The Finnish Awakening

Elämme varsin erikoista aikaa ja maailmalla tapahtuu paljon sellaista, josta emme saa valtamedian kautta mitään tietoomme. The Finnish Awakening on mukana jakamassa informaatiota Suomalaisille, Suomen kielellä, maailman tapahtumista. Huomattavan paljon asioita ja artikkeleita sensuroidaan meidän näköpiiristämme pois.

Tälle sivustolle on koottuna kaikki itse kääntämämme videot, helpottamaan sinua totuuden selvittämisessä itse.

Olemme myös alkaneet julkaista eri tekijöiden artikkeleita aiheeseen liittyen. Suomeksi käännettyinä tietysti. Nämä löydät tuosta ylhäältä valikolta.

Muistathan vielä harkita avustaa toimintaamme pienellä summalla? Emme saa minkäänlaisia korvauksia miltään eturyhmältä, vaan toimimme täysin omarahoituspohjalta. Kiitos jo etukäteen.


Uutta: Osallistu keskusteluihin suuresta heräämisestä: Keskustelupalstamme.

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: Luokittelematon | Jätä kommentti

Jaa tämä varoitus ihmiskunnalle

Rakkaat ystävät ympäri maailmaa,

Unohdin liittää linkin postauksen verkkoversioon, jossa on lisätietoja siitä, miten lapsia ympäri maailmaa seksualisoidaan osana YK:n Agenda 2030:a. Tässä se on:

https://www.stopworldcontrol.com/who-pedophiles

Sieltä voitte ladata YK:n ja WHO:n asiakirjat, jotka kirjaimellisesti ohjeistavat opettajia opettamaan pikkulapsille masturbaatiota.

Pyydän teitä levittämään tätä tietoa laajalle. Älkää pelätkö.

Olen keräämässä valtavan määrän todistusaineistoa tehdäkseni tästä täyden raportin. Olkaa hyvä ja tukekaa tätä työtä lahjoituksella. Haluamme kääntää kaiken tämän materiaalin ammattimaisesti seitsemälle kielelle (ja lisää on tulossa), ja tarvitsemme siihen varoja.

Yhdessä voimme estää tämän hirvittävän agendan.

Älä lankea heidän taikatemppuihinsa

WHO ja YK palkkaavat mestarillisia sanataikureita, jotka saavat tämän kauhun kuulostamaan ihanalta. Kun lukee heidän asiakirjojaan, kaikki on selitetty niin, että tulee tunne, että he ovat pyhimyksiä suoraan taivaasta, jotka tarkoittavat hyvää ja haluavat auttaa maailmaa.

Kyseessä on kuitenkin äärimmäinen petos, sillä se, mitä todellisuudessa sanotaan ja mitä kouluissa kirjaimellisesti tehdään, on lasten massa pahoinpitelyä.

Olkaa teräviä mielessänne ja oppikaa erottamaan, kun luette YK:n ja WHO:n asiakirjoja. Ymmärtäkää, mitä nämä suuntaviivat tosiasiassa tarkoittavat. Muistakaa, että nämä järjestöt ovat ne, jotka ovat päästäneet pandemian valloilleen ihmiskunnan päälle, ne ovat ne, jotka tukahduttivat kaikki toimivat hoitokeinot C0VID:iin, ne ovat ne, jotka sensuroivat miljoonia lääkäreitä ja tiedemiehiä maailmanlaajuisesti, ne ovat ne, jotka määräävät erittäin myrkylliset injektiot, jotka tappavat miljoonia ihmisiä, ne ovat ne, jotka ajavat yhden maailman hallitusta, ja niin edelleen.

Olemme tekemisissä pahimmanlaatuisten psykopaattien kanssa, joilla on taito kätkeä pahimmat rikoksensa kauniiden sanojen alle, joiden väitetään auttavan maailmaa.

Samalla kun he tuhoavat aggressiivisesti kaikki ihmisoikeudet maailmanlaajuisesti pandemioiden aikana, he väittävät suojelevansa “ihmisoikeutta opettaen lapsia masturboimaan 5-vuotiaana”. Pedofilian ja lasten hyväksikäytön normalisointi ei kuulu “ihmisoikeuksiin”. Nähkää heidän savuverhojensa ja hienostuneiden menetelmiensä läpi hypnotisoida ihmiskunta maagisilla sanaleikeillä.

Käykää verkkoversiossa, josta voitte ladata heidän hypnotisoivia, kieroutuneita mielenhallinta-asiakirjojaan, ja jakakaa tätä sivua.

Ja kaikin keinoin, tukekaa pyrkimyksiämme paljastaa tämä ihmiskunnalle, monilla kielillä. Emme voi tehdä tätä yksin. Miljoonien tavoittaminen ei ole halpaa. Tukekaa meitä.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Älkää jättäkö tätä huomiotta, kuten lähes kaikki tekevät. Olkaa erilaisia. Seiso kanssamme tässä taistelussa. Emme voi tehdä tätä yksin. Siirry tänne tukemaan tätä kriittistä tehtävää:

Tue tehtäväämme suojella lapsia

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Trump ilmoittaa
pidätyksensä ensi tiistaina

Trump antaa ymmärtää, että hänet pidätetään ensi viikon tiistaina. Tämä on ties kuinka mones yritys poistaa Trump yhtälöstä. Mitä tässä oikeasti tapahtuu?

Heti ensimmäisenä päivänä, kun Trump ilmoitti presidenttiehdokkuudestaan vuonna 2016, helvetti oli irti. Hänen sabotoimiseksi käynnistettiin hyökkäys toisensa jälkeen, kaikki tiedotusvälineet aktivoitiin hänen mustamaalaamisekseen, ja kaikki rikolliset menetelmät otettiin käyttöön, jotta hän epäonnistuisi.

Kun Trumpista tuli presidentti – salaliiton ja syvän valtion sanoinkuvaamattomaksi kauhuksi – he jatkoivat hellittämättömiä hyökkäyksiään ja esittivät valheellisia syytöksiä. Venäjän salaliittohuijauksen jälkeen he yrittivät kahdesti asettaa hänet syytteeseen ja epäonnistuivat molemmilla kerroilla. Tammikuun 6. päivänä 2020 he asettivat hänelle ansan, jossa häntä syytettiin valheellisesti kapinan lietsomisesta ja yritettiin pidättää. He epäonnistuivat jälleen, sillä turvakamerakuvat osoittavat, että FBI oli lavastanut koko jutun. Yhdeksän vuotta jatkuneiden Trumpiin kohdistuneiden hyökkäysten jälkeen he yrittävät jälleen kerran pidättää hänet. Julkisuuteen on vuotanut asiakirjoja, jotka osoittavat suunnitelman pidättää Trump ensi viikon tiistaina. Truth Social -sivustolla Trump kirjoitti:

Epoch Times raportoi:
Trumpin mahdollinen syytteeseenpano johtuu siitä, että Danielsille maksettu vaitiolomaksu, jonka Trump on kiistänyt, on luokiteltu väärin, jotta hän ei paljastaisi heidän välistä suhdettaan. Jutussa on asetettu suuri valamiehistö, ja odotukset syytteen nostamisesta ovat kasvaneet. Trumpin tiedottaja Steven Cheung kertoi perjantaina Fox Newsille antamassaan lausunnossa, että Trump on “täysin syytön” ja että tutkinta on poliittisesti motivoitu hyökkäys, jolla pyritään vaikeuttamaan hänen ehdokkuuttaan uudelleenvalintaan vuonna 2024.

