tosiasia on, että Gates ja Rockefeller-instituutti ovat kaksi kättä yhdellä vatsalla, sillä he tekevät tiivistä yhteistyötä alistaakseen koko ihmiskunnan häijyihin rokotus-, valvonta- ja valvontaohjelmiinsa.

Kuka sanelee uutiset?

Toinen esimerkki siitä, miten varakkaat rikolliset manipuloivat ihmiskuntaa, on uutismedia, jota hallitsevat täysin elitistit, joilla on suuret lompakot, kuten George Soros ja monet muut. He valvovat uutistoimistoja ympäri maailmaa, jotta he voivat ohjata kokonaisia kansakuntia. Uutisia manipuloimalla Sorosin kaltaiset miljardöörit voivat tehokkaasti hallita yleistä mielipidettä ja miljardien ihmisten käyttäytymistä. Tämän seurauksena suuri osa ihmiskunnasta ohjataan tuhoonsa, koska he uskovat aivottomasti uutisia.

Uutisten hypnotisoiva vaikutus on niin tuhoisa, että massat uskovat mitä tahansa, mitä he uutisissa kuulevat, ilman minkäänlaisia todisteita. Ihmiset vain uskovat, mitä uutisissa sanotaan, ilman kysymyksiä, ilman todisteita tai tutkimuksia.

Kun älykäs ihminen kuitenkin näyttää heille tutkimusraportin, joka on täynnä vankkoja todisteita ja kymmeniä viitteitä, he hylkäävät sen vääränä. Suuren yleisön tyhmyyden taso on käsittämätön ihmisille, joilla on kyky ajatella älykkäästi.

Juuri tämä aivopesty tila, jossa suuri yleisö kieltäytyy käyttämästä tervettä järkeä tai soveltamasta tervettä kriittistä ajattelua, antaa Rockefellerin, Gatesin ja Sorosin kaltaisten rikollisten tuhota maailman. Ihmisiä kutsutaan hyvästä syystä “karjaksi” ja “idiooteiksi”. Suurin osa ihmisistä todellakin toimii järkyttävän idioottimaisesti.

Surullista on, että he usein jopa pitävät itseään viisaina, koska toistavat sokeasti sitä, mitä eliitti on käskenyt heidän uskoa.

Hyvä uutinen on, että sadat miljoonat ihmiset ovat heräämässä tästä unissakävelyn tilasta ja alkavat olla tietoisia ympäristöstään ja siitä, mitä heidän maailmassaan todella tapahtuu.

Tämä koskee kaikkea

Uskomattoman huolestuttava tilanne maailmassamme tänä päivänä on se, että juuri nuo samat rikolliset omistavat koulukirjojen, tieteen, historiankirjoituksen, sosiologian, lain ja niin edelleen kustantajat. Tähtitieteellisten resurssiensa avulla he hallitsevat kaikkea, ja sen seurauksena he sanelevat kertomuksen jokaisesta aiheesta maapallolla.

Koko ihmiskunnalle valehdellaan mittakaavassa, joka on kirjaimellisesti käsittämätön…

Koulussa, korkeakoulussa, yliopistossa, radiossa, internetissä ja televisiossa, kirkoissa ja seminaareissa, sairaaloissa, sanomalehdissä, … Kaiken omistavat samat ihmiset, jotka kertovat meille sen, mitä haluavat meidän uskovan, ja jotka salaavat kaiken muun.

He valehtelevat jopa uskostanne.

Tämä koskee myös uskontoa, sillä esimerkiksi opin tempauksesta ja uskonnollisen velvollisuuden tukea Israelin valtiota sanelivat koko kristinuskolle Rothschildit, pankkiiridynastia. Katso tämä erittäin paljastava elokuva siitä, kuka on Israelin valtion takana, ja lue tämä silmiä avaava tutkimus tempauksesta.

Ne ovat myös pankkiirit ja elitistit, jotka sanelevat LGBTQA+- ja transsukupuolisuushulluuden. He sanelevat säämanipulaation ja geotekniikan ja maatalouden tuhoamisen maailmanlaajuisesti, jotta kaikki pakotetaan syömään heidän GMO-ötököitään. Ja lista jatkuu ja jatkuu…

Käytännöllisesti katsoen jokainen ihmisen olemassaolon osa-alue maapallolla on elitistien sanelemaa.

Todisteeksi katsokaa elokuva MONOPOLY.

Uraauurtava elokuvamme “MONOPOLI – KUKA OMISTAA MAAILMAN” näyttää valkokankaalla todisteet siitä, kuka omistaa kirjaimellisesti jokaisen suuryrityksen jokaisella yksittäisellä alalla, olipa kyse sitten maataloudesta, teknologiasta, koulutuksesta, ruoasta, vaatteista, matkustamisesta, kuljetuksesta, terveydenhuollosta jne. Kaksi yhtiötä omistaa jokaisen ihmisen olemassaolon osa-alueen, ja koska toinen niistä omistaa enemmistön toisen osakkeista, kyse on yhdestä ainoasta yhtiöstä, joka käytännössä omistaa koko maailman. Tämä antaa niille valtuudet sanella sekä politiikkaa että kertomuksia ihmisyhteiskunnan jokaisesta osa-alueesta kaikkialla maailmassa.

Tämä elokuva on ehdottomasti näytettävä jokaiselle ihmiselle maapallolla. Jos olette jo nähneet sen, levittäkää se uudelleen, koska 80 prosenttia ihmiskunnasta on edelleen sokea ja tietämätön.

Jaa tämä totuus

Jaa tämä viesti kaikilla sosiaalisen median alustoilla siirtymällä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät jakopainikkeet. Tai kopioi alla oleva url ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Voit myös lähettää tämän sähköpostin eteenpäin muille. https://stopworldcontrol.com/dictators.

Jaa tämä viesti osoitteessa X

Auta meitä jälleenrakentamisessa

Meitä ei hallitse kukaan, vaan olemme riippuvaisia lahjoituksista ihmisiltä, jotka seisovat kanssamme globalistisia tyranneja vastaan. Meitä on sensuroitu toistuvasti, ja olemme toipumassa viimeisimmästä hyökkäyksestä, jolla meidät yritettiin jälleen kerran vaientaa. Jos arvostat työtämme, tee antelias lahjoitus, jotta voimme rakentaa uudelleen ja jatkaa. Kiitos paljon.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Lohikäärmeen lävistäminen

Näette kohta suuren lohikäärmeen sydämen, joka pettää kaikki maailman kansat orjuuttaakseen ihmiskunnan pirulliseen tyranniaansa.

Rakkaat ystävät maailmanlaajuisesti,

En löydä sanoja yrittäessäni rohkaista teitä katsomaan jotakin. Mitkään sanat eivät voi kuvata tämän tärkeyttä.

Vaimoni sanoi suoraan:

“Tämä on kaikkien aikojen voimakkain haastattelu!”

Järkyttävät totuudet, jotka paljastetaan, tuhoavat yhden maailman suurimmista mielenhallintaoperaatioista, joka on vapautettu meihin kaikkiin yli 150 vuoden ajan. Se räjäyttää mielesi.

Mike Adams, Natural Newsin Health Ranger, on se, joka tekee haastattelun, ja taputan häntä hänen rohkeudestaan.

Tiedän, että teillä on tänään kiire monien asioiden kanssa, mutta tämä on jotakin, joka tehokkaasti murskaa lohikäärmeen sydämen. Se auttaa vapauttamaan maailman pimeyden syvimpien syvyyksien pahoista juonista.

Se on äärimmäisen tärkeää, koska se iskee kaiken maailmanlaajuisen pahan ytimeen, joka esiintyy hyvänä. Toivottavasti teillä on hetki aikaa katsoa tämä. Ja olkaa hyvä ja rohkeat jakamaan se. Tämä on pommi, joka voi räjäyttää saatanallisen eliitin agendan kappaleiksi. Kaikki, mitä he ovat tehneet, kaikki, mitä he suunnittelevat lähitulevaisuutta varten, tiivistyy tähän agendaan…. ja heillä on miljardien hyvien ihmisten tuki maailmanlaajuisesti, kiitos edellä mainitun mielenhallintaoperaation!

Jos tämä paljastuu ja puretaan, se on heidän loppunsa.

Annetaan totuuden räjähtää kuin raivoava tuli maailmanlaajuisesti, Jeesuksen nimessä.

Katsokaa täältä ja jakakaa hullun lailla:

David Sorensen
StopWorldControl.com

Autatko meitä jälleenrakentamisessa?

Meitä on sensuroitu ankarasti, mikä sulki maailmanlaajuiset sähköpostimme kuukausiksi. Vihdoinkin voimme rakentaa uudelleen eri alustalla, mutta meillä on ollut monia takaiskuja. Jos voit tukea jatkuvaa taisteluamme paremman maailman puolesta, tee se anteliaasti. Sillä on valtava merkitys. Kiitos!

Support us here

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Janet Ossebaard on kadonnut ja mahdollisesti tehnyt itsemurhan…

Janet Ossebaard, yksi maailmankuulun dokumenttisarjan “The Fall of the Cabal” luojista, on ollut kateissa useita viikkoja ilmoitettuaan aikovansa lopettaa elämänsä.

Syvällä surulla joudumme ilmoittamaan teille, että hyvä ystävämme Janet Ossebaard on ollut kateissa useita viikkoja. Kerron tämän Cyntha Koeterin suostumuksella, jonka kanssa olemme läheisessä yhteydessä. Janet ei ole voinut hyvin jo jonkin aikaa, ja hän lähti muutama viikko sitten viestin kanssa, että hän aikoi riistää itseltään hengen.

Mielestämme Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter ovat antaneet yhden suurimmista panoksistaan Suuren heräämisen aikaansaamiseksi tuottamalla uraauurtavan dokumenttisarjan THE FALL OF THE CABAL. Tässä erittäin paljastavassa dokumenttisarjassa he paljastavat saatanallisen eliitin, joka vetää kaikkien hallitusten ja suuryritysten naruista kulissien takana. He tekevät tämän ennenkuulumattomalla selkeydellä, tarkkuudella ja syvyydellä.

He saivat vuonna 2017 inspiraationsa Q-nimisestä sotilasoperaatiosta, joka kutsui ihmisiä maailmanlaajuisesti tutkimaan ja paljastamaan näiden eliittien äärimmäiset rikokset. Katso tämä lyhyt video, joka tiivistää, mitä Q edustaa.

Ihmiskunnan silmien avaaminen

Janet ja Cyntha ottivat ohjeen paljastaa eliitti ja herättää ihmiskunta hyvin vakavasti ja tuottivat kymmeniä lyhyitä dokumentteja. Janet on palkittu toimittaja ja kielitieteilijä ja Cyntha entinen poliisi. Heillä oli siis paljon kokemusta perusteellisista tutkimuksista. Voimakas dokumenttisarja The Fall of the Cabal selittää, miten kaikki maailmassamme on petosta ja miten meitä kaikkia valehtelee äärimmäisen rikas ja hyvin saatanallinen ihmisryhmä, joka hienovaraisesti manipuloi ihmiskuntaa.

Tämä on aina torjuttu salaliittoteoriana, mutta nämä kaksi naista esittivät tuhansia todisteita – kiistämättömiä, todennettavissa olevia ja äärimmäisen huolellisesti dokumentoituja.

Heidän tarkoituksenaan oli herättää ihmiskunta, jotta tämä pahuus paljastuisi ennennäkemättömällä tavalla ja ihmiskunta yhdistäisi kätensä rakentaakseen yhdessä paremman maailman ilman näitä pahoja eliittejä. Heidän dokumenttejaan katsoivat maailmanlaajuisesti miljoonat ihmiset YouTubessa, kunnes ne sensuroitiin. He siirtyivät Bitchuteen ja Telegramiin, jossa he jatkoivat tehtäväänsä.

Emotionaalinen uupumus

Valitettavasti Janet oli kärsinyt emotionaalisesta uupumuksesta, ja viime kuukausina kaikki oli käynyt hänelle liian raskaaksi. Varsinkin jälleen yhden pakkomuuton jälkeen hän ajautui syöksykierteeseen.

Kaksi viikkoa sitten hän lähti ilman rahaa, ilman omaisuutta ja ilman koiraansa ja sanoi päättävänsä elämänsä. Kukaan ei ole kuullut hänestä sen jälkeen.

Yritämme tukea Cyntha Koeteria parhaamme mukaan. Jos Janet on vielä elossa, rukoilemme, että hän löytää rauhan ja toivon ja tietää, että maailmassa on miljoonia kanssasotureita, jotka rakastavat häntä ja ovat valmiita tukemaan häntä. Jos hän on poistunut maan päältä, tiedämme, että hän on Jeesuksen ja enkelien iloisessa syleilyssä, jossa hän saa nauttia ponnistelujensa palkkiosta.

Levittäkää myös edelleen historiallisia ja uraauurtavia dokumentteja Cabalin kaatumisesta kaikkialle, minne voitte.

Jatkamme Janetin taistelua ja tiedämme, että voitto on varma. Myös Cyntha Koeter jatkaa urheasti. Muistakaa seurata häntä Telegramissa.

⚠️ HUOMIO: Kiertää huhu, jonka mukaan Cabal olisi tappanut Janet Ossebaardin, mikä on väärin. On myös huhu, että Q olisi vienyt hänet turvaan, mikä ei myöskään pidä paikkaansa. Kolmanneksi, tähän päivään mennessä hänen ruumistaan ei ole löydetty, joten ei ole selvää, onko hän kuollut vai ei. Pyydämme teitä pidättäytymään väärien huhujen levittämisestä. Pyydämme vain rukouksia ja tukea ja toivomme, että hän saattaa vielä palata elossa.

Jos voitte tehdä taloudellisen lahjoituksen auttaaksenne Cynthaa tänä vaikeana aikana, tehkää se anteliaasti. Heillä on aina ollut taloudellisia vaikeuksia sensuroinnin jälkeen, mikä on lisännyt jatkuvaa painetta. Olisi mukavaa, jos voisimme antaa Cynthalle suuren siunauksen.