Miksi he haluavat niin epätoivoisesti päästä eroon Trumpista?

Miksi, oi miksi, he haluavat niin kovasti eroon Trumpista? Tässä on nopea luettelo siitä, mitä Trump on tehnyt viime vuosina… mikä vastaa kysymykseen:

✔︎ Trump paljasti Yhdysvaltain hallituksen syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti suuren median syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti suuren teknologian syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti Big Pharman syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti FBI:n syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti Maailman terveysjärjestön syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti äänestysjärjestelmän syvän korruption.
✔︎ Trump paljasti verojen syvän korruption
✔︎ Trump paljasti lapsikaupan
✔︎ Trump paljasti rikollisen plandemian.
✔︎ Trump paljasti transsukupuolisten liikkeen
✔︎ Trump paljasti yhden maailman hallituksen agendan.
Ja paljon muuta…

Lyhyesti sanottuna: Trump paljasti Amerikalle ja maailmalle, millaista pahuutta on meneillään, ja hän kehottaa jatkuvasti ihmisiä nousemaan ja vastustamaan.

Avaamalla ihmiskunnan silmät kaikelle edellä mainitulle – ja paljon muullekin – Trump on aiheuttanut ihmiskunnan historian suurimman heräämisen, ennennäkemättömän maailmanlaajuisen satojen miljoonien ihmisten aktivoitumisen, jotka nousevat ylös ihmiskunnan orjuuttamissuunnitelmaa vastaan.

Hänen ponnistelujensa ansiosta republikaanit ovat voimallisesti ottamassa yhteen Bidenin rikollisperheen, Big Techin, FBI:n ja CIA:n, FDA:n, CDC:n ja muiden valtion virastojen kanssa. Tutkimukset ovat käynnissä heidän rikostensa paljastamiseksi ihmiskuntaa vastaan.
Trump on ilmoittanut uudistavansa verot ja palauttavansa Amerikan kansan johtamaksi kansakunnaksi Washington DC:n sijaan, joka on Lontoon Cityn brittiläisen eliitin toimisto.

Rikollisen rokoteteollisuuden paljastaminen

Vaikka Trump käynnisti rokotteet 1,5 vuotta aikaisemmin kuin salaliitto oli suunnitellut, hän kumosi täysin heidän agendansa. Heidän suunnitelmansa oli vähintään kaksi kokonaista vuotta lukitusta, mikä olisi tuhonnut täysin koko maailman ja tasoittanut tietä sujuvalle siirtymiselle salaliiton Suureen Resetiin. Trump lopetti lukitukset 8 kuukauden jälkeen 24 kuukauden sijaan, mikä romutti täysin heidän agendansa ja pakotti heidät rimpuilemaan ja ryhmittymään uudelleen.

Tämä on sotilaallista perusstrategiaa: käytä vihollisesi suunnitelmia heitä vastaan. Trump ei voinut estää suunniteltua pandemiaa eikä rokotteita, mutta hän pystyi vetämään heidän omaa agendaansa eteenpäin sabotoidakseen niitä.

Näiden hätäisten injektioiden vuoksi sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat huomanneet, miten vaarallisia rokotteet yleensä ovat, mikä on jälleen valtava voitto. Trump ottaa mielellään syyt niskoilleen haittavaikutuksista, koska hän tietää, että niitä olisi tapahtunut joka tapauksessa, ja hän katsoo pitkän aikavälin tulosta: ihmiskunta havahtuu siihen, miten rikollinen Big Pharma on.

Kaikki, mitä hän on tehnyt, on paljastanut syvän valtion rikollisen toiminnan eri osa-alueita.

Korruptoituneen oikeuslaitoksen paljastaminen

Jos Manhattanin piirisyyttäjänvirasto seuraa suunnitelmaansa pidättää Trump, tämä paljastaa jälleen kerran yhteiskuntamme perusrikoksen: korruptoituneen oikeusjärjestelmän. Se on jälleen yksi massiivinen voitto Trumpille ja ihmiskunnalle.

Emme kuitenkaan tiedä, aikovatko he jatkaa suunnitelmaansa, sillä se on paljastunut jo etukäteen ja aiheuttaa jo nyt valtakunnallista paheksuntaa. Jopa syyttäjänvirastossa on puhjennut kaaos:

Mitä tahansa tapahtuukin, tosiasia on, että kaikki mitä salaliitto on tehnyt ja mitä se tulee tekemään, tulee yhä enemmän toimimaan heitä vastaan, paljastamaan heidät entistä enemmän ja auttamaan meneillään olevaa maailmanlaajuista heräämistä, jossa ihmiset ottavat takaisin elämänsä, lapsensa, terveytensä, taloutensa, kansakuntansa ja maailmansa globalististen tyrannien julmista kynsistä.

Tehkäämme me kaikki mitä tarvitaan ravistellaksemme maailmaamme hereille.

Jaa tämä laajasti!

Go to the online version, to use the social media sharing buttons, and post it on all your platforms. Or copy and paste this url: https://www.stopworldcontrol.com/trumparrest
Heart Icon
Build a better world with us!
We cannot do this work without the generous support of people who want to prevent world tyranny. Please make a powerful donation today, so we can continue. Thank you! https://www.stopworldcontrol.com/support
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Hope for Humanity PMA P.O. Box 271 Poncha Springs, Colorado 81242 United States
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Ihmiskunnan varastaminen
Luojalta?

Helmikuussa 2022 pidetyssä historiallisessa Grand Jury -menettelyssä silminnäkijäasiantuntijat todistivat eliitin suunnitelmasta muuttaa ihmiskuntaa geneettisesti ja tekijänoikeudellisesti, jotta se ei enää kuuluisi Luojalle, vaan siitä tulisi heidän omaisuuttaan.

Yksi näistä todistajista on Alex Thomson, joka on entinen virkamies Britannian signaalitiedusteluvirastossa GCHQ:ssa, joka on NSA:n (National Security Agency, Yhdysvallat) kumppanivirasto. Hän toimi entisen Neuvostoliiton yhteyshenkilönä ja kuunnellun materiaalin puhtaaksikirjoittajana. Thomson kuului GCHQ:n kemiallisten, biologisten, säteily- ja ydinuhkien monialaiseen ryhmään: CBRN.

Tiedustelu-upseerina Alex sai tietää Britannian strategiasta maailmanherruuden saavuttamiseksi.

Alex Thompson varttui brittiläisen eliitin sisäoppilaitoksissa ja yliopistoissa, joissa hän oppi omakohtaisesti, miten he uskovat, että heillä on oikeus orjuuttaa muu ihmiskunta, jota he pitävät “karjanaan”.

Heidän näkemyksensä mukaan he omistavat väestön – ruumiin, mielen ja sielun.

Alex Thomson: “Ainakin 1990-luvulla, kun olin brittiläisessä sisäoppilaitoksessa, Lontoon Cityn vanhimpien johtajien pojanpojat käyttivät tätä termiä, ja he käyttivät sanaa ‘karja’ kuvaamaan Yhdistyneen kuningaskunnan väestöä. Heitä pidetään karjana, eivätkä he ansaitse paikkaa maailmassa muuten kuin brittiläisen eliitin johdolla.”