.

TUE CYNTHA KOETERIA!

Edit: 24.12.2023 https://www.bitchute.com/video/k3XL7vEXlJJ5/

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

He yrittävät tappaa minut

Aina kun julkaisen todennettavissa olevia tosiasioita Israelin sotilasvaltiosta, saan tappouhkauksia… kristityiltä! Minua vastaan puhkeaa voimakas vihanpurkaus, joka haluaa jopa tappaa minut.

Voin paljastaa totuuden mistä tahansa muusta aiheesta ja olla turvassa vainolta. Sillä ei ole väliä, mitä paljastan, oli kyse sitten rokotteista, pankkitoiminnasta, hallituksista, lasten hyväksikäytöstä, sään manipuloinnista, mitä tahansa… minä pärjään kyllä. Mutta sillä hetkellä, kun nostan verhoa siitä, mitä Israelin valtion kanssa todella tapahtuu, saan tappouhkauksia, mustamaalauskampanjat käynnistyvät ja uskomaton ilkeän vihan henki vapautuu minua vastaan… kristittyjen toimesta! He lähettävät minulle sähköposteja ja tekstiviestejä, joiden sisältö on mitä ilkeintä, ja kutsuvat minua pahimmilla nimillä, joita he voivat keksiä.

Miksi näin on? Mitä on tekeillä?

Mistä tämä viha tulee?

Sain tekstiviestin kuuluisalta lääketieteen ammattilaiselta, jota olen haastatellut ja jonka kanssa olen tehnyt dokumentteja. Hän jopa yöpyi luonamme useita päiviä. Puolustin häntä, tuin häntä ja kerroin hänen viestinsä rokotteiden vaaroista ihmiskunnalle. Mutta kun hän sai tietää totuuksista, joita paljastan Israelista, hän lähetti minulle tekstiviestin:

“Älä enää koskaan ota minuun yhteyttä. EN KOSKAAN TUNTENUT SINUA!”

Mikä saa liittolaiset, ystävät, veljet ja sisaret kääntymään toisiaan vastaan? Onko tämä Luojamme sydän, joka on puhdasta rakkautta? Ei selvästikään ole.

Mikä henki tämä on? Mistä tämä kiihkeä viha tulee?

Todellisen Israelin alkuperä

Löydämme vastauksen tarkastelemalla Israelin sotilasvaltion hengellistä alkuperää. Saattaa yllättää jotkut, jotka lukevat tämän, mutta itseään Israeliksi kutsuvan nykyaikaisen sotilasvaltion hengelliset juuret ovat hyvin erilaiset kuin sen raamatullisen kansan juuret, jota kutsuttiin Israeliksi.

Tarkastellaan ensin alkuperäisen Israelin juuria.

Raamatun mukaan Israel on nimi, joka annetaan kaikille maailman ihmisille, jotka todella rakastavat Luojaa koko sydämestään. Israel ei ole poliittinen kansakunta, vaan se viittaa kaikkiin maailman ihmisiin, joilla on puhdistettu (ympärileikattu) sydän, jotka ovat syntyneet ylhäältä ja jotka vaeltavat Luojan kanssa. Tätä selitetään yksityiskohtaisesti kaikkialla Raamatussa, esimerkiksi kirjeessä roomalaisille ja kirjeessä galatalaisille.

Israel tarkoittaa “Jumalan kuninkaallinen lapsi”. Se on nimi kaikille Jumalan lapsille.

Raamatun mukaan kaikki ihmiset maailmassa, jotka uskovat Jumalaan, ovat Aabrahamin jälkeläisiä, jota kutsutaan “uskon isäksi”. Aabraham sai tämän nimen, koska hän oli ensimmäinen ihminen maan päällä, joka oli uskollinen Luojalle, keskellä pahaa kulttuuria, joka palvoi demoneita.

Tämän seurauksena Luoja sanoi Aabrahamille:

“Sinusta tulee suuri kansa, niin suuri kuin tähtien lukumäärä”.

Nämä ihmiset kulkisivat Aabrahamin jalanjäljissä, koska he olisivat uskollisia Luojalle, aivan kuten Aabraham. Heistä tulisi Jumalan perhe, Jumalan silmäterä, hänen kallisarvoinen omaisuutensa, paikka, jossa Kaikkivaltias asuu. Kansa, joka ei palvo riivaajia, joka ei vaella pahuudessa ja kieroutuneisuudessa, joka ei aiheuta sotaa ja väkivaltaa, vaan ihmisiä, jotka elävät myötätunnossa ja rakkaudessa, joilla on puhtaat sydämet ja kädet ja jotka tuovat parannusta ihmiskunnalle.

Kirjoituksissa todetaan, että itse asiassa Kristus on Aabrahamin todellinen jälkeläinen ja kaikki, jotka ovat Kristuksessa. Voin lainata 500 pyhien kirjoitusten kohtaa, mutta kaikki, joilla on silmät, voivat lukea tämän runsaasti koko Uudesta testamentista (esimerkiksi Roomalaiskirjeestä, Galatalaiskirjeestä, Kolossalaiskirjeestä jne.).

Kirjoituksissa sanotaan, että muinaisessa Israelissa valtaosa ihmisistä ei ollut todellista Israelia.

Useimmat israelilaiset vastustivat Jumalaa, olivat tottelemattomia hänelle, palvoivat riivaajia, uhrasivat lapsensa epäjumalille, harjoittivat seksuaalista perversiota ja seurasivat kaikenlaista pahaa ja pahuutta. Hyvin pieni jäännös Israelissa oli todella Israel. (Tämä todetaan kaikkialla Jeremiassa, Jesajassa, Roomalaiskirjeessä, Galatalaiskirjeessä jne.).

Israelin valtion synty

Maalaus Rothschildeista, jotka rakensivat Jerusalemin korkeimman oikeuden vapaamuurariuden mestariteokseksi.

Kun tarkastelemme Israelin nykyaikaisen sotilasvaltion juuria, näemme aivan toisenlaisen tarinan. Sen aloitti liike nimeltä “sionismi”, joka koostuu enimmäkseen “maallisista juutalaisista”, ihmisistä, jotka hylkäävät Luojan, mutta omaksuvat juutalaisen identiteetin. Tätä liikettä tuki suuresti pahamaineinen Rothschildien suku, joka tunnetaan hyvin osallisuudestaan vapaamuurariuteen ja satanismiin.

Rothschildit ovat merkittäviä toimijoita niin kutsutussa “eliitissä”, joka pyrkii maailmanherruuteen. He ovat Maailman talousfoorumin ja muiden globalististen järjestöjen takana. Katso perusteellinen todisteellinen raporttimme maailmanherruuden agendasta.

Rothschildit rahoittivat Israelin valtion. Tämän valtion tarkoituksena on tehdä siitä yhden maailmanhallituksen keskus.

Lyhyen olemassaolonsa aikana Israelin valtio on kehittänyt seuraavat ominaisuudet:

✔︎ Se on yksi maailman ateistisimmista valtioista.

✔︎ Se edistää voimakkaasti LGBTQ+- ja transsukupuolisuutta.

✔︎ Se on pedofiilien turvasatama.

✔︎ Se on vapaamuurariuden keskus.

✔︎ Siellä järjestetään Lähi-idän suurin pride-kulkue.

✔︎ Se kiduttaa satoja lapsia vankilassa.

✔︎ Se on murhannut satojatuhansia puolustuskyvyttömiä ihmisiä.

✔︎ Siitä on tulossa yhden maailman hallituksen päämaja.

✔︎ Se kehuskelee sillä, että Israel oli rokotteiden testilaboratorio…

✔︎ Se oli ensimmäinen valtio, joka sulki rokottamattomat ihmiset yhteiskunnan ulkopuolelle.

✔︎ Se loi tiedustelupalvelu Mossadin, joka toimii eliitin valvonnassa tehdäkseen rikoksia ihmisyyttä vastaan.

✔︎ Israel loi Hamasin, jotta Palestiinan kansaa voitaisiin pitää terroristeina.

Israelin valtio on kaikin puolin Raamatun Israelin täydellinen vastakohta.

Tästä syystä ultraortodoksijuutalaiset vastustavat tätä valtiota voimakkaasti kaikkialla maailmassa. Kristinuskoon kuitenkin soluttauduttiin strategisesti 1900-luvulla, jotta varmistettiin miljardien kristittyjen tuki maailmanlaajuisesti. Tämä tehtiin enimmäkseen pelon ja pelottelun avulla sanomalla, että kristityt, jotka tukevat tätä sotilasvaltiota, ovat “Jumalan siunaamia”, kun taas ne, jotka eivät tue sitä, ovat “Jumalan kirottuja”.

Meidän on ymmärrettävä, että Israelin nimen käyttäminen ei tee sinusta Israelia.

Kun näemme, että Israelin perustivat saatanistit, ymmärrämme, mistä voimakas viha tulee, kun totuus tästä valtiosta paljastuu. Se verhoutuu uskonnolliseen verhoon, vaikka se on itse asiassa päinvastainen. Se käyttää häpeämättömästi väärin Raamatun jakeita puolustaakseen miljoonien ihmisten joukkomurhaa ja kieltää samalla Raamatun todellisen sanoman, jonka mukaan Jumalan Israel ei ole poliittinen tai sotilaallinen.

Katso tämä erittäin paljastava elokuva

Tämä uraauurtava elokuva näyttää todisteita edellä mainitusta ja selittää, miten salaliitto kaappasi maailmanlaajuisen kristillisen kirkon saadakseen miljardien kristittyjen tuen tälle sotilasvaltiolle. Älkää epäröikö katsoa sitä. Ja olkaa rohkeita jakamaan se laajalti.

Olkaamme rakkauden, totuuden, ystävällisyyden ja rauhan ihmisiä.

Ole hyvä ja tue missiotamme

Meitä on sensuroitu ankarasti viime kuukausina ja olemme menettäneet suurimman osan rahoituksestamme. Jos arvostat sitä, että olen valmis paljastamaan pahan todellisen agendan ja herättämään maailman, vaikka minua vihataan ja uhkaillaan, niin ole hyvä ja tue tehtäviämme. Me tarvitsemme sitä vakavasti. Kiitos.

Share this post

Line

Share this message by going to the online version (see link below), where you find sharing buttons. Or copy the url below and post it on social media. You can also forward this email to others.
https://stopworldcontrol.com/two-israels

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

He yrittävät tuhota meidät

Meidät on jo toisen kerran kahden vuoden sisällä poistettu julkisuudesta, kun aggressiivisesti yritetään tuhota maailmanlaajuinen vaikutusvaltamme.

Rakkaat ystävät,

oltuani hiljaa kaksi kuukautta voin vihdoin puhua sinulle taas. Monet ovat lähettäneet minulle huolestuneita sähköpostiviestejä ja kysyneet, olenko kunnossa. Kiitän teitä välittämisestä. Olen edelleen elossa, vaikka toivuinkin kaksi kuukautta sitten tapahtuneesta vakavasta terveydentilan romahduksesta. Kolmen vuoden intensiivisen sodankäynnin jälkeen maailman tyrannian vastaisen taistelun eturintamassa kehoni tarvitsee parantumista.

Se ei kuitenkaan ole syy kuukausia kestäneeseen äkilliseen hiljaisuuteen. Se, mikä aiheutti tuon pimennyksen, on se, että meidät on sensuroitu jälleen, toisen kerran kahden vuoden sisällä. Koko sähköpostialustamme, jossa on satoja sähköpostiviestejä, joita lähetetään sadoille tuhansille ihmisille joka päivä – miljoonille joka kuukausi – poistettiin käytöstä. Ilman minkäänlaista varoitusta. Vain sensuroitiin.

Tämä osoittaa, miten rikollinen eliitti pelkää totuutta, jonka näytämme ihmiskunnalle.

Katsokaa kaikkia niitä lukemattomia tiedotusvälineitä, joita ei hiljennetä. Jopa valtava määrä vaihtoehtoisia tiedotusvälineitä, joita ei vastusteta. Katsokaa sitten StopWorldControl.com-sivustoa, jonka sähköpostit sensuroitiin KAKSI kertaa kahden vuoden aikana.

Tämä kertoo jotakin raportointimme tärkeydestä… ja se paljastaa jotakin valvotusta oppositiosta, joka saa koko ajan suuria alustoja, kaikkialla.

Kuolisin mieluummin…

Viime kuukausina olemme etsineet parempaa järjestelmää sähköpostiemme lähettämiseen seitsemällä kielellä maailmalle… ja löysimme sen. Järjestelmän perusti erikoisjoukkojen veteraani ja todellinen patriootti, joka sanoi minulle: “Mieluummin kuolen kuin sensuroin teidät!”.

Sota totuutta vastaan jatkuu, mutta me emme peräänny emmekä kumarru, vaan jatkamme rikollisen eliitin lyömistä palavalla totuudella, joka murtaa läpi vankeuden muurit, jotka yrittävät lukita koko ihmiskunnan.

Ymmärrämme, mikä on vaakalaudalla.

Se on paljon pahempaa kuin mikään, mitä luulemme tietävämme, enkä vitsaile. Pandemia, joka tappoi satoja miljoonia ihmisiä (bioaseiden, lukitusten, lääketieteellisen tyrannian, injektioiden, itsemurhien jne. kautta) on vain heidän ensimmäinen siirtonsa ihmiskuntaa vastaan.

Pandemia oli “lievä” testi.

Viime kuukausien aikana maailmaa polttivat lukemattomat maastopalot, maanjäristykset, tulvat, tornadot, jotka kaikki on käynnistetty erittäin kehittyneillä sääsodankäynnin järjestelmillä, joita on kehitetty yli 70 vuotta. Todisteet tästä paljastetaan tulevissa dokumenttielokuvissa ja raporteissa.