Jos ymmärrämme, miten finanssieliitti suhtautuu ihmiskuntaan, ei ole yllättävää, että se haluaa nostaa ideologisen omistusoikeutensa ihmisiin tasolle, jolla se voi vaatia kirjaimellista omistusoikeutta geenimuuntelun tuloksena.

Alex Thomson selittää edelleen:

“He pitävät todellisena rikkautena ihmismieltä ja terveyttä sekä kykyä muuttaa ja tekijänoikeudellisesti suojella ihmistä uudeksi malliksi, joka käyttäytyisi odotetulla tavalla.”

Asianajaja Ana Garner: “Mainitsitte tekijänoikeudet ihmismielelle, tekijänoikeudet jopa genetiikalle. Onko mielestänne yhteys nykyisten niin sanottujen rokotteiden – Pfizerin, Modernan, Janssenin, AstraZenecan ruiskujen – ja tämän ihmisen tekijänoikeuksia koskevan tavoitteen välillä?”

Alex Thomson: “Uskon hyvin vahvasti siihen. Olen nähnyt kerta toisensa jälkeen, että kun on olemassa hypeä ja kun Britannian ja Amerikan eliitin keskuudessa vallitsee pseudoteologinen uskomus siitä, että tietty tavoite voidaan saavuttaa tietyllä tempulla – kuten geenin muokkaamisella ja tekijänoikeuksien leimaamisella ihmiskehoon – se on jo itsessään riittävä motivaatio ruokkimaan vakavaa yritystä edetä tuohon suuntaan.”

“Sen ytimessä on ajatus siitä, että geenien muokkaus mahdollistaa tekijänoikeuksien leimaamisen siihen määrään ihmiskunnan sieluja ja ruumiita, joihin se vaikuttaa, niin että ne eivät enää ole Luojan alaisia.”

JAA TÄMÄ!

Paras tapa jakaa tätä viestiä on siirtyä verkkoversioon, josta löydät kaikki sosiaalisen median jakopainikkeet. Voit myös kopioida tämän url-osoitteen ja julkaista sen kaikilla sosiaalisen median tileillämme. Tai lähetä tämä sähköposti eteenpäin ystävillesi.

VAROITTAKAA IHMISKUNTAA!

Make a powerful donation today, that will shatter the walls of opposition, and open mighty doors to spread the truth to every corner of the earth. Together we can do what seems impossible, and change the course of history.
image
SUPPORT US
David Sorensen
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Jumalattomat tietävät mahtavan salaisuuden

Pahat tietävät, että heidän varansa ovat mahtava sota-ase. He käyttävät varojaan strategisesti orjuuttaakseen ihmiskunnan. He käyttävät omaisuuttaan sitoakseen, sokeuttaakseen ja lahjotakseen maailmaa.

Olen kuitenkin huomannut, että useimmat hyvät ihmiset, joilla on taloudellisia mahdollisuuksia, istuvat enimmäkseen sen varassa, mitä heillä on. He saattavat lahjoittaa vähän sinne sun tänne, mutta kukaan heistä ei käytä sitä radikaalisti mahtavana sota-aseena pimeyden pahojen linnoitusten kukistamiseksi.

Cabal ymmärtää salaisuuden käyttää resursseja voimakkaaseen sotaan ihmiskuntaa vastaan. He ovat paljon strategisempia sen kanssa, mitä heillä on, kuin hyvät ihmiset.

Missä ovat ne vanhurskaat soturit, jotka eivät mene hautaan resurssiensa kanssa, vaan jotka kuluttavat ne kaikki takanaan pelastaakseen maailman ja murtaakseen pimeyden voimat?

Ottakaa oppia cabalilta. He ovat fiksumpia kuin useimmat meistä. He käyttävät sitä, mitä heillä on, tarkoitukseensa.

Tehkäämme enemmän kuin he.

Käyttäkäämme sitä, mitä meillä on, ihmiskunnan pelastamiseksi.

Käyttäkää resurssejanne lohikäärmeiden kukistamiseen ja ihmiskunnan pelastamiseen.

Palkinto, jonka siitä saatte, on korvaamaton.

Ihmiskunnan silmien avaaminen

Suunnittelen uusia maailmanlaajuisia tapahtumia paljastaakseni Maailman talousfoorumin, Maailman terveysjärjestön, uutismedian, pankkien…. ja muiden tahojen toiminnan. Viime kuukausina olen työstänyt useita uskomattomia dokumentteja, jotka räjäyttävät tajuntasi. Ne paljastavat enemmän kuin mitä olette tähän mennessä nähneet.

Valmistelen myös raporttia, jossa mainitaan kaikkien korkeimman tason piilovallanpitäjien nimet, paljastaakseni kaiken, mitään salaamatta.

Tämä tieto tulee suoraan ihmisiltä, jotka olivat osa saatanallista eliittiä vuosikymmeniä. He lähettivät minulle henkilökohtaisia kirjeitä, joissa oli tätä tietoa, paljastaakseni heidät lopullisesti maailmalle. Missä he ovat, mitä he ovat, miten he toimivat, mitkä ovat heidän nimensä, kaikki, mitä minulle on kerrottu.

Maailman tavoittaminen


Viimeisimmän maailmanlaajuisen tapahtuman jälkeen meillä on useita tuhansia uusia tilaajia seitsemällä kielellä. Meidän on lähetettävä heille sähköpostisarja, joka selittää kaiken ja voimaannuttaa heidät nousemaan, jotta totuus voi räjähtää heidän kauttaan kymmeniin kansoihin ympäri maailmaa.

Seuraavat tapahtumat haluan käynnistää viidellätoista kielellä. Mutta en voi tehdä tätä yksin. Tarvitsen todellisia sotureita seisomaan rinnallani ja antamaan kaikkensa, aivan kuten minä.

Tehdään enemmän kuin mitä salaliitto tekee. Tehdään historiaa. Ollaan sotureita, ei tarkkailijoita. Tee voimakas lahjoitus nyt!

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

MAAILMAN VAPAUDEN RUKOUS

Maailmanlaajuinen rukoussoturien ja seurakuntien verkosto, joka vastustaa maailman tyrannian hengellisiä voimia.

Kuten me kaikki tiedämme, viime kädessä ihmiskuntaa vastaan hyökkäävät voimat ovat hengellisiä. Paljastan tästä paljon tulevina kuukausina. Tulette oppimaan mm:

✔︎ Kuinka median ja viihteen johtajat osallistuvat säännöllisesti kokoontumisiin, joissa he saavat suoria ohjeita henkisiltä entiteeteiltä, joita meediot kanavoivat. Nämä demoniset henget ohjeistavat suoraan Hollywoodia ja mediateollisuutta. Kuulette tämän suoraan Hollywoodin huippu sisäpiiriläisiltä!

✔︎ Kuinka Yhdistyneet Kansakunnat edistää avoimesti Lucis Trustia, jota alun perin kutsuttiin Lucifer Trustiksi. Tämä on saatanallinen järjestö, joka kanavoi henkisiä “Mestareita” tarjoamaan henkisiä mantroja ja rukouksia maailman johtajille. Näiden rukousten tarkoituksena on luoda oikea henkinen ilmapiiri maan päälle Maailmanopettajan ilmentymiselle.

✔︎ Miten useat saatanallisen eliitin sisäpiiriläiset kirjoittivat minulle henkilökohtaisia kirjeitä tai kertoivat minulle henkilökohtaisissa keskusteluissa, että maailman korkeimman tason hallitsijat eivät ole ihmisiä, vaan olentoja muista ulottuvuuksista. Heitä kutsutaan “Absoluuttisiksi hallitsijoiksi”, he kokoontuvat kolme kertaa vuodessa Davosiin ja he ovat niitä, jotka todella hallitsevat WEF:ää, YK:ta, WHO:ta, BIS:ää, IMF:ää jne. Tämän ovat vahvistaneet useat sisäpiiriläiset, jotka eivät tunne toisiaan, ja kaikki kertoivat minulle täsmälleen samat tiedot.

✔︎ Miten uskonto nimeltä “Luciferianismi” on salaliiton ylimmillä tasoilla toimivien suosima hengellinen käytäntö. Juuri tämä pimeä hengellisyys innoittaa heitä tekemään kauhistuttavia tekoja, kuten sotien, pandemioiden, nälänhädän, ilman, maaperän ja veden myrkyttämisen, lapsikaupan, transsukupuolisuuden, ihmiskunnan pakkoinjektion myrkyllisistä aineista ja paljon muuta.

✔︎ Miten muinaiset ihmisuhrien (erityisesti lasten) kauhut ovat edelleen näiden eliittien päivittäinen käytäntö. Demoniset entiteetit ovat riippuvaisia ihmisuhreista, koska ilman niitä ne menettävät energiansa. Siksi ne vaativat sitä. Kun ihmiskunta lopettaisi kaiken lapsikaupan, nämä demonit yksinkertaisesti murenisivat.

✔︎ Ja niin paljon muuta.

Tuhansien järjestöjen joukossa, jotka vastustavat maailman tyranniaa, on vain kourallinen niitä, joilla on rohkeutta puhua tästä.

Minuun on ottanut yhteyttä useita salaliittoon kuuluvia sisäpiiriläisiä, jotka kaikki kertoivat minulle, ettei kukaan halua kuulla heidän tarinaansa. Siksi olen päättänyt ottaa kantaa ja kertoa kaiken, enkä salaa mitään, koska ihmiskunnan on herättävä oikeasti. Ei vain olla tietoinen pinnallisista oireista, kuten rokotteista, suunnitelluista pandemioista ja väärennetyistä vaaleista, vaan meidän on ymmärrettävä, mikä on näiden rikosten perimmäinen syy ihmiskuntaa vastaan. Kyse on paljon muustakin kuin rahasta ja hallinnasta…

Ihmiskunnan geneettisen muokkauksen ajamisella ja agendalla korvata elävät ihmiset elottomilla kyborgeilla, tekoälyllä ja digitaalisilla väärennetyillä todellisuuksilla on synkkä henkinen alkuperä, joka meidän on paljastettava ja jota meidän on käsiteltävä.

Tämä on todella taistelu pimeyden voimien ja valon valtakunnan välillä.

Maa on taistelukenttä, ja ihmiskunta on palkinto.

WORLD FREEDOM PRAYER opettaa rukoussotureille, miten he voivat käyttää jumalallista, kuninkaallista auktoriteettiaan, jonka kuninkaiden Kuningas on antanut heille, ja kaataa laittomat hallitsijat, jotka eivät ole mitään muuta kuin varkaiden roistoja, joilla ei ole minkäänlaista auktoriteettia.

WORLD FREEDOM PRAYER on tarkoitettu kypsille uskoville, joilla on vankka suhde Kaikkivaltiaaseen, jotka elävät puhdasta elämää, joilla on puhtaat kädet ja sydämet.

Opit myös, miksi oppi, jonka mukaan elämme “viimeisiä päiviä” ja “pahan on määrä hallita maata”, on pimeän valtakunnan strateginen petos, joka on ruiskutettu kirkkoon riisumaan aseista Korkeimman soturit. Kun uskomme, että maailman tyrannian agenda on “Raamatun profetian” täyttymys ja siksi “väistämätön”, emme nouse estämään sitä.

Tämä uskonnollinen mielenhallinta on purettava, ennen kuin voimme nousta täyteen auktoriteettiimme ja voimaamme Korkeimman lapsina. Vasta kun olemme vapautuneet mielessämme jokaisesta meitä sokaistavasta linnoituksesta, voimme täysin astua kuninkaallisen auktoriteettimme asemaan kuninkaiden Kuninkaan kanssa ja olla mahdollisimman tehokkaita tässä taistelussa.

Emme ole pelkureita, jotka pettävät ihmiskunnan, vaan kuninkaita, jotka puolustavat ihmiskuntaa.

Jos tunnet olevasi kutsuttu osallistumaan hengelliseen sodankäyntiin intensiivisen rukouksen, profeetallisen julistuksen, intohimoisen palvonnan ja kuninkaalle kuuliaisuuden kautta, niin ilmoittaudu alla olevaan.

Yhdistä kirkkosi tai ryhmäsi

WORLD FREEDOM PRAYER on myös kansainvälinen hakemisto kirkoille ja ryhmille, jotka ovat tietoisia siitä, mitä on meneillään, ja jotka haluavat liittyä taisteluun vapautuksen ja ihmiskunnan palauttamisen puolesta. Tämä hakemisto antaa yksinäisille sotureille mahdollisuuden ottaa yhteyttä toisiin ja muodostaa vahvan rintaman pahan voimia vastaan.

Ilmoittaudu nyt WORLD FREEDOM PRAYER -palveluun ja opi, miten tulla palavaksi tulen liekiksi, joka polttaa pahan voimat voimakkaan palvonnan, profeetallisen julistuksen, sinnikkään rukouksen ja kuuliaisuuden elämäntavan kautta sitä kohtaan, joka hallitsee.

Jos painike ei toimi, kopioi tämä url-osoite ja liitä se selaimesi osoiteriville:
https://www.stopworldcontrol.com/prayer

StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.

If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Tuleeko sinusta soturi?

Voimme tehdä jotain aivan käsittämätöntä, jos meistä tulee sotureita. Jos sydämemme kuumenevat tulisesta intohimosta pelastaa ihmiskunta.

Rakkaat maailmanlaajuiset soturit,

Puhuttelen sinua soturina, koska toivon, että olet sitä. Mikä on soturi? Se ei ole kuluttaja, joka on kiinnostunut vain omista eduistaan. Soturi on valmis maksamaan hinnan voittaakseen sodan. Soturi on valmis kärsimään, voittaakseen vastustajan. Todellinen soturi ei taistele itsensä puolesta, vaan heikkojen ja sorrettujen puolesta. Soturia ei johda pelko, vaan häntä ohjaa rakkaus.

Me kaikki huudamme vapautusta tyranniasta. Mutta kuinka moni meistä on valmis ryhtymään soturiksi?