Tätä käytetään tekosyyn luomiseen ilmastonmuutokselle, joka puolestaan on tekosyy kaikelle äärimmäiselle tyrannialle, jota maailmaan kohdistetaan, kuten 15 minuutin kaupungeille, ajatustemme ja tunteidemme tallentamiselle, kaiken tekemisemme seuraamiselle, lihan syönnin kieltämiselle ja sen sijaan hyönteisten syönnin pakottamiselle, auringonvalon sulkemiselle, taivaiden ruiskuttamiselle kemikaaleilla, ilmaston sulkemiselle, yksityisomistajuuden poistamiselle, jatkuvien ruiskutusten pakottamiselle, rokotteiden laittamiselle kaikkiin tuotteisiin, digitaalisille henkilöllisyystodistuksille, joilla kontrolloidaan kaikkia, ja niin edelleen.

On olemassa pitkä lista uskomattomasta hulluudesta, joka on langetettu maailmaamme “ilmastonmuutoksen” varjolla.

Koskaan maailman historiassa ei ole ollut tällaista hyökkäystä koko ihmiskuntaa vastaan. Kyse ei ole vain yhdestä tyrannista, joka taistelee muita kansoja vastaan. Kyseessä on käytännössä koko maailman kaikkien hallitusten yhteinen ponnistus, jotka tekevät yhteistyötä tässä maailmanlaajuisessa suunnitelmassa alistaa koko ihmiskunta sellaiseen orjuusjärjestelmään, jota yksikään tervejärkinen ihminen ei voisi kuvitella edes pahimmissa painajaisissaan.

Tämä on kirjaimellisesti pahuuden äärimmäinen hyökkäys maailmaamme.

Entinen eliittipankkiiri Ronald Bernard, joka työskenteli näiden saatanallisten eliittien korkeimmalla tasolla, sanoo, että he puhuivat aina vuodesta 2028. Tämä oli heidän määräaikansa: 2028. Tuohon vuoteen mennessä he halusivat hävittää 90 prosenttia ihmiskunnasta ja alistaa valitut eloonjääneet demoniseen järjestelmään, josta ei olisi pakotietä – koskaan.

Tämä ei ole vitsi, tämä on järkyttävää todellisuutta pahuudesta, jolla on vaarallinen agenda tulla tämän maailman ainoaksi hallitsijaksi.

Jos koskaan on ollut aika, jolloin meidän on noustava seisomaan, avattava silmämme ja tehtävä, mitä se vaatii, niin se on tänään.

Emme voi pysyä tietämättöminä, hiljaisina, pelokkaina tai laiskoina. Tämä on aika, jolloin tämän maailman hyvien ihmisten on tultava sankareiksi.

Voimme puolustaa maailmaamme, voimme repiä alas heidän valheensa, voimme murtaa auki paremman tulevaisuuden, voimme karkottaa helvetin…., mutta meidän on tehtävä se. Tehkää se vain.

Siksi jatkan taistelua.

Viimeiset puolitoista vuotta olen työskennellyt voimakkaimman koskaan tekemäni elokuvan parissa, josta tulee massiivinen totuuspommi, joka herättää satoja miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti, kymmenillä kielillä. Tämä elokuva julkaistaan pian.

Älä anna heidän vetää meitä alas

Hyökkäys meitä vastaan on ollut tuhoisa, ja menetimme suurimman osan rahoituksesta, jotta voimme jatkaa kriittistä tehtäväämme pelastaaksemme maailmamme äärimmäiseltä tyrannialta. Jos arvostat StopWorldControl.comin työtä, auta meitä palauttamaan se, mitä olemme menettäneet tämän ilkeän hyökkäyksen vuoksi.

He todella yrittävät tuhota meidät.

Ja oli erityisen pahaenteistä nähdä, miten he sensuroivat meitä juuri silloin, kun minulla oli vaarallinen terveydellinen romahdus, joka vei minut ensiapuun ja rampautti minut viime kuukausiksi. Mutta nykyisestä heikkoudestani huolimatta en anna periksi. Olen asiantuntevan asiantuntijan avulla rakentanut sähköpostijärjestelmämme uudelleen eri alustalle, jotta voimme jälleen tavoittaa satoja tuhansia ihmisiä viesteillämme.

Pyydän kaikkia, jotka seisovat rinnallamme, auttamaan meitä jatkamaan työtämme maailmanlaajuisesti. Tarvitsemme tukeanne tänään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Älkää antako eliitin viedä meitä alas. Tukekaa meitä tänään.

Käytä tätä linkkiä auttaaksesi meitä:

Kiitos paljon!

David Sorensen
StopWorldControl.com

AUTA MEITÄ SELVIÄMÄÄN HYÖKKÖYKSESTÄ

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Ihmiskuntaa hallitseva valtapyramidi

Seuraavassa kaaviossa on esitetty yleiskuva pahuuden maailmanlaajuisesta valtarakenteesta, joka on tunkeutunut ihmisyhteiskunnan jokaiseen osa-alueeseen. Tämä yleiskatsaus on tehty perustuen suoriin tietoihin, jotka on saatu suurelta määrältä eliitin ilmiantajia sekä eläkkeellä olevilta poliisietsiviltä, sotilaskenraaleilta ja monilta muilta tahoilta.

Paljastan tämän siinä toivossa, että se auttaa näiden häijyjen verkostojen maailmanlaajuisessa kaatumisessa, koska niiden vahvuus numero yksi on väestön tietämättömyys.

Niin kauan kuin ne toimivat yleisön tietoisuuden ulottumattomissa, ne voivat jatkaa toimintaansa valvomatta. Siksi pyydänkin kaikkia lukijoita olemaan epäröimättä jakamatta tätä, mutta rohkeasti levittämään sitä kauas ja laajalle, sillä se on se, mikä lopulta murskaa näiden verkostojen linnakkeen ihmiskunnan yli.

Niin kauan kuin ne voivat toimia täydellisessä pimeydessä, eli kukaan ei näe niitä, ne voivat jatkaa toimintaansa estoitta.

Kun tämä tuodaan valoon, eli kun maailma tulee tietoiseksi siitä, he eivät voi enää piiloutua, ja heidät saatetaan vastuuseen lukemattomista rikoksistaan ihmiskuntaa ja koko luomakuntaa vastaan. Olkaa siis rohkeita ja levittäkää tätä tietoa

Henkiset entiteetit kommunikoivat salaliitolle hybridihallitsijoiden, meedioiden, meedioiden ja ylipappien välityksellä. Ne kokoontuvat luciferilaisiin seremonioihin, joissa harjoitetaan ihmisuhreja.

Muinaisista sukulinjoista peräisin olevat suvut johtavat operaatioita, joiden tarkoituksena on maailmanhallinta Lontoon Cityn kaltaisten suvereenien valtioiden kautta. He käyttävät CIA:ta, MI6:ta ja Mossadia massojen mielenhallintaan uutismedian ja hallituksen propagandan kautta.

Pankki-imperiumit, globaalit yritykset, Maailman talousfoorumi, Kansainvälinen valuuttarahasto jne. Ne hallitsevat tasoja 4 ja 5 lahjonnan, kiristyksen ja mielenhallinnan avulla. Ne asettavat poliitikot asemaansa vaalimanipulaation avulla.