Kun aloitin StopWorldControl.com-sivuston, tiesin ryhtyväni sotaan. Tästä ei tulisi helppoa. Minulle kerrottiin unessa, että aioin voittaa jättiläisiä. Se ei ole helppo tehtävä. Mutta ymmärsin myös, että tekemättä jättäminen olisi ihmiskunnan pettämistä. Taistelusta perääntyminen on kuin antaisi hirviöiden ahmia lapsia.

Millaisen tulevaisuuden antaisin lapsilleni, jos kieltäydyin nousemasta ja taistelemasta heidän tulevaisuutensa puolesta?

Miten voisin koskaan katsoa lapsiani ja lapsenlapsiani silmiin, jos maailma syöksyy pimeyteen, ja tiedän, että olisin voinut olla mukana estämässä sitä… mutta en tehnyt niin.

Haluan pyytää teitä kaikkia miettimään tätä. Annammeko todella kaiken, mitä meillä on, voittaaksemme maailman tyrannian hirviöt? Vai piileskelemmekö ja toivomme, että ne vain “katoavat”?

Me kaikki voimme tehdä niin paljon.

Maailmassa voisi tapahtua niin paljon, jos jokainen meistä nousisi ylös ja liittyisi taisteluun.

Hirviöitä kultaisilla vuorilla

Tiedättekö, mikä on vaikeinta sodassa, jossa olen mukana StopWorldControl.comin kanssa? Se on se, että alle 0,5 prosenttia sadoista tuhansista sähköpostitilaajistamme on noussut tukemaan maailmanlaajuista taisteluamme paremman maailman puolesta.

Samalla kun taistelemme vihollisia vastaan, joilla on rajattomat resurssit lahjoa hallituksia, uutismediaa, koko terveydenhuoltojärjestelmää ja niin paljon muuta.

Miten voimme koskaan voittaa näitä hirviöitä, jotka istuvat kultavuorilla? Jos me kaikki nousemme ylös ja teemme osamme! Heitä on vain muutama, ja me olemme mahtavat massat. He ovat kourallinen, me olemme valtameret täynnä ihmisiä. Heidät on helppo voittaa, jos me kaikki nousemme ylös ja teemme sen, mitä voimme tehdä.

Pyyntöni teille kaikille on: tulisitteko teistä todelliseksi soturiksi? Teettekö jotakin, joka kukistaa jättiläiset? Autatteko minua murtamaan vastustuksen, joka haluaa totuuden haudatuksi?

Mitä tapahtuisi, jos me kaikki nousisimme ylös ja sanoisimme: Aion tukea Stop World Controlia!

Se avaisi meille uskomattomia mahdollisuuksia levittää totuutta maailmanlaajuisesti. Se murskaisi maailmanlaajuisen petoksen linnakkeet. Se avaisi miljoonia häkkejä täynnä sokeutuneita ihmisiä, jotka vihdoin näkisivät totuuden.

Voimme tehdä jotain aivan käsittämätöntä, jos meistä tulee sotureita. Jos irrottaudumme omista itsekkyyden ja välinpitämättömyyden häkeistämme. Jos kylmät, välinpitämättömät sydämemme kuumenevat tulisesta intohimosta pelastaa ihmiskunta. Voimme tehdä jotain, mitä tämä maailma ei ole koskaan ennen nähnyt, jos me kaikki nousemme ylös.


Muutetaan historian kulku!

Tee tänään voimakas lahjoitus, joka murskaa vastustuksen muurit ja avaa mahtavat ovet totuuden levittämiseksi maan joka kolkkaan.


StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Myrsky on puhjennut maailmanlaajuisesti!

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat löytämässä totuuden, kun elokuva “YHDISTYNEIDEN KANSOJEN SALAISUUDET” lähetetään ympäri maailmaa seitsemällä kielellä.

Minulle kerrottiin, että Afrikassa sitä jaetaan poliitikkojen, lääkäreiden ja lakimiesten kanssa. Eläkkeellä olevien poliisien ja etsivien verkosto, joka taistelee lapsikauppaa vastaan Euroopassa, kertoi minulle, että he ovat saaneet elokuvan viidellä kielellä kansainvälisten yhteyksiensä kautta. He sanoivat: “Tämä elokuva tekee maailmanmaratonin!” Lääkärit vapauden puolesta Euroopassa -järjestön perustaja lähetti minulle viestin ja tarjosi apuaan. Elokuvaa jaetaan yritysjohtajien verkostoissa, ja Alankomaiden poliitikot lupasivat katsoa sen. Ja niin edelleen ja niin edelleen.

Useat ihmiset kertoivat minulle, että he lähettävät sen paikallisille ja kansallisille viranomaisilleen, jotta nämä avaisivat silmänsä.

Alla näet tekstiviestin, jonka sain tohtori Reiner Fuellmichiltä. Hän sanoo: “Tämä voi auttaa estämään YK:ta muuttumasta yhden maailman hallitukseksi.” Tätä tuotantoa työstäessäni tunsin todellakin, että siitä tulisi todellinen maailmanmuuttaja.

Tohtori Fuellmich sanoi, että sitä tullaan levittämään YK:n ja muiden järjestöjen ihmisten keskuudessa. Rukoilen, että tämä avaa YK:n, WEF:n, WHO:n ja hallitusten avainhenkilöiden silmät maailmanlaajuisesti. Kuten YK:n entinen pääjohtaja Calin Georgescu sanoo kirjassaan “SECRETS OF THE UNITED NATIONS”:

“Oligarkit ovat keskittyneet manipuloimaan ihmisten mieliä.”

Valtaosa näiden järjestöjen sisällä työskentelevistä ihmisistä uskoo todella tekevänsä hyvää työtä ihmiskunnan auttamiseksi. Heidän mielensä on täysin hypnotisoitu. Tämä elokuva voi murtaa loitsun ja avata heidät näkemään totuuden, aivan kuten Calin Georgescu heräsi ja varoittaa nyt ihmiskuntaa.

Älä lyö lohikäärmettä vain kerran


Pyydän teitä kaikkia jälleen kerran jatkamaan tämän silmiä avaavan elokuvan levittämistä, jolla on valtava potentiaali kiihdyttää edelleen maailmanlaajuista heräämistä, joka on kääntämässä vuoroveden.

Meillä on oltava soturin mentaliteetti. Älkää lyökö lohikäärmettä kerran. Älkää lyökö sitä kahdesti. Jatkakaa lyömistä petoksen hirviöön, kunnes se murenee.

Joku kirjoitti minulle, että hän on julkaissut elokuvan kommenttina kuuluisien poliitikkojen sosiaalisen median postausten alla. Näin se kannattaa tehdä: mene vaikutusvaltaisten ihmisten tileille ja lähetä linkki elokuvaan kommenttina. Näin se voi tavoittaa tuhansia ihmisiä muutamassa minuutissa. Postaa se kommenttina presidenttien, ministerien, julkkisten, mediapersoonien jne. postausten alle.

Entä jos tämä elokuva olisi todellakin kipinä, joka sytyttää tietoisuuden kulovalkean korkea-arvoisten ihmisten keskuudessa, jotka sitten auttavat estämään YK:n muuttumisen maailmanhallitukseksi?

Niin totuus voi tehdä, ja se tulee tapahtumaan!

Jatketaan sen levittämistä Telegram-ryhmissä, Facebook-ryhmissä, Truth Socialissa, Gabissa, Gettrissä, kaikkialla missä voitte julkaista sisältöä. Lähettäkää se paikallisille lainvalvontaviranomaisille, koulujen johtajille, sairaaloiden johtajille, paikallisille sanomalehdille ja niin edelleen.

Olkaamme kaikki osa kaikkien aikojen suurinta muutosta.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Share these links:
image
ENGLISH
https://stopworldcontrol.com/unevent   FRENCH
https://stopworldcontrol.com/fr/nu/   DUTCH
https://stopworldcontrol.com/nl/un   GERMAN
https://stopworldcontrol.com/de/uno/   ITALIAN
https://stopworldcontrol.com/it/dellonu/   SPANISH
https://stopworldcontrol.com/es/dellaonu/   PORTUGESE
https://stopworldcontrol.com/pt-br/dellasuno/
We need your help
I exhausted our resources to make this world changing (and potentially world-saving) project, that is causing mass awakening in many nations. I took a risk, trusting that the support will come. If you appreciate what I am doing, then please do an effort to help us out financially. The total expense for this entire project is about 20k. Thanks for standing with us in the fight for the future of humanity.
SUPPORT US
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil.
If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate.
Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Suomen paras turvallisuuden tae on pysyä sodista poissa!

Naton ja EU:n sotakiima kasvaa, siihen viittaa kaikki lausunnot mitä poliitikot ja “asiantuntijat” lausuvat medioissa. Sanna Marinille ollaan nimittämissä sotaneuvonantajaa ja tämä jos mikä on hälyttävä merkki siitä, että nyt halutaan Suomi sotaan mukaan.

Suomen pitää nyt pysyä kaukana tästä uhoomisesta ja Suomen pitää palata puolueettomuuden tielle, nyt alkaa olla viimeiset hetket.

On käsittämätöntä miten kovasti kaikki eduskuntapuolueet haluaa sotaan mukaan ja vielä enemmän ihmettelen yleistä ilmapiiriä keskusteluissa missä fantasioidaan sodalla. Nämä umpihullut poliitikot ovat saaneet lietsottua osan suomalaisista hulluun sotakimaan. No onneksi ihan kaikki ei vielä ole tässä hulluudessa mukana ja osaavat ajatella järjellä asioita. Näillä kenellä on vielä järki tallella on valtava vastuu estää sotaan joutuminen, kaikki sotaa ihannoivat fantasiat pitää nyt yksinkertaisesti torpata tylysti, kaikki provokaatiot pitää tuomita ja ennen kaikkea varmistaa se, että poliitikot ei vie Suomea sotaan! Sota pitää estää keinolla millä hyvänsä, on sinun vastuu estää se!!!

Sota ei ole tavoittelemisen arvoista, sota on ihmisten tappamista!

Nato kuviosta tuli juuri niin naurettava kuin moni ennusti, Ruotsissa homma hoidettiin kansalaisten kesken, mietin että pitäisikö Suomessa tehdä sama, ehkä se olisi tarpeellista 😉 Tämä vain sen takia, että poliitikkomme koittivat viedä Suomen puolueettomuuden epädemokraattisin keinoin ja ilman kansanäänestystä pakottaa Suomalaiset sotahulluun liittoon, mikä on suurella todennäköisyydellä menossa sotaan mukaan.

Suomen etu on pysyä liittoutumattomana ja sitä kautta sodista poissa.

Lainattu Juha Korhoselta, Facebook

Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: Great Awakening | Jätä kommentti

He yrittivät tappaa minut, joten en pystyisi kertomaan teille tätä…

Kun minut siitettiin, tumma ääni kuiskasi vanhemmilleni: “Tappakaa hänet!” He harkitsivat vakavasti abortin tekemistä ja estivät minua näkemästä päivänvaloa.

Äitini kuuli kuitenkin myös toisenlaisen kuiskauksen. “Älkää tappako lastanne… Anna hänen elää!” Lopulta hän päätti kuunnella toista ääntä ja synnytti minut onnistuneesti. Kun hän piti minua sylissään, hän kuuli kauniin, lämpimän äänen sanovan hänelle:

“Anna tälle vauvalle paljon rakkautta, koska minä rakastan häntä paljon.”

Elämäni aikana minua yritettiin jatkuvasti ottaa pois ja estää minua täyttämästä sitä syytä, jonka vuoksi minun oli synnyttävä. Minut esimerkiksi melkein tapettiin, useissa onnettomuuksissa.

Kerran auto törmäsi minuun niin kovaa, että lensin ilmassa, mutta sivullinen hyppäsi eteen ja sai pääni kiinni ennen kuin se törmäsi betoniin.

Teini-ikäisenä sain eksistentiaalisen kriisin, ja tunsin voimakkaan sysäyksen tehdä itsemurhan. Keskellä yötä, kun istuin kanavan lähellä partaveitsi ranteessani, kuulin äänen: “Älä tee sitä. Jumalalla on suunnitelma kanssasi.” Olin ymmälläni. “Jumala? Mitä ihmettä…” Olin paennut tätä Todellisuutta vuosia, enkä voinut uskoa, että kuulin tämän. Mutta hyppäsin pyöräni selkään ja meloin pois.

Kerran minut myrkytettiin sairaalassa, mikä aiheutti vakavan eteisvärinän ja rytmihäiriön. Lääkäri sanoi, ettei minulla ollut toivoa. Nuorin poikani heittäytyi sairaalasängylleni ja rukoili ihmettä. Puoli tuntia myöhemmin toinen lääkäri käveli sisään, antoi minulle sähköiskun defibrillaattorilla, ja kävelin ovesta ulos täysin terveenä.

Erään toisen kerran joku työnsi minut 40-metristä laskuvarjolla, ja putosin suoraan päälleni. Minun olisi pitänyt kuolla.

Viimeinen esimerkki tapahtui ajaessani hullun ruuhka-aikana yöllä. Autot ajoivat ruuhka-aikaan aivan liian kovaa nelikaistaisella moottoritiellä, eikä minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin pysyä perässä. Yhtäkkiä suoraan edessäni ajava kuljettaja jarrutti kuin hullu ja alkoi väistää rajusti. Tähän epäsäännölliseen käytökseen ei ollut mitään syytä, ja kuolema tuijotti minua silmiin.

Sekunnin murto-osassa tuntui kuin ohjauspyöräni olisi otettu haltuun, ja seurasin täysin hämmästyneenä, kuinka autoni vyöryi nopeasti ympärilläni olevien lukemattomien kilpa-autojen läpi, ja alle kahdessa sekunnissa löysin itseni varikkokaistalta. Koko kehoni tärisi, sydämeni hakkasi, ja tuijotin tyhjin silmin edessäni yrittäen ymmärtää, mitä oli juuri tapahtunut.

Yhtenä hetkenä olin matkalla kohti tappavaa törmäystä, ja silmänräpäyksessä olin poissa hullusta ruuhkasta, turvassa.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista hyökkäyksistä, joista selvisin. Uskon, että olen yhä elossa, kiitos sellaisen henkilön väliintulon, joka todella välittää meistä kaikista, vaikka monet meistä eivät ehkä ole edes valmiita tunnustamaan Hänen läsnäoloaan.