Korruptoituneet hallitukset pitävät ihmiset voimattomina ja riippuvaisina luoden samalla illuusion demokratiasta ja oikeudenmukaisuudesta. Ne teeskentelevät välittävänsä kansasta, mutta käyttävät sitä samalla käteislehminä rikastuttaakseen tasoja 2 ja 3.

Kriminalisoitu lainvalvonta, korruptoitunut oikeuslaitos ja laittomat verot pitävät ihmiset köyhinä ja voimattomina. Uutiset, koulutus, viihde, elintarviketeollisuus ja Big Pharma pitävät massat hämmentyneinä, jakautuneina ja epäterveinä.

Lahjomattomien ihmisten, jotka rakastavat Luojaa, ihmiskuntaa ja luontoa enemmän kuin rahaa, on vallattava tasot 3-5, jotta tasot 1 ja 2 menettävät voimansa. Ihmiskunnan tarpeisiin on kehitettävä vaihtoehtoisia järjestelmiä.

Toisin sanoen tämän maailman hyvien ihmisten, jotka ovat yhteydessä elämän lähteeseen, on noustava ja otettava paikkansa yhteiskunnassa. Emme ole täällä ollaksemme hiljaisia tarkkailijoita, vaan meillä on kutsumus olla totuuden, oikeudenmukaisuuden, rakkauden ja hyvyyden sotureita.

JAA TÄMÄ

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

https://stopworldcontrol.com/hidden

Tukekaa meitä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka vastustavat kanssamme maailman tyrannian agendaa. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Korkean tason eliitin orja, puhuu ääneen

Nathalie Augustina oli 1980-luvulla maailmankuulu muotimalli, jota CIA ohjasi mielenhallinnallaan niin, että hänestä tuli eliitin korkeimman tason seksiorja: kuninkaallisten perheiden, valtionpäämiesten, armeijan komentajien, Hollywoodin julkkisten jne. kannalta. Häntä kaupattiin elokuva- ja musiikkiteollisuuden suurille nimille sekä Davosin kaltaisiin huippupaikkoihin, joissa maailman hallitsijat kokoontuvat.

Päästyään irti tästä häijystä verkosta Nathalie sai apua tunnetulta toimittajalta Robin de Ruiterilta (joka vuonna 2008 ennusti vuoden 2020 pandemian hämmästyttävän tarkasti), joka paljasti nämä rikokset kirjassa. Robin jätti kuitenkin pois keskeisiä tietoja, jotka ovat liian vaarallisia julkisuuteen.

Videohaastattelussa Nathalie kertoo, kuinka suuri määrä lapsia kerätään tilaviin huoneisiin, joihin hallituksen virkamiehet tulevat raiskaamaan heidät – sekä pojat että tytöt. Nathalie kuvailee myös laajoja tunneliverkostoja hallituksen rakennusten alla, jonne hänet ja monia muita lapsia vietiin hyväksikäytettäviksi. Samaa tapahtuu sotilastukikohdissa ja muissa paikoissa.

Nathalie kertoi minulle toistuvasti, että todellisuus on vielä paljon pahempi kuin mitä hän on paljastanut. Mutta hänen mukaansa kukaan ei ole valmis kuulemaan tällaista tietoa, koska se on liian kauhistuttavaa.

Hänen todistuksensa vahvistaa Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto, joka aloitti vuonna 2017 operaation paljastaakseen tämän pahuuden yleisölle. NSA on sotilastiedustelupalvelu, jonka patriootit kaappasivat, jotta sitä voitaisiin käyttää taistelussa pahaa vastaan.

Nathalie Augustinan kuvailemat kauhut vahvistavat myös FBI:n, poliisin, marechausseiden, santarmien, armeijan, etsivien ja muiden elossa olevien uhrien entiset johtajat maailmanlaajuisesti. Katso todistusaineistomme raportti.

Lisäksi olen yhteydessä entisten poliisietsivien ja sairaanhoitajien ryhmiin, jotka tekevät yhteistyötä kansainvälisten järjestöjen kanssa dokumentoidakseen tämän ja ryhtyäkseen toimiin, kun aika on oikea. Nämä operaatiot toteutetaan hyvin varovaisesti, sillä monet näistä rikoksista kertoneet henkilöt on pidätetty tai murhattu.

Eliitti ja pimeä henkinen maailma

Minulla oli useita henkilökohtaisia puhelinkeskusteluja Nathalien kanssa, ja hän lähetti minulle kirjeitä, joissa hän kertoi yksityiskohtaisesti rikollisen eliitin henkisestä yhteydestä pimeään valtakuntaan. Pian näiden kirjeiden lähettämisen jälkeen hän katosi jäljettömiin. Kenelläkään ei ole aavistustakaan, mitä hänelle tapahtui. Menikö hän piiloon? Murhattiinko hänet? Onko hän lukkojen takana?

Jaan alla katkelman yhdestä hänen kirjeistään, koska tiedän, että tämä pahuus on paljastettava ihmiskunnalle.

SILMINNÄKIJÄN TODISTUS

“Kirjani on vain murto-osa totuudesta. Kaikki on paljon pahempaa. Olen itse asiassa odottanut, että ihmiset ovat tarpeeksi hereillä, ennen kuin kerron kaiken.

Tunnen koko saatanallisten pedofiilipääperheiden maailman. Tiedän, että kuninkaallisten talojen yläpuolella olevien hallitsijasukujen jäsenet käyttävät minua hyväkseen ja ovat raiskanneet minua. Alankomaiden väärennetyn kuningashuoneen pomona on Habsburgien klaani ja Vatikaani. Rothschildit kontrolloivat kaikkia kuninkaallisia taloudellisesti. Jokaisen kuningashuoneen on kumarrettava heidän edessään ja annettava läsnäolotodistus, kun heitä kutsutaan.

Olin usein Sveitsissä DAVOSissa, Lausannessa, Zürichissä ja Genevessä. Aina maailman johtajien poliittisten kokousten aikana.

Maapallolla tapahtuu paljon enemmän kuin tiedätte tai ymmärrätte. Esimerkiksi Klaus Schwab on puhdas Habsburg.

Absoluuttiset hallitsijasuvut tapaavat 3 kertaa vuodessa Davosissa, Sveitsissä. Nämä kokoukset ovat suljettuja ja raskaasti turvattuja. Täällä dinosaurusperheet kokoontuvat. Yksi tietty ryhmä tulee ulos vain öisin. Ei koskaan päivällä. Päivänvalo on heille haitallista. He eivät myöskään ole tavallisia ihmisiä. Ne elävät satoja vuosia, vanhin tapaamani oli 830-vuotias. Ne eivät syö ruokaa kuten ihmiset. Niiden lääketieteellinen tarve on vauvan veri, kunnes 25 päivää vauvan syntymän jälkeen. Toinen ryhmä ottaa vauvan verta ja vauvan lihaa, ei muuta kuin sitä.”

Ronald Bernard, entinen pankkiiri, joka siirsi rahaa eliitille, vahvisti tämän minulle henkilökohtaisesti. Hän sanoi, että hän oli suoraan yhteydessä yhteen noista pankkieliitin demonisista jäsenistä, ja sanoi, että tämä entiteetti oli yli 2000 vuotta vanha. “He ovat eri taajuudesta”, Ronald kertoi minulle.