Olen yhä elossa
kertoakseni teille jotain


Vuosien mittaan aloin ymmärtää, että olen elossa syystä. Sisimpääni on sijoitettu viesti, ja se on palava tuli, jota en voi hillitä. Tämä on se viesti:

On olemassa toivoa. On olemassa tulevaisuus. On muutakin kuin pimeyttä. On olemassa maailma, joka on niin paljon kauniimpi ja voimakkaampi kuin pimeyden syvät tyrmät.

Meitä voi pelottaa se valtava valta, joka pahuudella näyttää olevan maailmassamme. Mutta yksi asia näytettiin minulle kristallinkirkkaasti: pahoilla ei ole valtaa. Kaikki mitä heillä on, on petos. Lukekaa tämä uudelleen, sillä se on universaali, ajaton ja muuttumaton perustodellisuus: jumalattomilla ei ole valtaa. Kaikki mitä heillä on, on petos. Heidän valtansa perustuu täysin valheisiin, jotka pitävät ihmiskunnan otteessaan. Kun heidän valheensa murtuvat, heillä ei ole MITÄÄN. Ei yhtään mitään.

Luoja EI nimittänyt tai voidellut jumalattomia hallitsemaan maan päällä. Heillä ei ole mandaattia, ei jumalallista siunausta, ei kruunua eikä valtikkaa. He ovat täysin laittomia. Ainoa syy siihen, miksi heillä on niin paljon valtaa, on heidän hienostunut petoksensa, joka sokeuttaa ja hallitsee ihmiskuntaa.

Mutta on myös hyviä uutisia: kun me, hyvät ihmiset, vapautumme monista mielessämme olevista petoksista, nousemme ylös ja näemme, että vastustajamme ovat paljon alempana kuin me, eivätkä yläpuolellamme. Ne ovat puhdassydämisiä ihmisiä, jotka valitsivat rakkauden ja hyvyyden, joilla on siunaus hallita maan päällä ystävällisyydellä, viisaudella, oikeudenmukaisuudella ja totuudella.

Kun oikeutetut hallitsijat nousevat, peli on ohi jumalattomille.

Siksi pahat ovat keskittäneet kaiken toimintansa hyvien ihmisten tukahduttamiseen, sokaisemiseen, pettämiseen ja hallitsemiseen. Se on myös syy siihen, miksi pahat pelkäävät totuuden paljastumista. He tietävät, että kun heidän petosjärjestelmänsä kaatuu, oikeat hallitsijat nousevat esiin.

Tämän vuoksi meidän on tehtävä kaikkemme tukeaksemme totuuden maailmanlaajuista leviämistä. Kyse ei ole vain tyrannian estämisestä. Sen tarkoituksena on herättää, vapauttaa, voimaannuttaa ja aktivoida valon lapset, jotka ovat syntyneet tuomaan taivaan maan päälle ja karkottamaan helvetin.

Ihmiskunnan strateginen aivopesu


Yksi tapa, jolla pahat ovat viime vuosikymmeninä strategisesti aivopesseet meitä, on hylätä rakastava Luojamme. Kukaan meistä ei valinnut tätä. Syy siihen, että hylkäämme henkilökohtaisen rakkauden Alkuperän, on se, että mieliämme ovat hallinneet perverssi kulttuurimme, tiedotusvälineet ja koulutus.

He eivät välitä siitä, uskommeko johonkin abstraktiin, persoonattomaan, epämääräiseen energiaan, maailmankaikkeuteen, avaruusolentoihin tai mihin tahansa sumuiseen “henkisyyteen”, joka jättää meidät silti aivan yksin, vastauksia ja apua kaipaamaan. Se, mitä he pelkäävät, on se, kun ihmiset todella palaavat kotiin ja paranevat, palautuvat ja saavat voimaa taivaan ja maan todellisesta Luojasta.

Heidän toimintansa on keskittynyt tämän poistamiseen ihmisyhteiskunnasta maailmanlaajuisesti.

Viisikymmentä vuotta sitten ymmärrys siitä, että on olemassa Yksi, joka on luonut tämän maailman, oli yhtä perustavaa laatua kuin 1, 2, 3. Jopa joissakin varhaisissa Disney-elokuvissa elokuvan näyttelijät polvistuvat ja rukoilevat apua. Tämän voi nähdä esimerkiksi elokuvassa “Matka maan keskipisteeseen”. Seikkailunhaluiset sankarit pyytävät Kaikkivaltiaalta apua, ennen kuin he menevät maan syvyyksiin. Se oli normaalia. Kaiken hyvän Alkuperän massahylkääminen on viimeaikainen ilmiö, joka sai jalansijaa, kun radiota ja televisiota käytettiin maailman väestön aivopesuun siirtymään pois siitä, minkä jokainen ihminen tietää syvällä sisimmässään olevan totta.

Kutsun teitä astumaan ulos mielen ohjelmoinnista ja palaamaan kaiken kaipaamamme: rakkauden, totuuden, parantumisen, eheyden, harmonian, ilon, rauhan, rehellisyyden ja niin paljon muun antajan luo. Tämä ulottuvuus on niin paljon kauniimpi, kuin voimme edes alkaa kuvitella, ja sitä maailman nykyiset hallitsijat pelkäävät.

He palvovat julmuuden, sorron, hyväksikäytön, ahneuden, terrorin, petoksen ja tuhon valtakuntia. Mutta he tietävät, että Valo on paljon voimakkaampi kuin heidän pimeytensä. Siksi he ovat keskittyneet sokaisemaan meidät sitä varten.

Jos elämme irrallaan, hämmentyneinä, vaeltelemme ilman suuntaa, tarkoitusta tai identiteettiä, he voivat hallita meitä.

Täydellinen hulluus, jota meihin on ruiskutettu, on ajatus, että tämä on “uskonto”. Mutta onko ystävyys, totuus, rakkaus, hyvyys ja parantaminen uskonto? Ei tietenkään ole. Astukaa pois tästä hullusta ajattelutavasta, että kaikki, mitä kaipaamme, on jotenkin “uskonnollista”. Herätkää siihen todellisuuteen, että meidät luotiin persoonallisiksi yksilöiksi Yhden toimesta, joka on kaikkein kaunein persoonallinen yksilö, joka odottaa, että löydämme vihdoin takaisin kotiin.

David Sorensen
StopWorldControl.com

Please support our critical work
Everything we do – high quality documentaries, in depth evidence reports, guides, emails, the website – is given freely to the whole world, because we don’t want to hinder the spreading of critical truth. But we really need people who value our work to support us. Please help our mission. Thank you so much!
SUPPORT US
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti

Kuinka Bill Gates hallitsee yksin koko maailmaa

Hän lahjoo hallituksia, sanelee terveyspolitiikkaa, ohjaa uutisia, ohjaa elintarviketeollisuutta ja paljon muuta.

Kaikki tämän tiedon lähteet
ovat verkkoversiossa

MAAILMAN ROKOTTAJA

Bill Gatesilla ei ole lainkaan lääketieteellistä koulutusta, mutta silti hänet julistettiin Maailman terveyskokouksessa maailmanlaajuisen rokotussuunnitelman 2012-2020 johtajaksi. Antakaa tämän painua mieleen: mies, jolla ei ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta, on vastuussa koko ihmiskunnan rokottamisesta. Tavoitteena on luoda maailma, jossa ihmiset voivat osallistua yhteiskunnan toimintaan vain, jos he saavat jatkuvia pistoksia useita kertoja vuodessa.

MAAILMAN HALLITSIJA

Bill Gates on Maailman terveysjärjestön tärkein rahoittaja, mikä antaa hänelle täyden määräysvallan tässä järjestössä. Bill Gates asetti henkilökohtaisesti WHO:n johtajan Tedrosin, joka oli aiemmin Etiopiassa militantti kommunistiterroristi. “Pandemiasopimus” antaa WHO:lle täyden määräysvallan kaikkiin maailman valtioihin aina, kun he julistavat pandemian. Jos ymmärrämme, että WHO:ta hallitsee Bill Gates, tiedämme, että pandemiat asettavat Gatesin maailman diktaattoriksi.

PANDEMIAN MESTARI

Bill Gates on aina se mies, joka järjestää “pandemiaharjoituksia” juuri ennen kuin suunniteltu skenaario toteutuu. Eikö olekin mielenkiintoista, että mies, josta tulee käytännössä maailman diktaattori pandemian aikana, on sama henkilö, joka aina “valmistelee” maailmaa näihin pandemioihin?

KAIKKIEN LÄÄKÄREIDEN POMO

Bill Gates kertoo kaikille lääkäreille, sairaanhoitajille ja terveydenhuollon ammattilaisille kaikkialla maailmassa, mitä he voivat ja mitä he eivät voi tehdä pandemian aikana, vaikka hänellä itsellään ei ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta.

HALLITUKSEN LAHJOJA

Bill Gates lahjoo hallituksia ympäri maailmaa, jotta hän voisi hallita niitä. Näin hän vaikuttaa tehokkaasti hallitusten politiikkaan kaikkialla maailmassa. Tämän paljasti Italian parlamentissa poliitikko Sara Cunial, joka paljasti, että Gates lahjoo Italian presidenttiä. Sen totesivat myös Nigerian parlamentin jäsenet, jotka sanoivat Gatesin tarjonneen miljoonia, jotta hän voisi määrätä rokotemandaatteja Nigerian väestölle. Sen jälkeen kun Gates oli “auttanut” Nigeriaa taloudellisesti, he estivät rokottamattomien ihmisten pääsyn pankkiinsa.

ELINTARVIKEMANIPULAATTORI

Bill Gates Gates käyttää voimakasta vaikutusvaltaa globaaliin elintarvike- ja maatalouspolitiikkaan rahoittamalla lukuisia maatalouden kehittämiseen ja poliittiseen päätöksentekoon osallistuvia järjestöjä.

MEDIATOIMINTAOHJAAJA

Bill Gates “lahjoittaa” tähtitieteellisiä dollarimääriä uutistoimistoille, mikä antaa hänelle määräysvallan siitä, mitä ne saavat lähettää.

TERVEYSVALVOJA

Bill Gates “lahjoittaa” ilmiömäisiä summia terveysjärjestöille maailmanlaajuisesti, mikä antaa hänelle vallan vaikuttaa niiden päätöksiin.

VÄÄRENNETYN LIHAN ISÄ

Bill Gates rakentaa laboratorioita, joissa kasvatetaan synteettistä lihaa ihmiskunnan ruokkimiseksi luonnollisen, ruoholla ruokitun naudanlihan sijaan.

GMO:IEN MESTARI

Gates ostaa satoja tuhansia hehtaareja viljelysmaata, mikä tekee hänestä Amerikan suurimman viljelysmaan omistajan. Hän kasvattaa geneettisesti muunneltua, voimakkaasti ruiskutettua kasviproteiinia korvatakseen luonnollisen ruoholla ruokitun naudanlihateollisuuden.

HYTTYSIÄ IHMISKUNNALLE

Bill Gates muokkaa geneettisesti miljoonia hyttysiä muka malarian hävittämiseksi, mutta todellisuudessa tarkoituksena on käyttää niitä ihmiskunnan rokottamiseen.

MAAILMANLAAJUINEN VALVONTA

Bill Gates oli mukana EarthNow-suunnitelmassa, jonka tarkoituksena on ottaa käyttöön kehittyneiden kuvasatelliittien “tähdistö”, joka tarjoaa reaaliaikaista, jatkuvaa videokuvaa “lähes” mistä tahansa maapallolla. Toisin sanoen: koko maailman taukoamaton videovalvonta.

AURINGON PEITTÄMINEN

Bill Gates työstää suunnitelmaa auringonvalon sulkemiseksi maapallolta. Tekosyy maailman asettamiselle hyytävään varjoon on “ilmastonmuutos”, joka on osoittautunut täydelliseksi huijaukseksi.

DIGITAALINEN HENKILÖLLISYYS KAIKILLE

Bill Gates ajaa maailmaa kohti digitaalisia henkilöllisyystodistuksia, jotka antavat taloudelliselle tyrannieliitille suuremman vallan ihmisiin. Digitaalisista henkilöllisyystodistuksista tulee välttämättömiä, jotta voi toimia verkottuneessa digitaalisessa maailmassa.

Gates on vain sätkynukke.


Viime kädessä Bill Gates on pelkkä sätkynukke tietämättömän yleisön silmissä, kun taas häntä itseään hallitsevat paljon korkeammat taloudelliset tahot. Glucksbergin dynastia on nimetty yhdeksi Maailman terveysjärjestön todellisista omistajista. Ihmiskunnan avain on torjua kaikki WHO:n kaltaisten yksityisten organisaatioiden ja niiden valvojien valta. Hallitukset, jotka luovuttavat kansakuntansa ja kansalaisensa WHO:n kaltaiselle yksityiselle taholle, syyllistyvät maanpetoksen korkeimpaan muotoon ja ansaitsevat siitä seuraavan rangaistuksen.

KATSO – BILL GATES – Kielletty video.


Tämä paljastava dokumentti poistettiin internetistä, eikä sitä löydy mistään. Sensuuri näytti tuhonneen sen kokonaan… kunnes se yhtäkkiä ilmestyi uudelleen vuonna 2021.

Jaa tämä!

We need your help!
Help us bring truth in this world. Once humanity knows what is really going on, the agenda of the criminals fails. Your support helps us more than you can imagine. Thank you so much!
SUPPORT US
StopWorldControl.com is a ministry by Hope for Humanity PMA. Our goal is to build a better world, by bringing truth and hope to people in every nation. Therefore we provide a platform for world leading scientists, lawyers, physicians, journalists and other experts that reveal critical information that humanity needs to be aware of. We reveal criminal activity and corruption in the high levels of our society, so the people can defend themselves against these criminal practices, and build a better world together. David Sorensen is the founder of Hope for Humanity and StopWorldControl.com David is a strong believer in a loving Creator who has a beautiful plan for our world, and who wants to fill us with love that overcomes evil. If you no longer want to receive our messages, then you can use the link above, or use the following link: Unsubscribe Be kind when leaving feedback. Don’t lash back at us. The world needs love, not hate. Stop World Control 49270 County Road LL56 Bonanza, Colorado 81155 United States +17192073105
Jaa tämä eteenpäin...
Kategoriat: David Sörensen | Jätä kommentti