Eräänä päivänä tämä entiteetti laittoi kätensä Ronaldin rintakehälle, ja koko hänen kehonsa alkoi palaa kiivaasti. Ronald tiesi kuolevansa, jos tämä käsi pysyisi hänen rinnallaan. Tämä tehtiin pelotellakseen häntä.

Meillä kaikilla on mahdollisuus kieltää nämä henkiset realiteetit, mutta jokainen, jolla on rohkeutta tarkastella todellisuutta, näkee, miten tämä on läsnä maailman jokaisessa kulttuurissa ja sitä on kuvattu kirjoituksissa kautta historian. Kirjoitukset puhuvat runsaasti pimeän hengellisen valtakunnan todellisuudesta. Se osoittaa, että perimmäinen taistelu ei ole vain turmeltuneita ihmisiä vastaan, vaan ne palvelevat hengellisen pahuuden korkeampia valtakuntia.

JAA TÄMÄ

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

https://stopworldcontrol.com/hidden

Tukekaa meitä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka vastustavat kanssamme maailman tyrannian agendaa. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Kirjeitä saatanallisen eliitin eloonjääneiltä uhreilta

Edellisessä artikkelissämme näimme, kuinka rahoituseliitin sisäpiiriin kuuluva Ronald Bernard paljasti, kuinka pankki-imperiumin sisäpiireissä harjoitetaan luciferialaisuutta, uskontoa, johon kuuluu myös lasten uhraaminen. Tämän vahvistavat CIA:n, FBI:n, poliisin, santarmien, armeijan, etsivien, silminnäkijöiden, tuomareiden ja monien elossa olevien uhrien entiset johtajat todisteellisessa raportissamme korkean tason virkamiesten harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja murhista.

Minulla on myös hallussani useita henkilökohtaisia kirjeitä naisilta, jotka ovat paenneet eliitin julmista piireistä, joissa heidät on raiskattu tuhansia kertoja.

Näitä kirjeitä on erittäin häiritsevää lukea, mutta olen päättänyt sisällyttää pienen osan niistä raporttiini, sillä nämä silminnäkijäkertomukset paljastavat salatun todellisuuden, josta ihmiskunnan on kiireesti tultava tietoiseksi.

Ensimmäinen kirje, jonka jaan osittain, on nimettömältä naiselta, joka syntyi näihin piireihin. Hänet ohjelmoitiin salamurhaajaksi ja meedioksi. Eräänä päivänä hän sai yliluonnollisen kohtaamisen Kristuksen kanssa, heräsi ohjelmoinnista ja vietti vuosikymmeniä irrottautuen kauheasta menneisyydestään. Hän otti yhteyttä minuun ja on kertonut monia yksityiskohtia, jotka ovat linjassa muiden todistajien todistusten kanssa maailmanlaajuisesti. Alla on lyhyt katkelma hänen kirjeistään…

SILMINNÄKIJÄN TODISTUS

SYNTYNYT SAATANALLISEEN ELIITTIIN

Tämän asian ydin on genetiikka. Nämä verisuvut uskovat olevansa geneettisesti ylivertaisia. Aina kun näet ihmisiä manipuloimassa genetiikkaa…., se on luultavasti heitä. Ja missä tahansa maita hallitsevia “kuninkaallisia perheitä”…. on runsaasti.

Joten… nämä perheet palvovat langenneita enkeleitä… eli Saatanaa, Luciferia, Baphometia, Molokia ja Baalia. Lapsuuteni oli siis yksi saatanallinen rituaali toisensa jälkeen. Niitä tehdään tiettyinä päivinä ympäri vuoden…. auringonseisaus, päiväntasaus, täysikuu jne. Rituaalien tarkoituksena on kerätä valtaa itselleen. Tyypillisessä lapsuudessa tässä kauhussa lapset raiskataan muutama tuhat kertaa 18-vuotiaaksi mennessä. Kyseessä on maailmanlaajuinen saatanallinen kulttiverkosto. Ja he tienaavat suuren osan rahoistaan lapsikaupalla. Se on julmaa.

He aloittavat ohjelmoinnin kohdussa tai syntymästä. He käyttävät astrologiaa ja numerologiaa… he ovat mustan magian okkultisteja…. he valitsevat syntymäpäiväsi…. he valmistavat sinut tiettyyn uraan.

He yrittävät saada väkeään alojen huipulle ympäri maailmaa. Mutta nyt he ovat menossa vararikkoon. He haluavat maailman keskushallituksen…. Jerusalemiin. He haluavat tuhota kansallisvaltiot.

Koska kultin kidutus on niin äärimmäistä…. ihmiset jakautuvat ja dissosioituvat, joten useimmat ihmiset ovat DID… kärsivät dissosiatiivisesta identiteettihäiriöstä…., jota ennen kutsuttiin monipersoonallisuushäiriöksi. Periaatteessa ihmisellä on lopulta koko joukko ihmisiä tai persoonallisuuden palasia sisällään… koska jokaisen kidutuksen…. myötä ihminen jakautuu.

Tämän seurauksena monilla tämän läpi käyneillä ihmisillä…. ei ole siitä mitään muistikuvaa…., ja kultti käyttää sitä hyväkseen. He jäsentävät persoonallisuutta niin, että sinulla on persoonallisuuksia, jotka tulevat esiin yöllä…. ja toisia, jotka elävät päiväelämääsi. Ihmiset elävät kaksoiselämää eivätkä tajua sitä. Se on hyvin nokkelaa, joten kultti saa kaikenlaista aikaan yöllä.

He haluavat tunteettomia psykopaatteja, joilla ei ole tunteita, kun he tekevät likaista työtään. He riisuvat kultin lapsilta tunteet pois.

He laittavat sinut kokemaan kuolemanläheisiä kokemuksia….. tämä avaa psyykkiset keskukset ja ampuu älykkyysosamäärän kattoon. Se tekee lapsista hyvin hyödyllisiä heille.

Toisen maailmansodan aikana natsit kehittivät hienostuneita mielenhallintatekniikoita…. ja monia lääketieteellisiä toimenpiteitä….. Allen Dulles, joka oli CIA:n ensimmäinen johtaja (alun perin nimeltään OSS – Office of Strategic Studies), sai rahoitusta Yhdysvaltain hallitukselta Project Paperclip….. -hankkeen puitteissa, ja hän toi paljon tiedemiehiä ja lääkäreitä Yhdysvaltoihin. Venäjä otti myös paljon heistä.

Kun he tulivat tänne… he jatkoivat työtään…. mutta mielenhallinta integroitui kulttien verkostoon kaikkialla Pohjois-Amerikassa.

Niin minä päädyin siihen. Se, että isoisäni ja isosetäni olivat molemmat vapaamuurariuden skotlantilaisen riitin suurmestareita täällä…., oli myös syynä. Synnyin siihen.”

Domination-sarja

Tämä kirjoitus on osa sarjaa, joka paljastaa maailmanhallinnan agendan, jonka ovat laatineet rikolliset tahot, jotka hallitsevat maailmaa kulissien takana, lähinnä pankki-imperiumien, hallituksen korruption ja median mielenhallinnan kautta.

Voit lukea koko raportin verkkosivuiltamme.

Jaa tämä laajalti.

Jaa tämä

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

Tukekaa meitä

Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Pyramidin huippu: puhdas paha

Edellisissä sähköposteissa näimme, miten maailmaa hallitseva finanssieliitti toimii suvereenien valtioiden sisällä, jotka ovat lain yläpuolella. He ovat muinaisia kuninkaallisten ja aatelisten sukulinjoja, jotka uskovat “omistavansa” ihmiskunnan.


Ovatko nämä salatut suvut maailmaa hallitsevan valtapyramidin korkein taso? Ei. Paljastettavaa on enemmän…


Tämä seuraava tietotaso voi olla erityisen haastava joillekin lukijoille, koska se on niin tämän maailman ulkopuolinen – kirjaimellisesti. Auttaakseni teitä ymmärtämään sen todellisuuden, mitä aiotte oppia, annan ensin hieman historiallista taustaa. Kun tarkastelemme maailmanhistoriaa, on yksi asia, joka pistää silmään:


Jokaisessa kulttuurissa, kaikkialla maan päällä, yksi asia on aina ollut jokaisen yhteiskunnan ytimessä: demonisten olentojen palvonta.

Muinaisessa Egyptissä, Babyloniassa, Roomassa ja Kreikassa oli syvällä hengelliset käytännöt, joihin liittyi yleensä kaksi asiaa: seksuaalinen hyväksikäyttö ja ihmisuhri. Tämä pätee kaikkialla maailmassa, olipa kyse sitten Afrikasta, Aasiasta, Amerikasta tai Euroopasta – se on kirjaimellisesti maailmanlaajuista.

Kristinuskossa ja islamissa puhutaan pimeästä henkisestä olennosta, joka tunnetaan nimellä Saatana (joka tarkoittaa vastustajaa tai vastustaja). Mutta on olemassa myös muita olentoja. Yksi merkittävä hengellinen olento, jota on palvottu koko ihmiskunnan historian ajan, on nimeltään Molok (joka mainitaan myös Raamatussa). Eri kulttuureissa ympäri maailmaa hänet tunnetaan eri nimillä, kuten Melech, Mo-lech, Milcom, Melkom, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos ja Kronos. Islamissa esimerkiksi Mo-lech on nimeltään Malec tai Malik.


Monet nimet vahvistavat tämän demonisen entiteetin maailmanlaajuisen palvonnan.


Molok on kuvattu ihmisenä, jolla on härän pää. Seremonioissa tämän demonin patsaita kuumennettiin tulella, ja kun ojennetut kädet olivat hehkuvan kuumat, niihin asetettiin eläviä vauvoja. Elävänä poltettavan lapsen kauhistuneiden huutojen tukahduttamiseksi soitettiin kovaa musiikkia.

Tämä on ihmisen perushistoriaa, josta jokaisen meistä pitäisi olla tietoinen. Kun matkustat missä tahansa päin maailmaa, voit usein nähdä eri paikoissa ihmisuhrien arkkitehtonisia jäänteitä. Etelä-Amerikassa esimerkiksi atsteekkien pyramidit leimaavat maisemaa. Näiden pyramidien huipulla uhrattiin ihmisiä pimeille henkivoimille. Euroopassa tätä tekivät druidit, Afrikassa shamaanit, Egyptissä ylipapit ja niin edelleen. Ihmisuhri on ollut useimpien kulttuurien ytimessä kaikkialla maailmassa.

Kristinuskon leviämisen myötä tämä kammottava käytäntö poistettiin julkisesta elämästä, mutta sitä ei hävitetty yhteiskunnasta. Pikemminkin monet pimeän valtakunnan palvelijat jatkoivat näiden rituaalien harjoittamista salassa.


Ja tässä pääsemme nyt maailmanvallan pyramidin huipulle… Kaikista tätä aihetta käsittelevistä laadukkaista lähteistä löydät runsaasti dokumentteja siitä, että valtarakenteiden ylimmällä tasolla harjoitetaan edelleen rituaalista seksuaalista hyväksikäyttöä ja ihmisuhreja.

Yhden esimerkin tästä paljasti Ronald Bernard, entinen pankkiiri, joka työskenteli korkealla tasolla maailmanlaajuisessa rahoitusimperiumissa.


Bernard liikutti uskomattomia rahamääriä piilohallitsijoiden puolesta ja sai selkeän käsityksen siitä, mitä näissä piireissä tapahtuu. Hän todistaa, että rahoituseliitin korkeimmilla tasoilla useimmat ihmiset ovat luciferialaisuudeksi kutsutun uskonnon jäseniä. Ronald osallistui joihinkin heidän saatanallisiin messuihinsa, joihin liittyy paljon alkoholia ja seksuaalista moraalittomuutta.


Jossain vaiheessa hänet kutsuttiin osallistumaan Saksassa pidettyihin korkean tason kokouksiin, joissa uhrattiin lapsia. Hänelle luvattiin, että tämä avaisi hänelle henkilökohtaisesti portit tähtitieteelliseen valtaan ja suureen vaurauteen. Sen sijaan, että hän siirtäisi miljardeja talousvallanpitäjille, hänestä itsestään tulisi miljardööri. Hänen tarvitsi vain laittaa omatuntonsa pakastimeen – miinus 100 asteeseen.


Tämä on ihmisuhrien julman käytännön motivaatio: vastineeksi ihmisten (erityisesti vauvojen ja lasten) uhraamisesta demonisille voimille eliitti saa valtaa ja vaurautta pimeältä valtakunnalta. Tämä selittää heidän poikkeukselliset taloudelliset resurssinsa ja uskomattoman vaikutusvaltansa maailmanlaajuisesti.


Ronald Bernard kieltäytyi osallistumasta tähän kauhuun ja jätti hallitsevan talouseliitin maailman taakseen. Hänet kidutettiin kuoliaaksi, sitten hän koki NDE:n (kuoleman lähikokemuksen) ja palasi ihmeellisesti henkiin sairaalassa. Palveltuaan pimeää valtakuntaa Ronald tunsi, että hänelle oli annettu toinen mahdollisuus korjata ihmiskunnalle aiheuttamansa vahinko. Hän on nyt omistanut elämänsä vaihtoehtoisen rahoitusjärjestelmän luomiseen, joka voi auttaa ihmisiä pakenemaan eliitin tyrannimaisia järjestelmiä.
Ronald Bernardin erittäin paljastava silminnäkijälausunto on nähtävissä videolla, joka löytyy tämän viestin verkkoversiosta.

KATSO TÄMÄ VIDEO

Jaa tämä!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon (ks. linkki alla), josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida alla olevan url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileilläsi. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.
https://stopworldcontrol.com/hidden

Tue tätä tärkeää työtä


Emme voi tehdä tätä työtä ilman niiden hyvien ihmisten anteliasta tukea, jotka seisovat kanssamme maailman tyrannian agendaa vastaan. Ole hyvä ja tee antelias lahjoitus, jotta voimme jatkaa tätä kriittistä tehtävää. Kiitos!

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti